Eşim beni çok seviyo...çok da kıskanç.onun güvenini sarsacak hiçbişey yapmadım.birgün evde çakmağı kaybolmuş bana sordu ben almadım,görmedim dedim,kendisi ben de almadım dedi.aradık evi bulamadık.evde 2 tuvalet var,yine başka birgün eve geldi sen diğer tuvalete girdin mi dedi ben de hayır dedim
eve biri mi geldi diye sordu,eve de hiçkimse gelmemişti.ne olduğunu sordum,sabah giderken kendisi o tuvaleti kullanmış,tuvalet kağıdını aceleyle kopması gereken yerden değil başka yerden koparmış,ama akşam gelince bakmış ki tuvalet kadığının şekli değişmiş.işte bunlar gibi şeyler.ısrar ediyo,sen yapmadıysan,ben yapmadıysam o zamn ben yokken bu eve biri geliyo,senbeni aldatıyorsun diye.onu çok sevdiğimi biliyo ama farklı şeyler düşünmekten de kendini alamıyo.çok aşırı şüpheci.sanırım beni kaybetmekten çok korkuyo.ama böyle yarak beni kaybetmenin eşiğine geldiğinin farkında bile deil herhalde.oturdum konuştum anlattım güzelce,onu ne kadar çok sevdiğimi söyledim,doktora gitmeye karar verdi.bakalım hayırlısı....