İçim yana yana eşyalarımı topladım

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
arkadaşlar davamız oldu biliyorsunuz
evden ben cıktım bu yuzden coğu eşyam kaldı
esyalarımı toplarken öyle kötü oldum ki

hangı esyaların alınacagı baska kımse tarafından bılınmedıgı ıcın de ben gıttım
eskı esımle dusmanca ayrılmadık dostca ayrıldık
benım ıcın agır gecen bır donem zaten butun sıkayetlerıme ragmen
hepsini eşimle olan evliliğimiz için düşünerek almıştım
dugun gunu cekılen bır fotomuz poster yapılmsıtı onu alamadım
esım onu bır cekmeceye koymus
belkı de benım alıp ımha etmemı ıstedı bılmıyorum
bende ona bıraktım gerı

hepsi kolilerin içine sıkışmış halde
benim hayal kırıklığım esyalarıma gecmıs gıbı sanki
bılmıyorum tamam ben agır yasıyorum belkı ama
bosanmak kadına daha faturası çıkan bir ceza resmen

Son düzenleme:
Senden beter olacak dur. Bir süre sonra bu yazdıklarını arşivden çıkarıp okuyup gülüp geçeceksin. Zamanın sarmadığı yarayı görmedim ben. Kadın dediğin küllerinden doğuyor, erkekler perişan oluyor.
Yeniden flört heyecanı yaşayacaksın, eskisi gibi kendini ezdirmeyeceksin, en güzeli de bir kez daha gelinlik giyeceksin. Üzülme canım benim hepsi geçecek emin ol.

Insanin eli toplamaya bile varmiyor degilmi. Alelacele koliye tikistiriliyor. Sonrasinda bakip duzenlemek bile gelmiyor insanin icinden. Simdi dunyanin sonu gibi geliyor insana ama Inanin hepsi bir sure sonra geciyor.

Ben arkamda evimi bırakıp çıktım eşim ve ailesi kapattı evimi
Kendi emeğimle kurduğum yuvamın dağılışını gormedim görsem dayanamazdımda
Daha güzel evlerin olur diyolar yeniden evlenirsin ilerde falan
Bana sorarsan
Hiç olmıcak gibi

Erkek de üzülüyor ama bizim gibi belli etmiyorlar,umursamaz görünüyorlar ve bu da psikolojilerine yansıyor,kısa sürede de toparlanıyorlar.
Allah kolaylık versin
sanırım umursamadıkca onemlı bır şey degıl dıyerek kendılerını ınandrıyorlar ve en sonunda da ınanıyorlar kanıksıyorlar

ınsallah canım gercekten yenıden mutlu olmayı oyle cok ıstıyorum kı canım oyle yandı kı
Allah benım canımı yakanların da canını yaksın

ınsallah boyledır benı oyle kolay gozden cıkardı kı
en cok da bu koydu bana
hıc sevmemıs demek kı dıye

Seni sevmediğinden değil onda şimdi özgür heyecanı var ne yaptığını bilmiyor ama heton düşünce bi bakacak sen yoksun üzülme rabbime sığın allah yar ve yardımcın olsun

Insanin eli toplamaya bile varmiyor degilmi. Alelacele koliye tikistiriliyor. Sonrasinda bakip duzenlemek bile gelmiyor insanin icinden. Simdi dunyanin sonu gibi geliyor insana ama Inanin hepsi bir sure sonra geciyor.
sanırım o kolılerı asla acmayacagım
cogu da hıc kullanılmadı
bı daha evlenırsem de bılmıyorum goturur muyum goturursem de asla gerı getırmeyı dusunmuyorum artk
bır daha esya toplamak ıstemıyorm
bır daha evlenırsem kıyafet ve makyaj esyası harıc kıtaplarımı bıle goturmeyı dusunmuyorum

canım su an en agır halındesın, kadınlar gun gectıkce tparlanıyorlar erkekler gun gectıkce batıyrlar, eskı esın de cok uzulecek ama o zaman geldıgınde o ssenın aklında kalmayacak
evet cok kotu gecıyoer uzun zamandır ayrı olmamıza ragmen resmen yıkıldım
ınsanlar agzı acık bakıyor bu kadar yıkılmama
Allah onu pısman etsın bunu dılıyorum

Ah en cok koyan aglayarak o esyalari toplamamdi O esyalarda hayal kirikligi,huzun,aci her sey var ama bunlarin acisi cikar insallah uzulme yeni gune umutla bak
çok zor cokkk
benım ayrılmamda kv ve gorumce cok etkılıydı
gorumcem evlı
Allah sorsun hesabını belkı bıgun o da evını toplar benım gıbı

esyalarınızı almadınız o zaman
ben cok zorlandım
kv bana dusman onun toplamasını ıstemezdım acıkcası
bana gore de olmayacak gıbı de bılmıyorum Allah buyuk

Seni sevmediğinden değil onda şimdi özgür heyecanı var ne yaptığını bilmiyor ama heton düşünce bi bakacak sen yoksun üzülme rabbime sığın allah yar ve yardımcın olsun
aminn amin
kv ve gorumcem de sureklı gazlıyorlar bak boyle hayatın cok guzel dıye
Allah benı kım neyden yaktıysa onları da aynı yerden yaksın

Bunlari yasaman gayet normal ama bir karar vermissin ve arkasinda dur emin ol gecicek bu yasadigin duygular yanlizca bu donemde kafani dagiticak biseylerle ilgilen arkadaslarinla vakit gecir seni mutluneden seyleri yap bundan sonra insallah cok mutlu olursun hakkinda hayirlisi olsun

Allahim yolunu bahtini acik etsin insallah suanki üzüntünü cok iyi anliyorun insani encokta bu kadr kolay gozden cikarmak ama olsun elbet birgun herkes layini bulur tekrar haytinda mutluluklar sabirlar diliyorum

Yikildigini belli edersen diger tarafi sevindirirsin. Bende kendimi salmistim. Canim hic bir sey istemiyordu. Cok samimi arkadasim toparladi beni kendine gel artik diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…