İçim sıkılıyor

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
içim çok sıkılıyor kızlar ne yapsam acaba çok mutsuz hissediyorum oturuyorum bilgisayarın başına biraz tezimi yazıyorum en fazla 15 dk durabiliyorum başında hemen bunalıyorum.
Tv izlerken bile sıkılıyorum aslında bir sürü işim var hepsini erteliyorum.
Destek al diyceksiniz daha önce aldım ama bi faydasını göremedim ki bir kere değil defalarca gittim.
Eşimle aramızda ki sorunları biliyosunuz zaten ne unutabiliyorum nede ayrılmak istiyorum mutsuzum işin özeti.
Ne bileyim sürekli dua okuyorum rahatlıyorum biraz umarım düzelir herşey, çok şükür hasta değilim aç değilim açıkta değilim ama işte huzur yok içimde huzurda bunlar gibi ben ne zaman mutlu olcam tam anlamıyla acaba.
Tamam kimsenin hayatı dört dörtlük değil ama benim ki farklı bişey ben rahat uyumuyorum hiçbirşeyi zevk alarak yapmıyorum..bilmiyorum ne yapıcam

Yakın bir arkadaşın yok mu anlayan ?
Ona anlatsan
Belki göremediğin bir şey görüyordur
Bir fikir verir

bu destek olayı süreklilik gerektiren bir durum yalnız..
özellikle sizin gibi olayları büyük yaşayan biri için..
memnun kalmadıysanız doktoru değiştirseydiniz keşke bırakmak yerine..

ve evet insan bazen kendini mutsuz hissedebilir ama kafanızda dönen senaryolara çözüm bulamadığınız sürece huzur bulabileceğinizi sanmam..

Evet işte onlar bi çözüm bulsa sorun kalkar ortadan.
Bir de başka doktor yok gidebileceğim özel yani. Biraz yaşadığımız şehrin dışında oturuyoruz ve çok çok uzak olcak başka bir doktıra gitmek

Deniz kenarinda yasiyor iseniz sahilde yurumek ve ardindan denize nazir bir bicimde dalgalar esliginde dusunmek kisa vadede iyi gelecektir.

biraz cesarete ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum ben..
gerçeklerle yüzleşmekten korktuğunuz ve sonucunda yapmanız gerekenin farkında olduğunuzdan erteliyorsunuz gibi geliyor. çünkü yapmak istemiyorsunuz.
hazır olurmusunuz bilemem ama bu şekilde yaşamak insanı yorar.. bir noktada ya üstüne gitmeye yada ipin ucunu bırakmaya karar vermiş olacaksınız..
sonuçta bu sizin hayatınız ve hayat içinde debelenilerek tecrübe edilen bir şey..
dışardan kim ne derse desin insan kendi tecrübe etmekte inatçıdır.. sizde öylesiniz..

:))))) valla dünyayı alsam bir huzur etmez
Huzur biraz da insanin icinden gelecek
Bak haline sukret
7 aylik oglum var, uni mezuniyetimden beri ilk kez evde oturuyorum resmen kafayi yedim. Ctesi gunleri arabaya atlayip bir kacisim var evden gormen lazim. Ozgurlugune dogru ucan kafes kusuna dondum resmen benim halimi dusun ve sukret

Evet aynen öyle böyle yaşanmaz ki içim bir gram huzur çok mutsuzum((

Şükrediyorum ama gerçekten psikolojide çok önemli huzur zaten çok daha önemli ben bu konuda dertliyim
Bide eşim çocuk istemeye başladı oysa konuşmuştuk bunu ben istemiyorum demiştim en başında şimdi beni ikna etmeye çalışıyo
Valla düşününce ölücek gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…