- 29 Mayıs 2015
- 349
- 210
- 18
Ben ben ben... böyle şeyler çok zor açıklaması anlatması. Insanin kendini bildiginden beri erkek hissetmesi. Bedeninin içinde hapsolmasi ruhun. Kiz olduğunu ima ettiklerinde bile kendinden tiksinmen. Tutunmaya çalıştım. dürüstçe söylüyorum ki kız olmaya bu cinsiyettekiler gibi olmaya çok çaba gösterdim. Geceler boyu uyumadim. Kiz tavirlarini edinmeye çalıştım. Kendimden tiksine tiksine yalnız başıma rol yapmayı öğrendim. Çünkü insanlar acımasızdi. Normal olmam zorunluydu aralarinda olabilmem icin. Bu ancak üniversitede aklima gelebildi. Ondan önce erkek tavırları kiyafetleri kimseyi umursamadan ama insanlardan izole bir sekilde yasadim. Yasadim evet ama bir yere kadar. Universitede gercekle tanistim. Dünya başıma yıkıldı. Kiz gibi görünmek davranmak zorundaydim. davrandim da. ruhum parçalandı vucudumun yaptiklarindan. Beynim yap dedi ayni zamanda yapma. Surekli durdum. Hic cizgiyi asmadim. Erkeklerden hoslandigimi iddia ettim. Ama beraber olamadim hic biriyle. hoslandigim kizlara karsi ise tavrim hemen ortaya çıkıyordu. Ses tonum bile degisiyordu. Daha kibar daha entelektüel tam bir kur havasina dönüyordum. Iyi de basariyordum. Bu icimden gelendi rol yapmiyordum icimden tasiyordu. Öyle ki cok kizla karsilastim keske baska bir yasamda olsak da beraber olabilsek diyen. Ama. Ama degildik normlari degistirmek gibi bir niyetim yoktu. Dindar bir insanim. Sanırım bu benim imtihanim.
Simdi 28 oldum. Evliyim. Ogretmenim. Gayet normal duruyorum disardan. Sadece surekli spor giyiniyorum ama bu açık etmez tabi beni. bu kadar yapabiliyorum. Ruhum ehlilesmedi evet ama hepimiz bir seylerle savasmiyor muyuz. Belki ergenligin bitmesiyle söner diyordum ya da evlenince... ama değil. Çünkü bu gececek bir sey degil. Ruhum bir ömür bedenime zincirli. Nefes alamiyor. Özgür hiç değil. Sadece bir yerde bunu haykirmak istedim. Duyun istedim. Adım bilinmeden beni anlayın istedim.
size değildi ispatim ya da kandirmam kendimi kendime kanitliyordum. Kendimi kandiriyordum. Ki hikayemi en basta anlatirken de bundan bahsettim erkeklerden hoslandigimi iddia ettim kendime dedim.bende katılıyorum size..ayrıca konu sahibi kk da onu tanımayan kadınlara kendini ispatlamak için o kadınsı mesajları yazmış olamaz herhalde.Tanımıyoruz etmiyoruz.Bir erkekten hoşlandğını bize anlatması Onun için, kendini kabul ettimek için yararlı olmuyacaktı ki. Psikolojik bi buhran yaşıyo belki de
Siz
size değildi ispatim ya da kandirmam kendimi kendime kanitliyordum. Kendimi kandiriyordum. Ki hikayemi en basta anlatirken de bundan bahsettim erkeklerden hoslandigimi iddia ettim kendime dedim.
Lise zamaninda acikladim cok cok üzüldüler ben de artık oyle degil gibi davraniyorum. belki zamanla o da olur bilmiyorum. Ama şimdi değil.mrb..peki artık uğraşmasanız ve kabulleseniz.kabullense çevreniz.Hiç anlatmayı denediniz mi yakınlarınıza
Bence durumun çözümsüz değil ergenlikteki farklı olma isteğini bastıramamışsın gibi geldi. Her neyse.
Ben asıl eşinize üzüldüm. İçinden geldiği gibi özgür yaşayamamaktan daha kötü bir şey varsa o da aşık olduğun kişinin aslında çok farklı biri ve asla birlikte olamayacağın biri olmasıdır, evlenmeniz iyi olmamış...
tam okumadım ama test yaptırdınmı,benım arkadşaın kızına yaptırdık,hormonla iligli sorun çıktı,ha tedavı olmak istemedı ayrı dava...
aynen ben o kadar içten yazamazdım ki sahibin bu kadar sorunu varken böyle içten konu yazışı normal gelmedi fake bu konu bence.bir de göğüs büyütme topiği falan .bilemedim. konu sahibi şizofren olsa gerekpek çalışılmış gibi değil o yorumun bana içten yazılmış gbi geldi ama dediğin gibi olsun sen daha iyi bilirsin
Biz size cinsel hayatınızı sormuyoruz farkındaysanız eşiniz bu konuyu biliyormu, erkeklerden tiksiniyorsanız nasıl eşinizden tiksinmiyorsunuz diyoruz.Yazmak zorundayim dimi? Artik birseyi soylediysem kendim hakkinda herseyi aciklamak zorundayim? Meraklariniz icin anlatmadim bunu.
içini dökmek için açmış sanırım konuyu ve sorularıda cevaplamak zorunda değil. insanlar yardım etmeye çalışıyorlar evet ama onun yardımı burda değil. onun psikolojk olarak destek alması lazım. zaten ameliyat olmaya cesareti yok. düşününce hak veriyorum. bülent ersoyla bile benzer durumundan dolayı hala dalga geçen bi toplumuz biz. onun yardımı burda değil eşiyle alakalı çok detaylı şeyler sormuşlar,cevaplamak zorunda değil. bu arkadaşımızın kendini kadın gibi hissetmeye zorladığı için meme büyütme topiklerinde gezdiğini anlamak zor değilken... neyse. yine cesaretini toplayıp açmış,ben olsam hiç açamazdım böyle bi konu.24 sayfa okudum. Adam akıllı hiçbir soruyu cevaplamamışsınız. İnsanlar size yardım etmeye çalışıyor. Bu mudur yani?
Türkiyede mi yasiyorsunuz?Erkeklerden hoşlanmadığı halde erkekle evlenmesi için ne gibi bir toplumsal baskı olabilir üstünde? Hem de karşı tarafın da duyguları ile oynayarak bencillik etmiş olmuyor mu? Abartmayın lütfen, zavallı ve mağdur durumda biri değil konu sahibi. Onun gibi olup ameliyatla hissettiği cinsiyete dönen ve gayet de rutin bir yaşam süren evlenen çok fazla insan var, üstelik kadından erkeğe dönen biri söz konusu olduğunda toplum bunu daha kolay kabulleniyor. O halde boşanıp hissettiği cinsiyete ameliyatla dönmesi en iyisi.
Pardon psikoloji eğitimi mi aldınız ?aynen ben o kadar içten yazamazdım ki sahibin bu kadar sorunu varken böyle içten konu yazışı normal gelmedi fake bu konu bence.bir de göğüs büyütme topiği falan .bilemedim. konu sahibi şizofren olsa gerek
Hmmmmm psikolojik Buhran hmmmmmmmmmmmbende katılıyorum size..ayrıca konu sahibi kk da onu tanımayan kadınlara kendini ispatlamak için o kadınsı mesajları yazmış olamaz herhalde.Tanımıyoruz etmiyoruz.Bir erkekten hoşlandğını bize anlatması Onun için, kendini kabul ettimek için yararlı olmuyacaktı ki. Psikolojik bi buhran yaşıyo belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?