• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

icimde acayip bir bosluk var bu nasıl gecer ?

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
nısanlımdan ayrıldım sanırım bunu cok kafaya taktım 5 ay olacak sureklı konuştuk bu yüzden bır turlu atlatamadım olayı ben 28 o 34 yasındaydı zor bulmuştuk bırbırımızı anılarımız gezdıgımız yerler aklıma geliyor ama o cok ınandırmım kendını mutlu olamazmışız aılesının dolduruşuyla ıcımden gelen hakaret beddua ne varsa soyledım cunku cok ezdiler benı 2 senemı çaldılar ne olursa olsun bende asla ıstemıyorum onu cunku aılesı korkunç ınsanlar ama acayıp bır boşluktayım gecermı hıc bılmıyorum:( cok ınanmıstım ne olursa olsun asla bırakmam dıyen bır adamdı kendısı guvenım kalmadı herseye nasıl yenıden baslarım hıc bılmıyorum böyle seyler yasayan yenıden nısanlanıp mutlu olan varmı aranzda?

Dünya'nın sonu değil elbette vardır. Yeniden sever yeniden aşık olursun. Hatırlamazsın bile geçmişi merak etme

Aile doldurusuyla böyle yapan ilerde neler yapmaz onların etkisiyle...geçer tabiki ama zamannn...
Anılara gelecek olursak onlarda hafızandan silinmiyor ama eskisi kadar hatırlamazsın bile,,belki aynı yerde başka bi insanla anıların olacak cok kafaya takmadan atlatmaya bak...herkes önüne bakıyodur sende öle yap

Nişanlının ailesi korkunç ve iğrenç insanlarsa, nişanlın onlardan çıktı ve onlar büyüttü
Onların huyu suyu nişanlına geçmiştir. Bunu düşün bununla avut kendini:)
İletişimi de kes, kesmezsen 5 yıl geçse yine de unutamazsın

Boşver zaman herşeyi unutturuyor
Hattını değiştir sana bir daha ulaşmasına izin verme
Ve kesinlikle spora falan başla..
en azından günde 1 saat yürü..

Nişanlının ailesi korkunç ve iğrenç insanlarsa, nişanlın onlardan çıktı ve onlar büyüttü
Onların huyu suyu nişanlına geçmiştir. Bunu düşün bununla avut kendini:)
İletişimi de kes, kesmezsen 5 yıl geçse yine de unutamazsın

cok doğru dıyorsun nısanlımın huyuda onlara benzemıs su ıletısımı kesıyorum 1 hafta sonra yıne basıma bela oluyo :(

evet var ablam.Nişanlısından ayrıldı çok zor zamanlar geçirdi aile olarak hep yanında olduk sonra birisiyle görüştü onunla evlendi 2 yaşında dünyalar güzeli bir kızı var geçer zamanla neler geçmiyor ki..

Boşver zaman herşeyi unutturuyor
Hattını değiştir sana bir daha ulaşmasına izin verme
Ve kesinlikle spora falan başla..
en azından günde 1 saat yürü..

5
evet var ablam.Nişanlısından ayrıldı çok zor zamanlar geçirdi aile olarak hep yanında olduk sonra birisiyle görüştü onunla evlendi 2 yaşında dünyalar güzeli bir kızı var geçer zamanla neler geçmiyor ki..

böyle seyler duyunca birazcık umut oluyor bana:)

Zamanı olmaz hayatına bir anda biri girer hiç birşey hatırlamazsın

ıns ya ınsallah dua edıyorum bende sankı lanet var bu kaçıncı oldu kalbım paramparça bır kışı vardı evlenmeye cok yakındım onun arkasındanda cok aglamıstım .. cok yanlızım sankı her an dusecekmısım gıbı hısedıyorum kendımı

Yanlis hatorlamiyorsam ayri oldugunuz surecte ailelerden habersiz gorusmustunuz herkes ailesine soyleyecekti. Karistiriyor muyum. Tekrar mi bozustunuz

Yanlis hatorlamiyorsam ayri oldugunuz surecte ailelerden habersiz gorusmustunuz herkes ailesine soyleyecekti. Karistiriyor muyum. Tekrar mi bozustunuz

aiesıne soyledı aılesıde red ederım senı falan demıs korkunç ıgranc bır aılesı var ısın ılgınc tarafı nısanlım hala bır cok konuda haklı olduklarını soyluyor bu aıle ıcıne allah korusun gıremem eskı nısanlımdada bu kafa olduğu surece bızım sonumuz bosanma

olursun elbette daha çok seveceğin biri çıkacak karşına çoook mutlu olacaksın .

Sana ulaşabilceği heryerden kurtul öncelikle sen kafanda bitirmiş ol. Daha sonra sık sık dışarı çık kendine düşünme fırsatı verme ona ait resim hediye anı vs onları atmakla başla işe. 5 ay kimine görw uzun kimine kısa sadece sende bitiyor unutma güçlü ol.

nısanlımdan ayrıldım sanırım bunu cok kafaya taktım 5 ay olacak sureklı konuştuk bu yüzden bır turlu atlatamadım olayı ben 28 o 34 yasındaydı zor bulmuştuk bırbırımızı anılarımız gezdıgımız yerler aklıma geliyor ama o cok ınandırmım kendını mutlu olamazmışız aılesının dolduruşuyla ıcımden gelen hakaret beddua ne varsa soyledım cunku cok ezdiler benı 2 senemı çaldılar ne olursa olsun bende asla ıstemıyorum onu cunku aılesı korkunç ınsanlar ama acayıp bır boşluktayım gecermı hıc bılmıyorum:KK43: cok ınanmıstım ne olursa olsun asla bırakmam dıyen bır adamdı kendısı guvenım kalmadı herseye nasıl yenıden baslarım hıc bılmıyorum böyle seyler yasayan yenıden nısanlanıp mutlu olan varmı aranzda?

zaman herşeyin ilacı gerçekten..daha çok taze emin ol karşına yeniden çok seveceğin insanlar çıkacaktır..çalışmıyorsan işe gir..hobi edin kendine..arkadaş ortamını genişlet..bunlar sana fayda sağlayacak çok çabuk atlatmana yardımcı olacaktır..

nısanlımdan ayrıldım sanırım bunu cok kafaya taktım 5 ay olacak sureklı konuştuk bu yüzden bır turlu atlatamadım olayı ben 28 o 34 yasındaydı zor bulmuştuk bırbırımızı anılarımız gezdıgımız yerler aklıma geliyor ama o cok ınandırmım kendını mutlu olamazmışız aılesının dolduruşuyla ıcımden gelen hakaret beddua ne varsa soyledım cunku cok ezdiler benı 2 senemı çaldılar ne olursa olsun bende asla ıstemıyorum onu cunku aılesı korkunç ınsanlar ama acayıp bır boşluktayım gecermı hıc bılmıyorum:KK43: cok ınanmıstım ne olursa olsun asla bırakmam dıyen bır adamdı kendısı guvenım kalmadı herseye nasıl yenıden baslarım hıc bılmıyorum böyle seyler yasayan yenıden nısanlanıp mutlu olan varmı aranzda?

Herkesin bir gitme payı vardır... Ben de nişanlımdan ayrılmıştım hoş biz şimdi barıştık ve 5 aylık evliyiz... Ama hayat bu, sen sağlam dur belki de karşına başka güzellikler çıkacak :) Çok konuşma hatta hiç konuşma onunla ilgili konuları. Öldü var say! Senden kıymetli mi ? Tabi ki hayır... Yanında olmayan adamın, yüreğinde yeri olamaz...

Back
X