- 16 Eylül 2015
- 109
- 26
- 13
- 31
Kizlar konulara girmiycem cok uzun zaten girsemde degisen bisey olmayacak.. Bitti .. karsilikli siddet mi dersiniz, kufurlermi dersiniz, saygisizlik hersey vardi artik .. sadece Sevgi sevgi sevgi . yurutmeye calistik olmadi ,kisa bi birliktelikte yasadik bu kadar seyi . 6 aydir ama hemen hemen hergun birlikteydik . Cok hatalarim oldu onu daha tam tanimiyoken tam anlamina sevmiyoken yaptigim yanlislar oldu bunlari atlattik( atlatmaya calisti) yavas yavas duzelmeye calisiyoduk, ne oldugunu bilmiyorum. Surekli biseyleri bahane etmeye basladi surekli engellemeler sanal alemde baskalarini eklemeler begenmeler. Neyse bugun gene bir bahaneye tutunarak bitirmek istedi ama anladi haksiz oldugunu, gene bahsetmisti bana yansitamadigi bi takim seyler varmis, simdide bu yuzden bitiriyormus, uzulmemi, beni hayatimi mahvetmek istemiyormus sebebini soylemiyor .. Ben cok takintili oldgum icin soylemiyor... Sevdiginede eminim. Ama sonucta bitti o gitti
Ona cok alismistim cok seviyordum , heryerde bi anisi var
ne hayaller kurarken ne hale geldik kendimi tutamiyorum surekli aglamak geliyor .. Sanki yillardir hayatimdaymis gibi... Bogazim dugumleniyor . ilk defa boyle sevdim... Nasil atlatirim bu durumu nasil?
alismaktan baska carem yok
ne yapacagim kizlar ben ...