Ruzg
Rüzgar in durumu zaten beni heyecanlandiran tek sey. Demek ki oluyormus dedirten. Onun hayatıyla benim hayatim tahmin edersiniz ki cok farkli o bile cok zorlandi ben nasil neyle ne sekilde....[/QUOTE
Göz önünde olan insanlar için daha zor bir durum olmalı, ve senin içinde tabi çünkü düşünmen gereken hep sonrası asıl zor olan bence bu durum dışında toplumun bu insanlara bakış açısı ve insanı en çok korkutanda o olmalı diye düşünüyorum.
burda insanlar kafa patlatıyo sen en gizlim dediğin şeyi anlatıyosun ama onu anlatmıyosun meraklanıp takipte kalalım diyemi. bol şans canım ne diyim takipçin bol olsunda ben kaçar...Yazmak zorundayim dimi? Artik birseyi soylediysem kendim hakkinda herseyi aciklamak zorundayim? Meraklariniz icin anlatmadim bunu.
Ben kendim hakkında birseyden bahsettim esim hakkinda değil. Ikincisi aciklamak istemiyorum deyince zaten anlayisli olanlar tekrar tekrar sormadi. Kafa patlatanlari iyi niyetlileri kastediyorum.burda insanlar kafa patlatıyo sen en gizlim dediğin şeyi anlatıyosun ama onu anlatmıyosun meraklanıp takipte kalalım diyemi. bol şans canım ne diyim takipçin bol olsunda ben kaçar...
Ben yurt disindayken gay arkadasim vardi, tabi orada durumlar daha farkli... Saklamadan yaşayabiliyorlar. Bu durum sizin elinizde degil, içinize sindirmeye calisiyorsunuz ama bilemiyorum. Bu konuda gercekten uzman olan biriyle gorusmeniz faydali olabilir. Yani herhangi bir terapistle degil de cinsel alanda uzmanlasmis biriyle. Kendinizle yuzlesiyorsunuz, zor olmali o yuzden ne diyebilecegini bilemiyor insan
Uzman bir terapistle gorusmekte fayda var, benim meslegim olmadigi icin ancak bu tavsiyeyi verebiliyorum. Hormonlarla baglantili kismi da olabilir, arastirmakta fayda vardir illa kiBudurum tedaviyle düzelebiliyo mu?
ben sizin biseksüel olduğunuzu düşünüyorum.
evet belki giyim tarzınız ve tavırlarınızla da cinsiyet farklılığına gitmeye çalışıyor olabilirsiniz ancak eğer biseksüel olmasaydınız asla bir erkekle ilişkiye giremezdiniz. bu sizi gerekirse psikolojik olarak vajinusmus bile yapardı.
ama siz şuan evlisiniz ve bir erkekle ilişkiye girebiliyorsunuz. hiç bir normal erkek bir erkekle ilişkiye giremez, girerse de sizin gibi normal hayatına devam edemez. psikolojisi bozulur. eğer siz de tam anlamıyla erkek gibi hissetmiş olsaydınız siz de bir erkekle ilişkiye giremezdiniz.
Bence normalsin, en azından sen bir erkek değilsin. Kendini erkek hissedenler çocukluktan beri kendini bildi bileli öyle hissederler. Normal erkekten farksız şekilde. Zaten çok erkeksi olup cinsiyet ameliyatı ile erkeğe dönüyorlar ve aslaaa da evlenmezler ve erkeklerden de hoşlanmazlar.
Biseksüel ya da lezbiyen olabilir ama erkek değilsin.
Cesaretim yok. Özgürlük insanin kendisi olabilmesi gibi geliyor. Ben özgür değilimlütfen kullandığımız jargonlara dikkat edelim normal erkek anormal erkek diye bir şey yoktur. homoseksüel ya da heteroseksüel bireyler vardır. bu şekilde konuşarak insanların algılarına lgbtı olma durumunu anormal bir şeymiş gibi yerleştirmemeliyiz. bu tavsiyemi dikkate alacağınızı umduğum için üşenmeyip yazdım. bir lgbti'li olarak bunun en büyük hassasiyetlerimizden olduğunu söyleyebilirim. ayrıca şunu da belirteyim ki bu tedavi edilebilecek ya da edilmesi gereken bir durum değil.
var olduğuna emin olduğumuz tek hayat bu. öldükten sonra tamamen yok olmayacağımızın bile garantisi yok. sevgili happywith hayal ettiğin hayatı yaşamak için biraz cesaret lütfen..
bence önce evliliğinden kurtulmalısın çünkü bu durumda o senin için kurtulunması gereken bir şey. cinsiyet değişikliği ameliyatına cesaret edemiyorsan bile. en azından gerçekten ilgi duyduğun bireylerle yani kadınlarla duygusal ya da cinsel bir ilişki yaşama şansını kendine verirsen daha iyi hissedebilirsin.Cesaretim yok. Özgürlük insanin kendisi olabilmesi gibi geliyor. Ben özgür değilim
Eşinle ilgili durumda seni eleştirecek değilim ama bu durum hayatında kilit noktası olabilir,kendi gerçek hayatına geçebilmen için öncelikle eşinle evliliğinizin bitmesi gerekiyor farkındasın,Cesaretim yok. Özgürlük insanin kendisi olabilmesi gibi geliyor. Ben özgür değilim
Biseksüel değilim.
Aslinda benim.için ikinci planda cinsellik. Ben önce bu vücut prangasindan kurtulmak istiyorum. en basta da bahsettigim gibi çoğu sebepten dolayi bu imkansız. Sadece konusmak istedim bilinsin istedim o kadar.bence önce evliliğinden kurtulmalısın çünkü bu durumda o senin için kurtulunması gereken bir şey. cinsiyet değişikliği ameliyatına cesaret edemiyorsan bile. en azından gerçekten ilgi duyduğun bireylerle yani kadınlarla duygusal ya da cinsel bir ilişki yaşama şansını kendine verirsen daha iyi hissedebilirsin.
lütfen kullandığımız jargonlara dikkat edelim normal erkek anormal erkek diye bir şey yoktur. homoseksüel ya da heteroseksüel bireyler vardır. bu şekilde konuşarak insanların algılarına lgbtı olma durumunu anormal bir şeymiş gibi yerleştirmemeliyiz. bu tavsiyemi dikkate alacağınızı umduğum için üşenmeyip yazdım. bir lgbti'li olarak bunun en büyük hassasiyetlerimizden olduğunu söyleyebilirim. ayrıca şunu da belirteyim ki bu tedavi edilebilecek ya da edilmesi gereken bir durum değil.
var olduğuna emin olduğumuz tek hayat bu. öldükten sonra tamamen yok olmayacağımızın bile garantisi yok. sevgili happywith hayal ettiğin hayatı yaşamak için biraz cesaret lütfen..
eşinizle nasıl evlendiniz.niye evlendiniz biseksiüel değilseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?