İçim Şişti

Herkez anaaaa olamaz oyuzden

Bende icimde kotuluk oldugunu zannetmiyorum hatta cogu seye goz yumdum ama bisure sora kaldiramiyosun.ben cok bile dayandim normalde kendi aileme bile haksizlik konusunda eyvallahim olmaz

Sen ne kadarlık evlisin? Mesela yeni evli olduğum zamanlarda sinirime dokunan şeyler artık dokunmuyor. Olgunlaştım bende galiba.

Mrb konuya yorum yapmiycam ama bireyi merak ettim.cor yöresel daha doğrusu benim memleketime has bir deyimdir.Yada ben öyle biliyorum herkesten pek duymadığım bisey ama biz kullaniriz

Sen ne kadarlık evlisin? Mesela yeni evli olduğum zamanlarda sinirime dokunan şeyler artık dokunmuyor. Olgunlaştım bende galiba.

2. Senemiz bizim daha ama kV öncedende taniyordum Düğünden sonra kadın oğlunu kiskanmaya başladı çok değişti daha yeni yeni kendini topluyor

Mrb konuya yorum yapmiycam ama bireyi merak ettim.cor yöresel daha doğrusu benim memleketime has bir deyimdir.Yada ben öyle biliyorum herkesten pek duymadığım bisey ama biz kullaniriz

Bilmem bizim memlekettede çok kullanılır erzurumluyum ben :)

Aslında daha 1.5 yıllık evliyim yeni ama kv ile aram iyidir hatta kızı gibi görürden ötedir düşkündür bana ama İlerisi için bir yorum yapamam sadece ön görüş olarak böyle iyi devam edebilir diyebilirim ben onun kadar yapamam onu annem yerine koyamam böyle bir çabamda olmadı

Erkeklerin Tabiki kayınvalide derdi olmaz.Boşanıp sıkıntı çekecek yuvasından olacak çünkü kızı oluyor.Kızını düşündüğü için damada iyi davranır.Ancak erkek anneleri,erkek çocuklarına sanki daha düşkün oluyor gibi geliyor bana ve bu ilgileri,herşeye karışmaları gelinleri kızdırıyor.Bu sıkıntıların oluşmasında en büyük rol de eşlerimizde oluyor Malesef.Denge kuramayınca problemler gitgide büyüyor.
Ayrıca ben de kayınvalidemi çok severim şükürler olsun evlendi yuvasını kurdu onun adına çok mu çok mutluyum

11 yillik evliyim A dan Z ye butun esyalarimi kayinvalidem aldi .
Ben severim kendisini o da beni sever.
Ama diger 2 eltime benim gibi degil
Onlardan hoslanmiyor benle arkadas gibi.
Izinsiz asla evime gelmez
Parama puluma karismaz .
Gelin gidin yaptirimlari uygulamaz .
Kisisine gore hareket eder
Ben memnunum yani

Helal olsun diyim.. Akli basinda kadinmis.

Helal olsun diyim.. Akli basinda kadinmis.

Esimle baska sorunlarim olsa da zamaninda !
Bizim kv yle aramizdaki siniri iyi cizdi
Benim kayinvalidem aslinda gelenekcidir diger eltilerimi koyden almislar
Esim dedi ki asla witch i onlarla karistirmicaksin
O hali yikayip ,senin mutfagini temizleyemez
Ailesinde yapmamis sende de yapamaz !
Onu komsulara ,dugun,mevlutlere goturemezsin gitmez!
Kadinda cizgiyi anladi ,kisacasi biraz es kisisinde bitiyor
Benim esimin babasi vefat etmis
Bir tek annesi var .
Ama abilerinin eslerine yaptigini bana yapmadi .
Bende soguk bi tipim aslinda ama kafalarimiz uydu demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…