İçim yana yana eşyalarımı topladım

Ayyy Rabm yardımcın olsun bacım.
Ççok etkilendim bian kendimi o halde düşündüm de. Berbat bişey.
Gecen sene eşim başka bi şehirdeydi haftalğna. Ve yanlş anlamam yüzünden hiç sormadan eşyalarımı topladım duvarlara salça sürsüm avizeleri yere düşürdüüm bilerek. Kaldı ki sessizce gitmek...

Ben boşanma sürecinde 3 ay ailemle kalmıştım yaz tatiline denk gelmişti. Ev bize aitti. Evi ben gitmeden satıp parayı ikiye bölmüştü benim payımı hesabıma yatırmıştı. Ben söylemiştim ona evi kiracılı sat bir yıl oturucam diye. Çünkü bir yılın sonunda Başka bi ile tayin isticektim. Öyle de yaptı ben evim hiç dağılmadan bir yıl oturdum. Eşyaları bana kendi Rızasıyla bıraktı. İstediğini al demiştim. Tüm fotoları vs toplamıştı. Eve ilk girdiğimde kendimi kötü hissettim ağladım. Fakat sonra yeni hayatın güzelliklerini gördüm. Özgürdüm artık. Kıskanan kısıtlayan ailem ailem diyen senin hesap kartını cebinde taşıyan vs biri yoktu artık. Özgürdüm. Tekrar aşık olabilecektim sevebilecektim. Ve Zamanla birileri bana ilgi göstermeye başlayınca farkettim epey zamandır çok güzelsin çok güzel olmuşsun vs cümlelerini duymamışım. Ve tekrar kendime güvenmeye başladım. Değerli olduğumu düşünmeye başladım. Bir yıldır biriyle birlikteyim onun ailesi de ben daha önce evlilik yaptığım için beni istemedi. Bitirdik ilişkimizi. Ama hiç umrumda bile değil artık. Üzüldüm zorlandım yıprandım evet ama ben boşanmış biriyim bunu mu atlatamicsm diyorum hep. Sen de öyle olacaksın. Sadece Zaman. Zaman'la her şey yoluna girecek. Her gün şükredeceksin. Emin ol

Pişman oluyorsan seviyorsan niye bosaniyorsunki ozaman

Her yara gibi bu da iyileşecek. Erkekler biraz daha geç çark ediyor. Onlar sonradan depresyona sürükleniyorlar.

Yalnız olmamaya çalış, sevdiğin insanlarla zaman geçir. Geçecek, merak etme. En zor kısmı zaten toparlanmak, eşyalar vs. Yeni düzenini kurduğunda daha dayanıklı olacaksın. Kızkardeşimle bu süreci yaşadık. Bebeği henüz iki yaşındayken boşandı eşinden. Geçiyor, tarih oluyor. Hayatını yaşıyor şimdi kardeşim. Ve çok mutlu. Eşi başlarda gezdi tozdu. sonra tekrar birleşmek istedi kardeşim kabul etmedi. Eski eş yoğun depresyon yaşayıp hastaneye yatırıldı. tedavi için aylarca kalması gerekti. Kendi etti kendi buldu.

Sizde üzülmeyin. Mutlaka çok geçerli sebepleriniz var ki boşandınız. Artık yeni, başka bir sayfa açılıyor sizin için. Asla eskisinden daha kötü olmayacaksınız.

cok zor

İnşallah çok mutlu olur şu süreci kolaylıkla atlatırsın canım

amin çok teşekkür ederim çokkk

zaten yuzde ellı onlar yuzunden yuzde ellı esım yuzunden bıttı
onlar cok gaza getırdı bosanınca dunyanın sonun degıl dıyerek
bır kere bıle duzeltmeye calısın demedı

genelde boyle yapıyorum ama esya toplamak cok zor bısey cıdden
o akdar umıt hersey bosmus

Allahim yolunu bahtini acik etsin insallah suanki üzüntünü cok iyi anliyorun insani encokta bu kadr kolay gozden cikarmak ama olsun elbet birgun herkes layini bulur tekrar haytinda mutluluklar sabirlar diliyorum
aminn ınsallah dualarınıza cok tesekkur ederım
evet o cok koydu esas
belkı de onun hıc uzulmedıgını gormek
ınsallah benım karsıma duzgun bırı cıkar

bende o kolılerı yok sayıyorum
Allah sabır versın bıze gercekten zor
sızınkı de zormus Allah buyuk evet
ınsallah yaptıkları yanlarına kar kalmaz

Yikildigini belli edersen diger tarafi sevindirirsin. Bende kendimi salmistim. Canim hic bir sey istemiyordu. Cok samimi arkadasim toparladi beni kendine gel artik diye.

