İçim yana yana eşyalarımı topladım

Aynı duyguları bizzat yaşayan biri olarak ,o kadar üzülmüştüm ki o gün eşyaları mı toplarken hala bi şarkı var ,"ben de soyadın kaldı "diye bazen onu tesadüfen dinler ağlarım ,ne demek istediğim o şarkı da geçiyor.
Allah sabır versin ,şimdiden yeni hayatın da huzur başrol olması dileğimle ...

Beni anlatmissin:)
Bosanana kadar burnundan kil aldirtmadi bitti gitti ozurler pismanlik iceren msjlar gorusme talepleri... Sefillesen hayatini gozumle gormem. Ve bense yeniden giydim o beyaz gelinligi suan cok cok mutlu birde cocukluyum:)

Inan bana yasayan biri olarak yaziyorum gececek cok daha mutlu olacagin gunler gelecek. Binbir emekle kurulan duzenin alinan esyanin yikilmasi paylasimi zor oluyor yasadigin en cokta bunun uzuntusu ve bir zaman gelecek gozune bile gelmeyecek bunlar.

Ben bekar biri olarak sadece su empatiyi yapabildim; annemle babam iki yil once bosanirken birbirlerini gorup evde tartismasinlar diye ben toplamistim evi aglayarak. Hem agladim hem aklima guzel anilar geldi guldum. Hatta evi toplamadan yatakta bi saat yayip iyice evi suzdum bir daha olamicam bu evde diye.Sizi o anlamda o kadar iyi anladim ki. Ama geciyor,insan herseye alisiyor. İnsallah kisa zamanda toparlanirsiniz,Allah yardimciniz olsun

Bazen hakkımızda hayırlı olmayan şeyler için bilmeden çok üzülür ya da seviniriz.Bir dur bakalım şuan üzülmeyi bırak.Sadece olayların seyrine bak.Aradan 5-6 ay geçince geriye bak ve dönüp önüne bak eminim " boşuna üzülmüşüm" diyeceksin.Çünkü seni sevse herşeye rağmen seninle olurdu.Sen kıymetlisin,sen değerlisin.Neden kendini başkalarının hataları yüzünden cezalandırasın.Evet bu senin başına geldi ve ilk sen değilsin.Bunu bir imtihan bir tecrübe olarak düşün.Sen aynı sensin değerinden birşey kaybetmedin.Belki bu yanlış evlilik ileride daha sağlam temelli bir yuva kurmana neden olacak.Şuanki karamsarlıktan iyi şeyler görmeyi beceremiyor olabilirsin ama unutma onunla doğmadın o yokkende sen vardın o yokkende olacaksın ve inadına mutlu olacaksın.Kimsenin yaptığı yanlış kimsenin yanına kalmaz.Bazen rabbim gösterir,bazen göstermez kibre kapılma diye bazende o kişinin bütün hatalarını toplar birden çıkarır.

masallah ınsallah hep boyle devam edersınız
karsınıza bırısı cıktı mı pekı
yıne bu kısı de aynı seylerı yapar dıye korktunuz mu?

Merak etme gececk
ınsallah

O seni hak etmiyor boşver canım Allah karşına çok daha iyilerini cikarsin
amin inşallah hayatımda ılk defa bu kadar yaralı hıssedıyorum

amın amın
benı en ıyı sen anlarsın
sarkıyı dınlemeye korktum gene saatlerce aglayacagım dıye

Beni anlatmissin:)
Bosanana kadar burnundan kil aldirtmadi bitti gitti ozurler pismanlik iceren msjlar gorusme talepleri... Sefillesen hayatini gozumle gormem. Ve bense yeniden giydim o beyaz gelinligi suan cok cok mutlu birde cocukluyum:)
öyle mi benım esım cok mutlu gozlemledıgım kadarı ıle
ben ıse perısanlarda
Allah büyük
benım hıc umudum yok yenıden bırı benı sever mı dıye
belkı cok karamsarım

ınsallah gecer amın ınsallah
evet gercekten zor bende her yere duvarlara vs heerseye baktım

evet ılk degılım bılıyorum
ınsallah dedıgınız gıbı olur sadece cıddı haksızlıga ugrayıp gene uzulen benım
karsı taraf rahat

Insallah

Evet canim suan hayatimda birisi var oda bosanmis ve benim gibi bir cocugu var ama inan ki o kadar mutluyum ki bama cok deger veriyo herseyden onde tutuyo ilgileniyo yani ilk defa kadin oldugumu hissettim ama tabiki gelecek korkularim var o yuzden evlenmek icin bunsefer accele etmiycem inanki seninde karsina cok daha iyileri cikicak deger vericek o zaman iyki bu kotu gunleri yasamisim sabretmisim ki allah bana onu verdi diyceksin canim emin ol

amin canım amin
inşallah benımde karsıma bırısı cıkar ıyı bırı
eskı esımle bu hafta yaklasık 2 saat gecırdık temyızden feragat dılekcesı vermek ıcın
cok zor gectı benım ıcın kendımı toparlamaya calısıyorum

