- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.179
- 548
- 29
Bizim de anlaşamadığımız noktalar oluyor ama içimizde kötülük olmadığı ve birbirimizi sevdiğimiz için görmezden gelebiliyoruz.
Burada okuduğum kayınvalidelere bazen çok şaşırıyorum. Insan neden evladının kötülüğünü ister anlayamıyorum.
Sen ne kadarlık evlisin? Mesela yeni evli olduğum zamanlarda sinirime dokunan şeyler artık dokunmuyor. Olgunlaştım bende galiba.bizimde anlasamadigimiz bir sürü nokta var ve birbirimizi sevmiyoruz yani o beni seviyor galiba öyle davranıyor yalanciktan ben ama kesin kesin nefret ediyorum bile denebilir öyle yani o yüzden gormezdende gelemiyorum can dese çor geliyo
Mrb konuya yorum yapmiycam ama bireyi merak ettim.cor yöresel daha doğrusu benim memleketime has bir deyimdir.Yada ben öyle biliyorum herkesten pek duymadığım bisey ama biz kullanirizbizimde anlasamadigimiz bir sürü nokta var ve birbirimizi sevmiyoruz yani o beni seviyor galiba öyle davranıyor yalanciktan ben ama kesin kesin nefret ediyorum bile denebilir öyle yani o yüzden gormezdende gelemiyorum can dese çor geliyo
Mrb konuya yorum yapmiycam ama bireyi merak ettim.cor yöresel daha doğrusu benim memleketime has bir deyimdir.Yada ben öyle biliyorum herkesten pek duymadığım bisey ama biz kullaniriz
Buna gulerim ışte .Hayattaki sansimBide gorumce falan cikiyomus tovbeler olsun
Korkmayin degilimdir galiba sanırım belkide...☺Bide gorumce falan cikiyomus tovbeler olsun
Korkmayin degilimdir galiba sanırım belkide...☺
Haha degilimdir.Ben olsam gorumcemin yazisindan bile anlarimama soyleyen siz değilsiniz dimi karıştırdımUmarim degilsindir oyle bi giris olduki acaba soru sordugun kisi gelinlerimi die dusundum
Yok ben degilim bende yoruma katildim sadece :)Haha degilimdir.Ben olsam gorumcemin yazisindan bile anlarimama soyleyen siz değilsiniz dimi karıştırdım
Haha olay karisti iyice neyse konuyu baltalamayayim iyi gecelerYok ben degilim bende yoruma katildim sadece :)
Sen ne kadarlık evlisin? Mesela yeni evli olduğum zamanlarda sinirime dokunan şeyler artık dokunmuyor. Olgunlaştım bende galiba.
Mrb konuya yorum yapmiycam ama bireyi merak ettim.cor yöresel daha doğrusu benim memleketime has bir deyimdir.Yada ben öyle biliyorum herkesten pek duymadığım bisey ama biz kullaniriz
Ben karsliyim ve bizim dışımızda pek duymadım.Hem hoşuma gitti hem şaşırdım.Yani yöresel lafları çok bilmem ıst doğumluyum.Ama o laf cook kullanilirBilmem bizim memlekettede çok kullanılır erzurumluyum ben :)
Ben karsliyim ve bizim dışımızda pek duymadım.Hem hoşuma gitti hem şaşırdım.Yani yöresel lafları çok bilmem ıst doğumluyum.Ama o laf cook kullanilir
Aynen ve cook guldumneyse konu dağılıyor.Kendinize iyi bakin iyi geceler:) yakınız yinede
Helal olsun diyim.. Akli basinda kadinmis.11 yillik evliyim A dan Z ye butun esyalarimi kayinvalidem aldi .
Ben severim kendisini o da beni sever.
Ama diger 2 eltime benim gibi degil
Onlardan hoslanmiyor benle arkadas gibi.
Izinsiz asla evime gelmez
Parama puluma karismaz .
Gelin gidin yaptirimlari uygulamaz .
Kisisine gore hareket eder
Ben memnunum yani
Helal olsun diyim.. Akli basinda kadinmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?