- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Buraya açtığım bi kaç konu vardıya onları masaya yatırıp uzun uzun konuşmak istiyorum.Esinin cozmek adina ne yapmasini bekliyorsun tam olarak? Ne yapsa rahat edersin mesela?
Valla keske öyle olsaydı da ben gerçekten yaşamasaydım bunlarıtamam da sadece doktor yok diyorsun
ne kadar küçük olabilir başka doktor olmayan yer diyoruz
ankaradayız diyorsun
kırşehirdeyiz de mesela
o zaman sıkıntı olmaz küçük bilgisi ile uyuşur
ben böyle çok tutarsız bir şeylerle karşılaşınca biz elif in tez konusu muyuz acaba demeye başlıyorum
zira kıskançlıkların da uyumsuz ve zıt şekilde silgi verdi ortalığı yık otelde yer ayırttı sus otur
bu hayat zor, basit bir şekilde mutlu olmazsın
dinginlik en iyi mutluluk sebebidir o da maalesef sende yok
Tutarsız olsun ama değil mi burda beni tanıyan üye olan insanlar var ben kendimi açık etmek istemem hayatım zor yeterince
Elifcim ikimiz de kocanin bunu yapmayacagini, yapsa bile seni ikna edemeyecegini, senin duygularini tatmin edemeyecegini biliyoruz degil mi canim?Buraya açtığım bi kaç konu vardıya onları masaya yatırıp uzun uzun konuşmak istiyorum.
Ama bana dürüst olsun istiyorum aynı lekilde bende, ben bundan sonra kıskançlık olayını abartmasam ama oda dikkat etse her attığı adımda acaba elif huzursuz olur mu diye düşünse
Çok sağol eksik olmaMesela ben
Ama korkma arkadaşım benden sana zarar gelmez.
Dua ediyorum hatta senin için.
Çok iyi olacaksın inşallah bir gün.
Geçicek bu kötü günler.
Musmutlu ol inşallah...
İşte beni ikna etsin istiyorum canım beni ikna etsin ve herşey düzelsin güvenimi kazansın huzurum olsun istiyorum çok mu şey istiyorum yaElifcim ikimiz de kocanin bunu yapmayacagini, yapsa bile seni ikna edemeyecegini, senin duygularini tatmin edemeyecegini biliyoruz degil mi canim?
Esin diyelim ki sana durust oldu dedi ki evet aldattim, napacaksin?
Bak ben sana hep bosan dedim. Cunku su ya da bu sekilde sen bu adama guvenmiyorsun canim. Guvenmedigin adamin seni aldatip aldatmadigi onemli degildir ki?
Hayir cok sey istemiyorsun ama adam seni nasil ikna edecek ben onu anlamiyorum. Ne soylese ikna olursun? Mesela ben kendimden ornek vereyim, ben esimin beni aldattigindan suphe etsem, degil esim peygamber inse gokyuzunden ikna olmamİşte beni ikna etsin istiyorum canım beni ikna etsin ve herşey düzelsin güvenimi kazansın huzurum olsun istiyorum çok mu şey istiyorum ya
Bu arada mezotrapiye başladm kafam çok acıyo ya
Açıkcası aldattığını düşünmüyorum ama nasıl ikna eder beni onuda bilmiyorum işte ona kalmış bişey kafamda şunu söyledinde ikna olayım gibi net bişey yokHayir cok sey istemiyorsun ama adam seni nasil ikna edecek ben onu anlamiyorum. Ne soylese ikna olursun? Mesela ben kendimden ornek vereyim, ben esimin beni aldattigindan suphe etsem, degil esim peygamber inse gokyuzunden ikna olmam
Hayatim madem aldattigini dusunmuyorsun o zaman vesvese yapma. Kendini rahat birakAçıkcası aldattığını düşünmüyorum ama nasıl ikna eder beni onuda bilmiyorum işte ona kalmış bişey kafamda şunu söyledinde ikna olayım gibi net bişey yok
ha
Kalabalık içinde yalnızım aslında
elif ben anlamadım
ankara da oturuyoruz demiştin geçen
ankara nın dışı ne kadar dış olabilir yani
en uzak ilçe 1,,5 saat
hatta geçen ankara da değiller dedim @pinkycaramel e
sonra ankaradan İstanbul a tatile gideceğiz dedin
şimdi de başka yere uzak diyorsun
biz balık hafızalı değiliz ama bu hikayede bir tutarsızlık mı var
Şu anda mı? Az önce geldi mısır patlatıyo mutfaktaSen bu haldeyken kocan ne yapiyor ?
Yani kafamdada kurmuyo değilim ama bunların sebebi eşim.Esinle aran nasil senin dün birkaç konunu okumuştum kıskançlık hat safhada o yüzden için sıkılıyo olabilir mi kafanda bişeyler kuruyor olabilir misin
Şu anda mı? Az önce geldi mısır patlatıyo mutfakta
Gelsin salona konuyu açıcam
Neden sebebi esin sana karşı nasıl ilgisi bide dün bi konun vardı kaynananin serdigi ortulerle ilgili her şeyi bu kadar çok buyutuyosan esin sıkılır bence çok didikleme esinle aran bozulmasın kiskancligini da biraz dizinle derim sıkılır adam eşinin kıymetini bil bizim gibiler e bak örnek al bak esin yanında ne güzel biz doğru düzgün birlikte bile olamiyoruzYani kafamdada kurmuyo değilim ama bunların sebebi eşim.
Görünüşte aramız iyi şu an ama işte..
Çok fazla yansıtmıyorum şu an içimde yaşıyorum o kadar çok tartıştık ki yoruldum artıkgenel anlamda, belliki sen depresyondasin, sacin dokuluyor dedin, icim sikiliyor dedin, evde huzur yok site huzur yok surekli kocani gozetleme pesindesin, dalginliktan ise konsantre olamiyorsun, sen bu haldeyken (seni severek) senle evlendiginin farzediyorum , kocan ne yapiyor ? Sen bu haldeyken adamin kili kipirdamiyor mu ?
Yada sen bu derece kotu oldugunu ona yansitmiyormusun ?
Çok fazla yansıtmıyorum şu an içimde yaşıyorum o kadar çok tartıştık ki yoruldum artık
Neden soğuksun neden canın sıkkın diyo yani belli oluyo bi şekilde demek ki
İşte konu açmıştımya biyerlere gidicez diye ınları ayarladı biraz yanlız kalalım filan dedi evdede yalnızız ama konuşamıyoruz ki konuşmamız lazım bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?