Geçer canım geçer elbet, insanlar ne acılar yaşıyor da yine toparlanıp önüne bakıyor mecburen. Evladını kaybeden anneler bile yaşayabiliyor , bunlar da geçer .
Allah bu çektiğin sıkıntılara mükafat olarak iyi birini çıkarır karşına inşallah

Bosanmak isteyen erkekler mutlaka hayatlarında birileri vardir bence erkekler hiç uzulmuyorlar kardeşimin esi çekişme li bosanma davasi acti kardesim önce biraz üzüldü sonra umrunda olmadı gerci onun evliligi 3 hafta sürdü yani evliligi istemeyen kadindi biri sizi sevmiyorsa hic umursamayin zaten bu zamanda kimse kimseyi sevmiyor hepsi yalan erkekler de kadinlar birbirini kandiriyorlar

Aminn inşallah
bugünleri unutmak istiyorum cidden

bılmıyorum hayatında bırı var mı yok mu arastırmadım sonucunu ogrenırsem daha cok uzulurum dıye
hayırlısı ıle bugunlerde gecer ınsallah

ilk günler zor gelir canım bende çarşıya çıktığımda karşılaşıyorum küçük bi yerde yasıyoruz bazen denk geliyo ama alışıyosun direk yüzüne bakmadan geçip gidiyorum hiç tanımamış gibi sende öyle olucaksın sadece sabır et canım zaman herseyin ilacı bide şunu sorcam temyizden feragat derken temyize göndermiştiniz sonradan vazmıgeçtiniz onu anlamadım

Yok canim kesinle
Yok canım göndermedim
Temyize süresini beklemeyecegiz diye dilekçe verdik
İnşallah bugünleri acısız hatırlarım yeri geldiğinde

Merhaba, bir süredir siteye girmiyordum bu mesajınızı gördüm yazmak istedim. Ben erkeklerin kendilerini hayatları boyunca çoğu zaman kandırarak yaşadıklarını düşünüyorum çünkü duygularını belli etmeyi bir türlü öğrenemeyerek/beceremeyerek yaşayıp sonra da sap gibi ölüyorlar. Yani hepsi için geçerli değil tabii ki, duygularını yansıtmayan erkeklerden söz ediyorum. Kadınlar gerçekten çok daha farklı ve güçlü. Yeni olaylara, yeni bir hayata erkeklerden çok daha kolay adapte olup eskisini gömebiliyorlar. Ama tabii ki zor bir süreç oluyor bu, insan sevgilisinden ayrıldığında bile ne kadar zorken siz eşinizden ayrıldınız. Ama inanın sizi haketmeyen bir adamdı, ben konunuzu takip ediyordum belki hatırlarsınız. Siz el üstünde tutulmaya layık bir kadınsınız ve evliliğinizi kurtarmak adına elinizden geleni yaptınız, olacağı varmış böyle bir tecrübe edineceğiniz varmış diye düşünüyorum, kaderde varmış. Ama emin olun o eski eşiniz olacak insan ot gelip saman giderken, bütün duygularını içinde yaşarken siz o duyguları doğru zamanda doğru şekilde yaşayıp her şeyi sindirip ondan sonra ayağa kalkacaksınız. O ise hiçbir zaman mutlu olamayacak çünkü değer göremeyecek. Gerçek mutluluk nedir bilemeyecek bence. Neticede anormal olan, sevgisiz olan kendisi. Sizin kocaman bir kalbiniz var bu sayede toparlayacaksınız ben çok inanıyorum size başından beri. Allah yardımcınız olsun.

Sevgiler..

Öncelikle Allah yar ve yardımcın olsun. Bende boşanma aşamasındayım. Aylardır baba evindeyim boşanırsam inşallah eşyalarımı toplamak bana da nasip olur. Çeyiz masraflarım 60.000 e mal oldu bana. Galiba eşyalarımı alamaycm eşim sahiplenmiş durumda. Bana göre en zoruda eşyaları alamamak olur. Düşünsene o kadar emek verilmiş maddi ve manevi olarak sonra o kadar işkence görüp boşanmışsın bide eşyaların onun yanına kar mı kalsın

Eşyaları toplamak zor ama bırakmak daha da zor ben şimdi eşyalarımı alabilmek için dua ediyorum. Bende boşanma aşamasındayım hiçbi eşyamı almadan baba evine geldim aylardır da baba evindeyim bi daha da gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…