- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Var okuldan onlarda biliyo onlarada anlatıyorum ama işte çözüm yokYakın bir arkadaşın yok mu anlayan ?
Ona anlatsan
Belki göremediğin bir şey görüyordur
Bir fikir verir
Evet işte onlar bi çözüm bulsa sorun kalkar ortadan.bu destek olayı süreklilik gerektiren bir durum yalnız..
özellikle sizin gibi olayları büyük yaşayan biri için..
memnun kalmadıysanız doktoru değiştirseydiniz keşke bırakmak yerine..
ve evet insan bazen kendini mutsuz hissedebilir ama kafanızda dönen senaryolara çözüm bulamadığınız sürece huzur bulabileceğinizi sanmam..
Geçmiyo ki gitsem alışverişe anlık bi eahatlama oluyoPara harca
Az harciyorsundur belkiGeçmiyo ki gitsem alışverişe anlık bi eahatlama oluyo
:))))) valla dünyayı alsam bir huzur etmezAz harciyorsundur belki
Uu sen sevdiğim öneri. Biri para verse de harcayıp kendime gelsem.Para harca
Evet işte onlar bi çözüm bulsa sorun kalkar ortadan.
Bir de başka doktor yok gidebileceğim özel yani. Biraz yaşadığımız şehrin dışında oturuyoruz ve çok çok uzak olcak başka bir doktıra gitmek
Meditasyon nasıl yapılıyor tam olarak var mı videoCunku enerjin baska yerlerde
sende degil..merkezinden ciktin şekerim
meditasyon yap...
Kalabalık içinde yalnızım aslındasen gercekten yalnızsın
Huzur biraz da insanin icinden gelecek:))))) valla dünyayı alsam bir huzur etmez
Evet aynen öyle böyle yaşanmaz ki içim bir gram huzur çok mutsuzumbiraz cesarete ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum ben..
gerçeklerle yüzleşmekten korktuğunuz ve sonucunda yapmanız gerekenin farkında olduğunuzdan erteliyorsunuz gibi geliyor. çünkü yapmak istemiyorsunuz.
hazır olurmusunuz bilemem ama bu şekilde yaşamak insanı yorar.. bir noktada ya üstüne gitmeye yada ipin ucunu bırakmaya karar vermiş olacaksınız..
sonuçta bu sizin hayatınız ve hayat içinde debelenilerek tecrübe edilen bir şey..
dışardan kim ne derse desin insan kendi tecrübe etmekte inatçıdır.. sizde öylesiniz..
Ben de gecen annemin yaninda cok mutsuzum anne yaaa dedim gozlerim doldu, banka hesabimda para var git cek harca gonlunce dedi sasirdimUu sen sevdiğim öneri. Biri para verse de harcayıp kendime gelsem.
Şükrediyorum ama gerçekten psikolojide çok önemli huzur zaten çok daha önemli ben bu konuda dertliyimHuzur biraz da insanin icinden gelecek
Bak haline sukret
7 aylik oglum var, uni mezuniyetimden beri ilk kez evde oturuyorum resmen kafayi yedim. Ctesi gunleri arabaya atlayip bir kacisim var evden gormen lazim. Ozgurlugune dogru ucan kafes kusuna dondum resmenbenim halimi dusun ve sukret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?