- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
Beni anlatmissin:)Senden beter olacak dur. Bir süre sonra bu yazdıklarını arşivden çıkarıp okuyup gülüp geçeceksin. Zamanın sarmadığı yarayı görmedim ben. Kadın dediğin küllerinden doğuyor, erkekler perişan oluyor.
Yeniden flört heyecanı yaşayacaksın, eskisi gibi kendini ezdirmeyeceksin, en güzeli de bir kez daha gelinlik giyeceksin. Üzülme canım benim hepsi geçecek emin ol.
amin çok teşekkür ederim çokkk
zaten yuzde ellı onlar yuzunden yuzde ellı esım yuzunden bıttı
onlar cok gaza getırdı bosanınca dunyanın sonun degıl dıyerek
bır kere bıle duzeltmeye calısın demedı
genelde boyle yapıyorum ama esya toplamak cok zor bısey cıdden
o akdar umıt hersey bosmus
masallah ınsallah hep boyle devam edersınızOlur canim bak cok guzel gunler seni bekliyor bende senin gibi cok cektim ben kucuck.cocugum olmasina ragmen calisiyor her isi ustleniyordum o ise evde yatiyor benim parami yiyodu sorumsuzun tekiydi sanki ben erkek o kadin gibiydi suan o kadar mutluyum ki keske daha once bosansaymisim diyorum ve senin cocugunda yokmus daha sanslisin canim onunde guzel gunler var
ınsallahMerak etme gececk
amin inşallah hayatımda ılk defa bu kadar yaralı hıssedıyorumO seni hak etmiyor boşver canım Allah karşına çok daha iyilerini cikarsin
amın amınAynı duyguları bizzat yaşayan biri olarak ,o kadar üzülmüştüm ki o gün eşyaları mı toplarken hala bi şarkı var ,"ben de soyadın kaldı "diye bazen onu tesadüfen dinler ağlarım ,ne demek istediğim o şarkı da geçiyor.
Allah sabır versin ,şimdiden yeni hayatın da huzur başrol olması dileğimle ...
öyle mi benım esım cok mutlu gozlemledıgım kadarı ıleBeni anlatmissin:)
Bosanana kadar burnundan kil aldirtmadi bitti gitti ozurler pismanlik iceren msjlar gorusme talepleri... Sefillesen hayatini gozumle gormem. Ve bense yeniden giydim o beyaz gelinligi suan cok cok mutlu birde cocukluyum:)
ınsallah gecer amın ınsallahBen bekar biri olarak sadece su empatiyi yapabildim; annemle babam iki yil once bosanirken birbirlerini gorup evde tartismasinlar diye ben toplamistim evi aglayarak. Hem agladim hem aklima guzel anilar geldi guldum. Hatta evi toplamadan yatakta bi saat yayip iyice evi suzdum bir daha olamicam bu evde diye.Sizi o anlamda o kadar iyi anladim ki. Ama geciyor,insan herseye alisiyor. İnsallah kisa zamanda toparlanirsiniz,Allah yardimciniz olsun
Bazen hakkımızda hayırlı olmayan şeyler için bilmeden çok üzülür ya da seviniriz.Bir dur bakalım şuan üzülmeyi bırak.Sadece olayların seyrine bak.Aradan 5-6 ay geçince geriye bak ve dönüp önüne bak eminim " boşuna üzülmüşüm" diyeceksin.Çünkü seni sevse herşeye rağmen seninle olurdu.Sen kıymetlisin,sen değerlisin.Neden kendini başkalarının hataları yüzünden cezalandırasın.Evet bu senin başına geldi ve ilk sen değilsin.Bunu bir imtihan bir tecrübe olarak düşün.Sen aynı sensin değerinden birşey kaybetmedin.Belki bu yanlış evlilik ileride daha sağlam temelli bir yuva kurmana neden olacak.Şuanki karamsarlıktan iyi şeyler görmeyi beceremiyor olabilirsin ama unutma onunla doğmadın o yokkende sen vardın o yokkende olacaksın ve inadına mutlu olacaksın.Kimsenin yaptığı yanlış kimsenin yanına kalmaz.Bazen rabbim gösterir,bazen göstermez kibre kapılma diye bazende o kişinin bütün hatalarını toplar birden çıkarır.
Insallahöyle mi benım esım cok mutlu gozlemledıgım kadarı ıle
ben ıse perısanlarda
Allah büyük
benım hıc umudum yok yenıden bırı benı sever mı dıye
belkı cok karamsarım
ınsallah gecer amın ınsallah
evet gercekten zor bende her yere duvarlara vs heerseye baktım
evet ılk degılım bılıyorum
ınsallah dedıgınız gıbı olur sadece cıddı haksızlıga ugrayıp gene uzulen benım
karsı taraf rahat
amin canım aminEvet canim suan hayatimda birisi var oda bosanmis ve benim gibi bir cocugu var ama inan ki o kadar mutluyum ki bama cok deger veriyo herseyden onde tutuyo ilgileniyo yani ilk defa kadin oldugumu hissettim ama tabiki gelecek korkularim var o yuzden evlenmek icin bunsefer accele etmiycem inanki seninde karsina cok daha iyileri cikicak deger vericek o zaman iyki bu kotu gunleri yasamisim sabretmisim ki allah bana onu verdi diyceksin canim emin ol
Geçer canım geçer elbet, insanlar ne acılar yaşıyor da yine toparlanıp önüne bakıyor mecburen. Evladını kaybeden anneler bile yaşayabiliyor , bunlar da geçer .amin canım amin
inşallah benımde karsıma bırısı cıkar ıyı bırı
eskı esımle bu hafta yaklasık 2 saat gecırdık temyızden feragat dılekcesı vermek ıcın
cok zor gectı benım ıcın kendımı toparlamaya calısıyorum
Geçer canım geçer elbet, insanlar ne acılar yaşıyor da yine toparlanıp önüne bakıyor mecburen. Evladını kaybeden anneler bile yaşayabiliyor , bunlar da geçer .