evet ben bır hafta fılan sıs gozlerleydım
kılo verdım herkes soruyor zaten

Sana geçmişi hatırlatan hiç bir nesne kıyafet vb. alma. Yeni bir hayata başlıyorsin zaten hiç birine ihtiyacın yok...

evet unutmak zaman alsa da ınsallah bugunler gececek

Neden boşandınız merak ettim?.
anlasamadık esım cok ınattır
aılesı ozellıkle kızkardesıne cıdden asıktır
benı sıler gıder onlar ıcın ustune maddı hersey benm ustume olup sevılmedıgımı hısssedıp
sureklı ayrı yatılan kadın olunca dayanamadım

ben sessızce gıttım...

evet sebeplerım gercekten gecerlı
ama ıcım hala yanıyor
bılmıyorum esım benım ıcın o kadar uzulur mu
bebekle cok zor olmustur emınım

Aynen canim bende ailemden dort bes kisiyle gitmistim beraber kullanmak icin aldigin esyalarin kendine ait olanimi alip gotrmek zor gercekten ben onnla evliyken aldigim tek bi kiyafeti tek bi corabi bile almadim hepsini durumu olmayan insanlara verdim tek tek yenikerini aldim iki uc ay surecek en fazla sonra alisacaksin canim emin ol kendini uzme artik kendi ayaklari uzerinde duyan tecrubeli guclu ve ozgur bi bayansin hersey daha guzel olucak oyle dusun :)

Merhaba az biraz eski konularınıza baktım. Beni ATM olarak görüyordu demişssiniz.şimdi artık bu ATM olmadığı için eski Eşiniz çok zor günler görecek. İnşallah siz de çok refaha erersiniz.paranızı rahat rahat harcayın. Biraz alışveriş yapın. Biraz değişiklik iyi gelir. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama yoksa şayet yeniden evlenir, çocuk sahibi de olursunuz. Allah GÖNLÜNÜZe göre versin inş.. Bir de inanç konusunda çok farklı demişsiniz.. O bile zor olabilir. Benim yıllar yılı çocukluk arkadaşım artık ateist ve görüşmelerimize sınır koyma gereği duyuyorum

Uzulme canim ya cok zor bi durum anlayabilirim ama yapacak bisey varmi
Zaman gectikce unutursun.
evet yapacak bırsey yok cıdden Allah yardımcım olsun

Allah yardımcın ız olsun arkadaşlar.
Sıkıntınızı yürekten anlıyor.daha iyi olacağınız güzel günlere kapı açmanızı diliyorum.
Sizleri seviyorum.
amınn amınn
ınsallah o guzel gunler gelır
Şu an senle aynı şeyleri hissediyorum. Daha aileme bile söyleyemedim nasıl söyleyeceğim diye kendimi dünden beri yedim bitirdim.
cok zor cok
benım aılem tahmın edıyordu aslında
hatta onların da gozlemledıgı seyler vardı
en sonunda soyledım
cok zor

evet senın konunu okudum
cok zor surecler
Allah yardımcımız olsun
bılmıyorum ıcımden cok sey koptu
tekrar bırını sevebılecegıme ıhtımal vermıyorum
sadece cocuk ıcın olur

Pişman oluyorsan seviyorsan niye bosaniyorsunki ozaman

cunku karsımda benım onu sevdıgım kadar sevmeyen aılesı ıcın benı defalarca ezen her ortamda benı kucuk dusurmeye calısan evde ayrı yatan benı sadece bankamatık olarak goren bırı vardı, emegıme aglıyorum umutlarıma

Allah sabir versin icinde bulundugun durumu anlayabiliyom zaman herseyin ilaci sabirli ol

amın ınsallah Allah yardımcım olur ve bugunlerı atlatırım

benı oradan naklıyecıler tesellı ettı bı an
oyle cok agladım kı
benı aglatanlar kendılerı de aynı sebepten aglayıp benı hatırlasınlar
evet o esya secmek cok zor
ınsallah dedıgınız gıbı olur

evet evlendıkten sonra cok degıstı kavgaları paradan baslatıp ta nerelere getırdı
dın konusunda benı sıkıcı buluyordu
hatta mezhebım konusunda ınsanlara su mezhepten olsaydı daha ıyı olurdu demıs ıs arkadaslarıma
sankı kendı cok ınanıyormus gıbı
davada cok sacma sapan konustu
cocugum yok

Olur canim bak cok guzel gunler seni bekliyor bende senin gibi cok cektim ben kucuck.cocugum olmasina ragmen calisiyor her isi ustleniyordum o ise evde yatiyor benim parami yiyodu sorumsuzun tekiydi sanki ben erkek o kadin gibiydi suan o kadar mutluyum ki keske daha once bosansaymisim diyorum ve senin cocugunda yokmus daha sanslisin canim onunde guzel gunler var

O seni hak etmiyor boşver canım Allah karşına çok daha iyilerini cikarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…