- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
Ben boşanma sürecinde 3 ay ailemle kalmıştım yaz tatiline denk gelmişti. Ev bize aitti. Evi ben gitmeden satıp parayı ikiye bölmüştü benim payımı hesabıma yatırmıştı. Ben söylemiştim ona evi kiracılı sat bir yıl oturucam diye. Çünkü bir yılın sonunda Başka bi ile tayin isticektim. Öyle de yaptı ben evim hiç dağılmadan bir yıl oturdum. Eşyaları bana kendi Rızasıyla bıraktı. İstediğini al demiştim. Tüm fotoları vs toplamıştı. Eve ilk girdiğimde kendimi kötü hissettim ağladım. Fakat sonra yeni hayatın güzelliklerini gördüm. Özgürdüm artık. Kıskanan kısıtlayan ailem ailem diyen senin hesap kartını cebinde taşıyan vs biri yoktu artık. Özgürdüm. Tekrar aşık olabilecektim sevebilecektim. Ve Zamanla birileri bana ilgi göstermeye başlayınca farkettim epey zamandır çok güzelsin çok güzel olmuşsun vs cümlelerini duymamışım. Ve tekrar kendime güvenmeye başladım. Değerli olduğumu düşünmeye başladım. Bir yıldır biriyle birlikteyim onun ailesi de ben daha önce evlilik yaptığım için beni istemedi. Bitirdik ilişkimizi. Ama hiç umrumda bile değil artık. Üzüldüm zorlandım yıprandım evet ama ben boşanmış biriyim bunu mu atlatamicsm diyorum hep. Sen de öyle olacaksın. Sadece Zaman. Zaman'la her şey yoluna girecek. Her gün şükredeceksin. Emin olarkadaşlar davamız oldu biliyorsunuz
evden ben cıktım bu yuzden coğu eşyam kaldı
esyalarımı toplarken öyle kötü oldum ki
hangı esyaların alınacagı baska kımse tarafından bılınmedıgı ıcın de ben gıttım
eskı esımle dusmanca ayrılmadık dostca ayrıldık
benım ıcın agır gecen bır donem zaten butun sıkayetlerıme ragmen
hepsini eşimle olan evliliğimiz için düşünerek almıştım
dugun gunu cekılen bır fotomuz poster yapılmsıtı onu alamadım
esım onu bır cekmeceye koymus
belkı de benım alıp ımha etmemı ıstedı bılmıyorum
bende ona bıraktım gerı
hepsi kolilerin içine sıkışmış halde
benim hayal kırıklığım esyalarıma gecmıs gıbı sanki
bılmıyorum tamam ben agır yasıyorum belkı ama
bosanmak kadına daha faturası çıkan bir ceza resmen
Pişman oluyorsan seviyorsan niye bosaniyorsunki ozamanarkadaşlar davamız oldu biliyorsunuz
bende ona bıraktım gerı
Her yara gibi bu da iyileşecek. Erkekler biraz daha geç çark ediyor. Onlar sonradan depresyona sürükleniyorlar.arkadaşlar davamız oldu biliyorsunuz
bende ona bıraktım gerı
cok zorarkadaşlar davamız oldu biliyorsunuz
bende ona bıraktım gerı
İnşallah çok mutlu olur şu süreci kolaylıkla atlatırsın canım
İstemeye gelirken melek gibiler bu görümce kvler ama boşanmaya gelince deccal kesiliyorlar.kendi oğlu ister istemez koruyacak sen dik dur ezik görünme.hayat onların oğullarından ibaret değil.ölümden sonra bile hayat var onun oğlundan sonra neden olmasın
Bunlari yasaman gayet normal ama bir karar vermissin ve arkasinda dur emin ol gecicek bu yasadigin duygular yanlizca bu donemde kafani dagiticak biseylerle ilgilen arkadaslarinla vakit gecir seni mutluneden seyleri yap bundan sonra insallah cok mutlu olursun hakkinda hayirlisi olsun
aminn ınsallah dualarınıza cok tesekkur ederımAllahim yolunu bahtini acik etsin insallah suanki üzüntünü cok iyi anliyorun insani encokta bu kadr kolay gozden cikarmak ama olsun elbet birgun herkes layini bulur tekrar haytinda mutluluklar sabirlar diliyorum
bende o kolılerı yok sayıyorumCnm benim seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi eşyalarımı topladım neredeyse iki yıl olacak herşeyim kolide inanki elim varmıyor açmaya bakmaya ne oldular diye bide benim ikinci evliliğimdi hala içim acıyor biliyormusun allah büyük
Yikildigini belli edersen diger tarafi sevindirirsin. Bende kendimi salmistim. Canim hic bir sey istemiyordu. Cok samimi arkadasim toparladi beni kendine gel artik diye.