Allah bu çektiğin sıkıntılara mükafat olarak iyi birini çıkarır karşına inşallah
bılmıyorum hayatında bırı var mı yok mu arastırmadım sonucunu ogrenırsem daha cok uzulurum dıyeBosanmak isteyen erkekler mutlaka hayatlarında birileri vardir bence erkekler hiç uzulmuyorlar kardeşimin esi çekişme li bosanma davasi acti kardesim önce biraz üzüldü sonra umrunda olmadı gerci onun evliligi 3 hafta sürdü yani evliligi istemeyen kadindi biri sizi sevmiyorsa hic umursamayin zaten bu zamanda kimse kimseyi sevmiyor hepsi yalan erkekler de kadinlar birbirini kandiriyorlar
ilk günler zor gelir canım bende çarşıya çıktığımda karşılaşıyorum küçük bi yerde yasıyoruz bazen denk geliyo ama alışıyosun direk yüzüne bakmadan geçip gidiyorum hiç tanımamış gibi sende öyle olucaksın sadece sabır et canım zaman herseyin ilacı bide şunu sorcam temyizden feragat derken temyize göndermiştiniz sonradan vazmıgeçtiniz onu anlamadımamin canım amin
inşallah benımde karsıma bırısı cıkar ıyı bırı
eskı esımle bu hafta yaklasık 2 saat gecırdık temyızden feragat dılekcesı vermek ıcın
cok zor gectı benım ıcın kendımı toparlamaya calısıyorum
Yok canım göndermedimilk günler zor gelir canım bende çarşıya çıktığımda karşılaşıyorum küçük bi yerde yasıyoruz bazen denk geliyo ama alışıyosun direk yüzüne bakmadan geçip gidiyorum hiç tanımamış gibi sende öyle olucaksın sadece sabır et canım zaman herseyin ilacı bide şunu sorcam temyizden feragat derken temyize göndermiştiniz sonradan vazmıgeçtiniz onu anlamadım
arkadaşlar davamız oldu biliyorsunuz
evden ben cıktım bu yuzden coğu eşyam kaldı
esyalarımı toplarken öyle kötü oldum ki
hangı esyaların alınacagı baska kımse tarafından bılınmedıgı ıcın de ben gıttım
eskı esımle dusmanca ayrılmadık dostca ayrıldık
benım ıcın agır gecen bır donem zaten butun sıkayetlerıme ragmen
hepsini eşimle olan evliliğimiz için düşünerek almıştım
dugun gunu cekılen bır fotomuz poster yapılmsıtı onu alamadım
esım onu bır cekmeceye koymus
belkı de benım alıp ımha etmemı ıstedı bılmıyorum
bende ona bıraktım gerı
hepsi kolilerin içine sıkışmış halde
benim hayal kırıklığım esyalarıma gecmıs gıbı sanki
bılmıyorum tamam ben agır yasıyorum belkı ama
bosanmak kadına daha faturası çıkan bir ceza resmen
Öncelikle Allah yar ve yardımcın olsun. Bende boşanma aşamasındayım. Aylardır baba evindeyim boşanırsam inşallah eşyalarımı toplamak bana da nasip olur. Çeyiz masraflarım 60.000 e mal oldu bana. Galiba eşyalarımı alamaycm eşim sahiplenmiş durumda. Bana göre en zoruda eşyaları alamamak olur. Düşünsene o kadar emek verilmiş maddi ve manevi olarak sonra o kadar işkence görüp boşanmışsın bide eşyaların onun yanına kar mı kalsınarkadaşlar davamız oldu biliyorsunuz
evden ben cıktım bu yuzden coğu eşyam kaldı
esyalarımı toplarken öyle kötü oldum ki
hangı esyaların alınacagı baska kımse tarafından bılınmedıgı ıcın de ben gıttım
eskı esımle dusmanca ayrılmadık dostca ayrıldık
benım ıcın agır gecen bır donem zaten butun sıkayetlerıme ragmen
hepsini eşimle olan evliliğimiz için düşünerek almıştım
dugun gunu cekılen bır fotomuz poster yapılmsıtı onu alamadım
esım onu bır cekmeceye koymus
belkı de benım alıp ımha etmemı ıstedı bılmıyorum
bende ona bıraktım gerı
hepsi kolilerin içine sıkışmış halde
benim hayal kırıklığım esyalarıma gecmıs gıbı sanki
bılmıyorum tamam ben agır yasıyorum belkı ama
bosanmak kadına daha faturası çıkan bir ceza resmen
Eşyaları toplamak zor ama bırakmak daha da zor ben şimdi eşyalarımı alabilmek için dua ediyorum. Bende boşanma aşamasındayım hiçbi eşyamı almadan baba evine geldim aylardır da baba evindeyim bi daha da gitmedimCnm benim seni çok iyi anlıyorum bende senin gibi eşyalarımı topladım neredeyse iki yıl olacak herşeyim kolide inanki elim varmıyor açmaya bakmaya ne oldular diye bide benim ikinci evliliğimdi hala içim acıyor biliyormusun allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?