ne yazdığımı tam olarak anlayabildiniz mi acaba ben normal erkek deyişiyle ilgili yazdım ilk cümlemi. jargonlara dikkat edelim dedim konu sahibi homo ya da hetero demedim. kaldı ki ısrarla biseksüel değilim diyen birini niye yaftalamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum. aanlayışınıza pek ihtiyacım olmadığını da belirtmek isterim çünkü durumum anlayış gerektiren sıradışı ya da özel bi durum değil benim yaradılışım bu en az sizinki kadar doğal ve normal.Duygusal olmanızı ve bu tür tepkiler vermenizi anlıyorum.Ama insanın hayal ettiği hayatı yaşaması için önce gerçekten bunu mu hayal ediyor anlaması, kendini doğru tanımlaması gerekiyor.
Doğuştan erkek bedeninde olsun ya da olmasın bir "erkek" cinsel açıdan başka bir erkekten hoşlanmaz evlenip de cinsel ilişki yaşamaz. Konu sahibi ben erkeğim diyor ama kadınsal hislerle bir erkekten hoşlanmış ve onunla evlenmiş. Hoşlandığını söylüyor ama hiç homoseksüel ilişki deneyimi de olmamış.Homoseksüel ya da heteroseksüel değil, biseksüel olma durum söz konusu.
Aslinda benim.için ikinci planda cinsellik. Ben önce bu vücut prangasindan kurtulmak istiyorum. en basta da bahsettigim gibi çoğu sebepten dolayi bu imkansız. Sadece konusmak istedim bilinsin istedim o kadar.
ne yazdığımı tam olarak anlayabildiniz mi acaba ben normal erkek deyişiyle ilgili yazdım ilk cümlemi. jargonlara dikkat edelim dedim konu sahibi homo ya da hetero demedim. kaldı ki ısrarla biseksüel değilim diyen birini niye yaftalamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum. aanlayışınıza pek ihtiyacım olmadığını da belirtmek isterim çünkü durumum anlayış gerektiren sıradışı ya da özel bi durum değil benim yaradılışım bu en az sizinki kadar doğal ve normal.
Siz tamamen yanlış anlamissiniz beni. Erkek gibi hissediyorum kendimi.bildim bileli hemde. Cinsel.iliskiye falan da girmedim.Normal erkek derken doğuştan erkek bedeninde olup kendini erkek hisseden bireyleri kast ettim. Anormal diye bir tabir kullanmadım, gerçi kullansam da bu benim fikrim olurdu sizi bağlamaz. Siz kendinizi istediğiniz gibi tanımlayabilirsiniz beni ilgilendirmez. Kaldı ki homoseksüel ve heteroseksüel kelimelerinin kendisi zaten yeterince ötekileştirici ve kategorize edicidir.
Ancak konu sahibi bir konu açmış ve biz de düşüncelerimizi yazacağız elbette. Konu sahibi gayet de bir erkekten hoşlanabilip onunla evlenebildiğine kadınsal hislerle cinsel ilişkiye girdiğine göre erkek olmadığı kesin. Sonradan böyle hissetmeye de başlamamış, evlenmeden önceki hayatında da böyleymiş. Üniversitede lisede de böyleydim diyor. Kendini erkek olarak tanımlarken çelişki içinde yani.
insanların hisleriyle ilgili büyük büyük konuşmayı bırakın lütfen. nerden biliyorsunuz ilişkiye girdiğini ya da kadınsı hislerle ilişkiye girdiğini. herhalde kendinizi açık fikirli biri olarak görüyorsunuzdur ama öyle değilsiniz biraz daha okuyun biraz daha izleyin lütfen. önyargılarınızı tabularınızı burdan bile hissedebiliyorum. heteroseksüel, homoseksüel gibi deyişler ötekileştirici kavramlar değildir insanların cinsel yönelimlerini ifade etmek için kullandığı gayet bilimsel içi dolu ifadelerdir.Normal erkek derken doğuştan erkek bedeninde olup kendini erkek hisseden bireyleri kast ettim. Anormal diye bir tabir kullanmadım, gerçi kullansam da bu benim fikrim olurdu sizi bağlamaz. Siz kendinizi istediğiniz gibi tanımlayabilirsiniz beni ilgilendirmez. Kaldı ki homoseksüel ve heteroseksüel kelimelerinin kendisi zaten yeterince ötekileştirici ve kategorize edicidir.
Ancak konu sahibi bir konu açmış ve biz de düşüncelerimizi yazacağız elbette. Konu sahibi gayet de bir erkekten hoşlanabilip onunla evlenebildiğine kadınsal hislerle cinsel ilişkiye girdiğine göre erkek olmadığı kesin. Sonradan böyle hissetmeye de başlamamış, evlenmeden önceki hayatında da böyleymiş. Üniversitede lisede de böyleydim diyor. Kendini erkek olarak tanımlarken çelişki içinde yani.
Siz tamamen yanlış anlamissiniz beni. Erkek gibi hissediyorum kendimi.bildim bileli hemde. Cinsel.iliskiye falan da girmedim.