Sana geçmişi hatırlatan hiç bir nesne kıyafet vb. alma. Yeni bir hayata başlıyorsin zaten hiç birine ihtiyacın yok...
anlasamadık esım cok ınattırNeden boşandınız merak ettim?.
ben sessızce gıttım...Ayyy Rabm yardımcın olsun bacım.
Ççok etkilendim bian kendimi o halde düşündüm de. Berbat bişey.
Gecen sene eşim başka bi şehirdeydi haftalğna. Ve yanlş anlamam yüzünden hiç sormadan eşyalarımı topladım duvarlara salça sürsüm avizeleri yere düşürdüüm bilerek. Kaldı ki sessizce gitmek...
Her yara gibi bu da iyileşecek. Erkekler biraz daha geç çark ediyor. Onlar sonradan depresyona sürükleniyorlar.
Yalnız olmamaya çalış, sevdiğin insanlarla zaman geçir. Geçecek, merak etme. En zor kısmı zaten toparlanmak, eşyalar vs. Yeni düzenini kurduğunda daha dayanıklı olacaksın. Kızkardeşimle bu süreci yaşadık. Bebeği henüz iki yaşındayken boşandı eşinden. Geçiyor, tarih oluyor. Hayatını yaşıyor şimdi kardeşim. Ve çok mutlu. Eşi başlarda gezdi tozdu. sonra tekrar birleşmek istedi kardeşim kabul etmedi. Eski eş yoğun depresyon yaşayıp hastaneye yatırıldı. tedavi için aylarca kalması gerekti. Kendi etti kendi buldu.
Sizde üzülmeyin. Mutlaka çok geçerli sebepleriniz var ki boşandınız. Artık yeni, başka bir sayfa açılıyor sizin için. Asla eskisinden daha kötü olmayacaksınız.
Aynen canim bende ailemden dort bes kisiyle gitmistim beraber kullanmak icin aldigin esyalarin kendine ait olanimi alip gotrmek zor gercekten ben onnla evliyken aldigim tek bi kiyafeti tek bi corabi bile almadim hepsini durumu olmayan insanlara verdim tek tek yenikerini aldim iki uc ay surecek en fazla sonra alisacaksin canim emin ol kendini uzme artik kendi ayaklari uzerinde duyan tecrubeli guclu ve ozgur bi bayansin hersey daha guzel olucak oyle dusun :)amin çok teşekkür ederim çokkk
zaten yuzde ellı onlar yuzunden yuzde ellı esım yuzunden bıttı
onlar cok gaza getırdı bosanınca dunyanın sonun degıl dıyerek
bır kere bıle duzeltmeye calısın demedı
genelde boyle yapıyorum ama esya toplamak cok zor bısey cıdden
o akdar umıt hersey bosmus
evet yapacak bırsey yok cıdden Allah yardımcım olsunUzulme canim ya cok zor bi durum anlayabilirim ama yapacak bisey varmi
Zaman gectikce unutursun.
amınn amınnAllah yardımcın ız olsun arkadaşlar.
Sıkıntınızı yürekten anlıyor.daha iyi olacağınız güzel günlere kapı açmanızı diliyorum.
Sizleri seviyorum.
cok zor cokŞu an senle aynı şeyleri hissediyorum. Daha aileme bile söyleyemedim nasıl söyleyeceğim diye kendimi dünden beri yedim bitirdim.
