İcimde aci var ..

Busra0621

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
109
26
13
31
Kizlar konulara girmiycem cok uzun zaten girsemde degisen bisey olmayacak.. Bitti .. karsilikli siddet mi dersiniz, kufurlermi dersiniz, saygisizlik hersey vardi artik .. sadece Sevgi sevgi sevgi . yurutmeye calistik olmadi ,kisa bi birliktelikte yasadik bu kadar seyi . 6 aydir ama hemen hemen hergun birlikteydik . Cok hatalarim oldu onu daha tam tanimiyoken tam anlamina sevmiyoken yaptigim yanlislar oldu bunlari atlattik( atlatmaya calisti) yavas yavas duzelmeye calisiyoduk, ne oldugunu bilmiyorum. Surekli biseyleri bahane etmeye basladi surekli engellemeler sanal alemde baskalarini eklemeler begenmeler. Neyse bugun gene bir bahaneye tutunarak bitirmek istedi ama anladi haksiz oldugunu, gene bahsetmisti bana yansitamadigi bi takim seyler varmis, simdide bu yuzden bitiriyormus, uzulmemi, beni hayatimi mahvetmek istemiyormus sebebini soylemiyor .. Ben cok takintili oldgum icin soylemiyor... Sevdiginede eminim. Ama sonucta bitti o gitti Ona cok alismistim cok seviyordum , heryerde bi anisi var ne hayaller kurarken ne hale geldik kendimi tutamiyorum surekli aglamak geliyor .. Sanki yillardir hayatimdaymis gibi... Bogazim dugumleniyor . ilk defa boyle sevdim... Nasil atlatirim bu durumu nasil? alismaktan baska carem yok ne yapacagim kizlar ben ...

Birbirinize olan saygiyi kaybettiyseniz birakin bitsin zaten hic birsey yapmayin,kendinizi toparlayip gelecege bakin

Sevgi yetmiyor kardeşim.
Çok acı bir şekilde öğrendim bende bunu.
7 yıllık bir beraberlik sadece sevgi üstündeydi. Sadece. Çok istedim ayrılmayı ama yapamadim. Cesaret edemedim, yalnız kalmaktan korktum, kıyamadım onca yıla...
Sonra da aldatıldım işte.. 7 ay oldu neredeyse ayrılalı.
Ben kiyamadim ama adam hiç düşünmedi bile ..
Olmuyor. Sevgi yetmiyor. Bağlılık yetmiyor. Saygı lazım sadakat lazım. Bir yere kadar gitti ama sonu olmuyor işte.

Canım bu kadar üzulme biraz zaman gecince uzuntun hafifler zaten saygi sevgi bitmis . Sanal aleme bulastiysa zaten son hep boyle oluyor bende ayni sorunu yasadim niye ekleyip begeniyosun diyorum suclu ben oluyorum, takintili oluyorum .o herkesi begeniyormus altında bisey olmasi gerekmiyormus kafamda kuruyormusum ama sonuc ayni. Zaten onu bunu ekleyip begenmeler bahneler bittigini gosterir . Ben birini her begendiginde kendimi yerdim, uzulurdum ama inan ki degmiyor . Kendini yipratma zaman herseyin ilacı

Sevmek yetse keşke..
Canım geçiyor geçiyor insanlar analarının babalarının acısını unutuyor sende bunu unutacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…