Size bir sey ispatlamak zorunda degilim yeterince aciklama yaptim. Inanmiyorsaniz bosverin gitsin bu kadar basit.Rüzgar Erkoçlar örneğini vermişsiniz de o kadınsal olan şeylerden hiç hoşlanmıyormuş, makyaj süsü püs vs. oyuncu olup görselliği ile para kazanan biri olduğu için bunları mecbur yapıyormuş,erkekler hiç ilgisini çekmiyormuş, Eski halinde de bir erkeksilik vardı belliydi yani kadın olmadığı....
Birkaç eski mesajınızı gördüm de orada göğüs büyütmek için uğraşaştığınıza dair mesajlar var, bir erkekten hoşlanmışsınız nasıl olabildi bu....
bu nasıl yüzeysel bi bakış açısıdır. konu sahibinin tüm bunları kendini biraz olsun kadın gibi hissedebilmek için yaptığını anlayamıyor musunuz? toplum, aile kısacası içinde bulunduğu tüm koşullar onu çoğunluktan biri gibi hareket etmeye zorluyor o da anlaşılan bir dönem bunun için çaba harcamış ama işe yaramadığını görmüş.Rüzgar Erkoçlar örneğini vermişsiniz de o kadınsal olan şeylerden hiç hoşlanmıyormuş, makyaj süsü püs vs. oyuncu olup görselliği ile para kazanan biri olduğu için bunları mecbur yapıyormuş,erkekler hiç ilgisini çekmiyormuş, Eski halinde de bir erkeksilik vardı belliydi yani kadın olmadığı....
Birkaç eski mesajınızı gördüm de orada göğüs büyütmek için uğraşaştığınıza dair mesajlar var, bir erkekten hoşlanmışsınız nasıl olabildi bu....
insanların hisleriyle ilgili büyük büyük konuşmayı bırakın lütfen. nerden biliyorsunuz ilişkiye girdiğini ya da kadınsı hislerle ilişkiye girdiğini. herhalde kendinizi açık fikirli biri olarak görüyorsunuzdur ama öyle değilsiniz biraz daha okuyun biraz daha izleyin lütfen. önyargılarınızı tabularınızı burdan bile hissedebiliyorum. heteroseksüel, homoseksüel gibi deyişler ötekileştirici kavramlar değildir insanların cinsel yönelimlerini ifade etmek için kullandığı gayet bilimsel içi dolu ifadelerdir.
yaaa ama bu adamlar çok hoş oluyooorr
aynı yerde çalışıyoruz,muhafazakar yaşantıları olan insanlarız ikimizde. telefon numaramı falan istedi. sonrasında sürekli mesaj atıyor ama aramıyor. mesajlarda çok ilgili. öğretmeniz. okulda bile mesajlaşıyoruz. Ama okulda yüz yüzeyken biraz daha mesafeliyiz ben de o da. yalnızken bile. normal düzeyde özgüvenli biri. benimle konuşurken sesi falan titriyor,söyleyeceklerini karıştırıyor
ama ötesine geçmiyor
ne yapacağım bilemiyorum,okulda başka bayan hocalar da var ama onlarla mesajlaşmıyor. ki ben çok konuşkan,girişken biri de değilimdir. arkadaş olarak mı görüyor yoksa farklı bir şey düşünüyor olabilir mi anlayamıyorum
çok yakışıklı,çok karizma bilirsiniz akrepler hep böyledirbir de çok uzun ben minyon bir tipim acaba bundan mı bir şey demiyor? az zaman da olmadı bu durum başlayalı. ne düşünmem gerektiğini bilemiyorum. aynı ortamda çalıştığımız için de tutup soramıyorum da hofff sizce hoşlanıyor mudur? onu beklediğim için hiç kimseyle görüşmüyorum bile. ben epey kaptırdım kendimi gerçi kaptırmamak mümkün mü? akrep erkeğiiiiii
bu nasıl yüzeysel bi bakış açısıdır. konu sahibinin tüm bunları kendini biraz olsun kadın gibi hissedebilmek için yaptığını anlayamıyor musunuz? toplum, aile kısacası içinde bulunduğu tüm koşullar onu çoğunluktan biri gibi hareket etmeye zorluyor o da anlaşılan bir dönem bunun için çaba harcamış ama işe yaramadığını görmüş.
Size bir
Size bir sey ispatlamak zorunda degilim yeterince aciklama yaptim. Inanmiyorsaniz bosverin gitsin bu kadar basit.
Yalan söylüyorum oldu mu rahat ettiniz mi artik gider misiniz lütfen beni sadece incitiyorsunuz. Gerci siz bundan da mutlu olursunuz ve devam edersiniz çünkü amaciniz bu.Verilen cevaplar ve tavsiyeler işinize gelmedi tabii ki. Neyse, size mutluluklar o halde.
Yalan söylüyorum oldu mu rahat ettiniz mi artik gider misiniz lütfen beni sadece incitiyorsunuz. Gerci siz bundan da mutlu olursunuz ve devam edersiniz çünkü amaciniz bu.
Amacım incitmek değil sadece çok çelişkili buldum sizi ve bu düşüncemi belirttim.
Bir daha cevap yazmayı da düşünmüyorum size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?