Bu aralar hep dikkatimi çeken ya da benim de ayni beladan basim muzdarip oldugu icin mi bilemiyorum ama.. Evliligin icine eden kv ler.. Hic mi kvsiyle mutlu olan yok arkadas. Ama su bi gercek anlasilan kvsini seven gelin yok gibi sanirim yorum ve konulardan. Benim bir kizim var, yakinda oglumda olacak simdiden kara kara dusunceler iceridindeyim. Kizim evlenirken ne karin agrilari yasayacak. Oglum oldugunda ben de mi cadi kaynana olucam. Allahima dua ettim hep. Allahim ben gelinime eziyet edeceksem ya da tam tersi olacaksa oglum olmasin dedim nerdeyse. Yani oyle ya kotu kv olmamak icin tepeye de cikarmamak lazim. Ama herseye karisan kv de olmak istemem.
Kaç aylık evlisinizBen severim kayınvalidemi. Üstelik mesafeli bir ilişkimiz de yok. Hemen hemen her gün görüşürüz. Aynı sokaktayız. Bir zararını görmedim aksine yararı var. Darısı tüm gelin-kaynanalara
Kac ay yada yil,,evlisinBen severim kayınvalidemi. Üstelik mesafeli bir ilişkimiz de yok. Hemen hemen her gün görüşürüz. Aynı sokaktayız. Bir zararını görmedim aksine yararı var. Darısı tüm gelin-kaynanalara
Benim kayinvalidemle bir sorunum yok, gayet mesafeli ve duzgun bir iliskimiz var. Yilda 1-2 gorusur onda da belli bir seviyenin dışına cikmayiz.
Karsilikli olarak beklentiler ne kadar dusukse (kayinvalide gelinden gelinlik, gelin de kayinvalideden annelik beklemeyecek) o kadar huzur oluyor. Bunu bilir bunu soylerim, mesafe asla asilmamali.
Hayirdir sende mi ayni dertten muzdaribsin?
Kaç aylık evlisiniz
Aralıkta 9. Yıla gireceğiz. Kaynanasını seven gelin olsa olsa yeni evlidir dediniz herhaldeKac ay yada yil,,evlisin
Ohoooo hemde nasilHayirdir sende mi ayni dertten muzdaribsin?
Aralıkta 9. Yıla gireceğiz. Kaynanasını seven gelin olsa olsa yeni evlidir dediniz herhalde
Aralıkta 9. Yıla gireceğiz. Kaynanasını seven gelin olsa olsa yeni evlidir dediniz herhalde
Aynen oyle dusundum ben.masallah
Bizim de anlaşamadığımız noktalar oluyor ama içimizde kötülük olmadığı ve birbirimizi sevdiğimiz için görmezden gelebiliyoruz.aynen öyle düşündüm valla kaşıyin bi taraflarinizi nazar degmesin çünkü huysuz kv kişisi hiç çekilmiyor
Bizim de anlaşamadığımız noktalar oluyor ama içimizde kötülük olmadığı ve birbirimizi sevdiğimiz için görmezden gelebiliyoruz.
Burada okuduğum kayınvalidelere bazen çok şaşırıyorum. Insan neden evladının kötülüğünü ister anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?