Ben boşanma sürecinde 3 ay ailemle kalmıştım yaz tatiline denk gelmişti. Ev bize aitti. Evi ben gitmeden satıp parayı ikiye bölmüştü benim payımı hesabıma yatırmıştı. Ben söylemiştim ona evi kiracılı sat bir yıl oturucam diye. Çünkü bir yılın sonunda Başka bi ile tayin isticektim. Öyle de yaptı ben evim hiç dağılmadan bir yıl oturdum. Eşyaları bana kendi Rızasıyla bıraktı. İstediğini al demiştim. Tüm fotoları vs toplamıştı. Eve ilk girdiğimde kendimi kötü hissettim ağladım. Fakat sonra yeni hayatın güzelliklerini gördüm. Özgürdüm artık. Kıskanan kısıtlayan ailem ailem diyen senin hesap kartını cebinde taşıyan vs biri yoktu artık. Özgürdüm. Tekrar aşık olabilecektim sevebilecektim. Ve Zamanla birileri bana ilgi göstermeye başlayınca farkettim epey zamandır çok güzelsin çok güzel olmuşsun vs cümlelerini duymamışım. Ve tekrar kendime güvenmeye başladım. Değerli olduğumu düşünmeye başladım. Bir yıldır biriyle birlikteyim onun ailesi de ben daha önce evlilik yaptığım için beni istemedi. Bitirdik ilişkimizi. Ama hiç umrumda bile değil artık. Üzüldüm zorlandım yıprandım evet ama ben boşanmış biriyim bunu mu atlatamicsm diyorum hep. Sen de öyle olacaksın. Sadece Zaman. Zaman'la her şey yoluna girecek. Her gün şükredeceksin. Emin ol
Pişman oluyorsan seviyorsan niye bosaniyorsunki ozaman
Allah sabir versin icinde bulundugun durumu anlayabiliyom zaman herseyin ilaci sabirli ol
benı oradan naklıyecıler tesellı ettı bı anAynen canim bende ailemden dort bes kisiyle gitmistim beraber kullanmak icin aldigin esyalarin kendine ait olanimi alip gotrmek zor gercekten ben onnla evliyken aldigim tek bi kiyafeti tek bi corabi bile almadim hepsini durumu olmayan insanlara verdim tek tek yenikerini aldim iki uc ay surecek en fazla sonra alisacaksin canim emin ol kendini uzme artik kendi ayaklari uzerinde duyan tecrubeli guclu ve ozgur bi bayansin hersey daha guzel olucak oyle dusun :)
Merhaba az biraz eski konularınıza baktım. Beni ATM olarak görüyordu demişssiniz.şimdi artık bu ATM olmadığı için eski Eşiniz çok zor günler görecek. İnşallah siz de çok refaha erersiniz.paranızı rahat rahat harcayın. Biraz alışveriş yapın. Biraz değişiklik iyi gelir. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama yoksa şayet yeniden evlenir, çocuk sahibi de olursunuz. Allah GÖNLÜNÜZe göre versin inş.. Bir de inanç konusunda çok farklı demişsiniz.. O bile zor olabilir. Benim yıllar yılı çocukluk arkadaşım artık ateist ve görüşmelerimize sınır koyma gereği duyuyorum
O seni hak etmiyor boşver canım Allah karşına çok daha iyilerini cikarsinevet yapacak bırsey yok cıdden Allah yardımcım olsun
amınn amınn
ınsallah o guzel gunler gelır
cok zor cok
benım aılem tahmın edıyordu aslında
hatta onların da gozlemledıgı seyler vardı
en sonunda soyledım
cok zor
evet senın konunu okudum
cok zor surecler
Allah yardımcımız olsun
bılmıyorum ıcımden cok sey koptu
tekrar bırını sevebılecegıme ıhtımal vermıyorum
sadece cocuk ıcın olur
cunku karsımda benım onu sevdıgım kadar sevmeyen aılesı ıcın benı defalarca ezen her ortamda benı kucuk dusurmeye calısan evde ayrı yatan benı sadece bankamatık olarak goren bırı vardı, emegıme aglıyorum umutlarıma
amın ınsallah Allah yardımcım olur ve bugunlerı atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?