• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

icimde acayip bir bosluk var bu nasıl gecer ?

İnsanlar ne acılar yaşıyor ve unutuyor. bu bi anlık boşluk sadece. emin ol geçicek. sen önüne bak. onun şuan karalar bağladığını hiç sanmıyorum canım :KK51:

nısanlımdan ayrıldım sanırım bunu cok kafaya taktım 5 ay olacak sureklı konuştuk bu yüzden bır turlu atlatamadım olayı ben 28 o 34 yasındaydı zor bulmuştuk bırbırımızı anılarımız gezdıgımız yerler aklıma geliyor ama o cok ınandırmım kendını mutlu olamazmışız aılesının dolduruşuyla ıcımden gelen hakaret beddua ne varsa soyledım cunku cok ezdiler benı 2 senemı çaldılar ne olursa olsun bende asla ıstemıyorum onu cunku aılesı korkunç ınsanlar ama acayıp bır boşluktayım gecermı hıc bılmıyorum:KK43: cok ınanmıstım ne olursa olsun asla bırakmam dıyen bır adamdı kendısı guvenım kalmadı herseye nasıl yenıden baslarım hıc bılmıyorum böyle seyler yasayan yenıden nısanlanıp mutlu olan varmı aranzda?

Canim diger konunda da soru sormustum ama cevap vermedin.
Bi de cok dengesiz bu adam, burcu ikizler mi? Bence bu adama asla güven olmaz ve asla mutlu olunmaz böyle biriyle.

Canim diger konunda da soru sormustum ama cevap vermedin.
Bi de cok dengesiz bu adam, burcu ikizler mi? Bence bu adama asla güven olmaz ve asla mutlu olunmaz böyle biriyle.

bu adam cok dengesız evet kafası cok cabuk karışıyor burcu koc ve aşırı ınatcı ve galıba benı sevmıyo sadece alıştı ve begenıyor kafasının karışık olmasıda benı sevdıgı falan yok sanırım yası yüzünden sımdı yenıden bırını bulmak ona zor geliyor galıba

bu adam cok dengesız evet kafası cok cabuk karışıyor burcu koc ve aşırı ınatcı ve galıba benı sevmıyo sadece alıştı ve begenıyor kafasının karışık olmasıda benı sevdıgı falan yok sanırım yası yüzünden sımdı yenıden bırını bulmak ona zor geliyor galıba

Aynen öyle. Seven asla böyle davranmaz. Bence ailesini bile bahane ediyor olabilir

Seni yedekte tutmak istiyo daha iyisini bulana kadar galiba :KK43:

nısanlımdan ayrıldım sanırım bunu cok kafaya taktım 5 ay olacak sureklı konuştuk bu yüzden bır turlu atlatamadım olayı ben 28 o 34 yasındaydı zor bulmuştuk bırbırımızı anılarımız gezdıgımız yerler aklıma geliyor ama o cok ınandırmım kendını mutlu olamazmışız aılesının dolduruşuyla ıcımden gelen hakaret beddua ne varsa soyledım cunku cok ezdiler benı 2 senemı çaldılar ne olursa olsun bende asla ıstemıyorum onu cunku aılesı korkunç ınsanlar ama acayıp bır boşluktayım gecermı hıc bılmıyorum:KK43: cok ınanmıstım ne olursa olsun asla bırakmam dıyen bır adamdı kendısı guvenım kalmadı herseye nasıl yenıden baslarım hıc bılmıyorum böyle seyler yasayan yenıden nısanlanıp mutlu olan varmı aranzda?
Hayatımızdan tüm gidenler, seni asla bırakmayacağım diyenler değil miydi ? Bu cümle artık işin raconu gibi olmuş. Benim yakında 3. yıla gireceğimiz güzel bir ilişkim var ama onun bile seni asla bırakmayacağım laflarına inanmıyorum. Bırakması gerekince herkes bırakır, sen ben bile. O yüzden bu tür aşk dolu laflara çok bağlama kendini. İkinci olarak sürekli konuşarak zaten bir insanı unutamazsın. Onu unutmak için gözünün gördüğü heryerden silip atman gerek. Sosyal hesaplarından, telefonundan vs. Bende şuanki ilişkimden önce bir nişan atttım. Bir daha olmaması gereken bir ilişkiydi ve olmayacaktı kendime söz vermiştim. O da olmayacağını biliyordu. Ama bir şekilde kopmak zordur ya kopamıyorduk. İletişimde kaldığımız için 1 sene don lastiği gibi uzadı. Baktım olmayacak facebook'dan sildim, numarasını sildim ve iletişimimi tamamen kestim. Çok geçmeden karşıma doğru insan da çıkınca yoluma baktım. Şimdi o şahsın yüzü bile yok hafızamda :) Sözlümü o kadar çok seviyorum ki ve çok mutluyum :oops::nazar:

