- 3 Nisan 2014
- 36.478
- 149.184
- 798
- Konu Sahibi elifff_____
-
Ben de gecen annemin yaninda cok mutsuzum anne yaaa dedim gozlerim doldu, banka hesabimda para var git cek harca gonlunce dedi sasirdimhay Allah razi olsun dedim sonra
Evet aynen öyle böyle yaşanmaz ki içim bir gram huzur çok mutsuzum((
Eski konularindan bildigim kadariyla emin olmadigin bazi konular var esinle ilgiliŞükrediyorum ama gerçekten psikolojide çok önemli huzur zaten çok daha önemli ben bu konuda dertliyim
Bide eşim çocuk istemeye başladı oysa konuşmuştuk bunu ben istemiyorum demiştim en başında şimdi beni ikna etmeye çalışıyo
Valla düşününce ölücek gibi oluyorum
Ahahahahha canimsin yaaakardeş lazım mı
Benimki dolandırıcı resmen. 200 liram vardı sabah 100 lirasına el koydu bir de harca diye para vermek mi aman amanBen de gecen annemin yaninda cok mutsuzum anne yaaa dedim gozlerim doldu, banka hesabimda para var git cek harca gonlunce dedi sasirdimhay Allah razi olsun dedim sonra
Evet çözmeyi çok istiyorum da ben zaten ömür boyu istemiyorum çocuk benim yapabileceğim biley değil yaniEski konularindan bildigim kadariyla emin olmadigin bazi konular var esinle ilgili
Sorunlar cozulmeden asla cocuk yapma canim
Benimki dolandırıcı resmen. 200 liram vardı sabah 100 lirasına el koydu bir de harca diye para vermek mi aman amanGözünden anlamış senin anne bayıldım.
Ben de oyle derdim ama yaptim bakEvet çözmeyi çok istiyorum da ben zaten ömür boyu istemiyorum çocuk benim yapabileceğim biley değil yani
Fikrin nasıl değişti peki ya aslında benim içimde annelik duygusu yok gerçekten yapamam yani psikolojim iyice çökerBen de oyle derdim ama yaptim bak
Orası öylede konuşup çözmek lazım önce sonra zamanYasadıkların henuz taze zamanla gececektr bu durum sabret canım... Insanoglu unutmasaydı yasayamazdı
Fikrin nasıl değişti peki ya aslında benim içimde annelik duygusu yok gerçekten yapamam yani psikolojim iyice çöker
Orası öylede konuşup çözmek lazım önce sonra zaman
Yani ben düşününce boğulcak gibi oluyorum bana ayak bağı olucakmış gibi hissediyorum ödüm kopuyo bi çocuğa bağlanmak istemiyorum yanianne olmamış bir kadında annelik duygusu olmaz ki zaten..
misal ben hamile kalınca bile ne olduğunu anlamadım..
ne zaman doğurdum kucağıma aldım işte o zaman annelik duygum oluştu..
Ondan istediklerimi kabul etsin yeterTabı knus esının syleyecek pek bısıyı yktur ama sen ıcını dok rahatlarsın
Aynen senin gibi dusunuyordumFikrin nasıl değişti peki ya aslında benim içimde annelik duygusu yok gerçekten yapamam yani psikolojim iyice çöker
Yani ben düşününce boğulcak gibi oluyorum bana ayak bağı olucakmış gibi hissediyorum ödüm kopuyo bi çocuğa bağlanmak istemiyorum yani
Anlıyorum ama bide sadece çocuk değil sorun hamile olmak fikride çok korkutuyo beni inanırmısın ben hep dua ederim Allahım çocuğum olmasın diye ama çok isterim bi çocuğu evlat edinmeyi yada bi çok kimsesiz çocuğu okutup gidip onlarla ilgilenip vakit geçirmeyi düzenşi olarakAynen senin gibi dusunuyordumhala daha ayni fikirdeyim benden anne olmaz, bencilim, once ben derim hep. Beceriksizin de tekiyim. Evliligi surdurmem bile mucize. Anne oldum cunku insanin hic degilse tek bir tane cocugunun olmasindan yanayim. Koca dedigin gelip gecici. El adami bir yerde. Bosanirsin gider gerekiyorsa. Ama cocuk omur boyu senden bir parca. Dunyaya biraktigimiz bir nimet. Dusunsene buyuyecek adam olacak topluma faydali insan olacak Allahin izniyle. Bunlar guzel seyler. Fikrim boyle oldugu icin cocuk yaptim. Sonradan degismedi aslinda fikrim, sadece ilimli oldum o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?