aiesıne soyledı aılesıde red ederım senı falan demıs korkunç ıgranc bır aılesı var ısın ılgınc tarafı nısanlım hala bır cok konuda haklı olduklarını soyluyor bu aıle ıcıne allah korusun gıremem eskı nısanlımdada bu kafa olduğu surece bızım sonumuz bosanma
Sonunuz neden bosanma olsun. Sonunu gordusugun sayi yapma lutfen kendine. Madem yaptigi isin sevdigi insanin arkasinda duramiyor lutfen onu bir es, koca, aile reisi , hatta baba yapmayin. Bu sifatlarin hicbirini haketmiyor demekki. Kendinizi bile bile atese atmayin. Atmayin ki sonunuz bosanma olmasin. Kendinize mesguliyet bulup baska seyler dusunmeye calisin. Cok zor tahmin ediyorum ama dik durun ona karsi lutfen. Arada yasadiginiz gelgitlerdeki duygusalliginizi ona belli etmeyin. Aklim almiyor su erkeklerin anne duskunlugunu. Sen aile kuracaksin yahu

Hayatımızdan tüm gidenler, seni asla bırakmayacağım diyenler değil miydi ? Bu cümle artık işin raconu gibi olmuş. Benim yakında 3. yıla gireceğimiz güzel bir ilişkim var ama onun bile seni asla bırakmayacağım laflarına inanmıyorum. Bırakması gerekince herkes bırakır, sen ben bile. O yüzden bu tür aşk dolu laflara çok bağlama kendini. İkinci olarak sürekli konuşarak zaten bir insanı unutamazsın. Onu unutmak için gözünün gördüğü heryerden silip atman gerek. Sosyal hesaplarından, telefonundan vs. Bende şuanki ilişkimden önce bir nişan atttım. Bir daha olmaması gereken bir ilişkiydi ve olmayacaktı kendime söz vermiştim. O da olmayacağını biliyordu. Ama bir şekilde kopmak zordur ya kopamıyorduk. İletişimde kaldığımız için 1 sene don lastiği gibi uzadı. Baktım olmayacak facebook'dan sildim, numarasını sildim ve iletişimimi tamamen kestim. Çok geçmeden karşıma doğru insan da çıkınca yoluma baktım. Şimdi o şahsın yüzü bile yok hafızamda :) Sözlümü o kadar çok seviyorum ki ve çok mutluyum :oops::nazar:

Allah mutlulugunuzu daim etsin canim? Simdiki sözlünle yaslariniz kac acaba? Ve ne zamandir birliktesiniz?

sıze mutluluklar dılerım ıns bende aynı sekılde mutlu olurum tek duam bu

Allah mutlulugunuzu daim etsin canim? Simdiki sözlünle yaslariniz kac acaba? Ve ne zamandir birliktesiniz?
Ben 22 yaşındayım o da 23 yaşında. 2. yılımızın içindeyiz yakında 3. yılımıza gireceğiz. Hem aynı memleketliyiz hemde Üniversitede beraber okuyoruz, son yılımız ikimizinde :) Teşekkür ederim güzel duanız için..

Geçer.....Merak etmeyin kesinlikle....dostlarinizla sevdiginiz arkadaşlarla zaman geçirin....

ooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff hep şu KAYINEBEVEYNLER !

Var ben , Esimden once nisanlandim ve ayrildim..
Dunya durdu sandim , yanilmisim...

Sonra esimle tanistim , ve iyi bitmis olmamis dedim , ve hergun iyiki olmamis diyorum.
Sükür ediyorum olmadigi icin...

Sende bosver hayata neler neler geciyor.
Zamanla gececek ve iyiki olmamis diyeceksin.

Back
X