içimde bir erkek var

Yazmak zorundayim dimi? Artik birseyi soylediysem kendim hakkinda herseyi aciklamak zorundayim? Meraklariniz icin anlatmadim bunu.
burda insanlar kafa patlatıyo sen en gizlim dediğin şeyi anlatıyosun ama onu anlatmıyosun meraklanıp takipte kalalım diyemi. bol şans canım ne diyim takipçin bol olsunda ben kaçar...

eşide erkeklere ilgi duyuyo herhalde...ve biliyo sanırım öyle tahmin ettim

burda insanlar kafa patlatıyo sen en gizlim dediğin şeyi anlatıyosun ama onu anlatmıyosun meraklanıp takipte kalalım diyemi. bol şans canım ne diyim takipçin bol olsunda ben kaçar...
Ben kendim hakkında birseyden bahsettim esim hakkinda değil. Ikincisi aciklamak istemiyorum deyince zaten anlayisli olanlar tekrar tekrar sormadi. Kafa patlatanlari iyi niyetlileri kastediyorum.

Budurum tedaviyle düzelebiliyo mu?

Budurum tedaviyle düzelebiliyo mu?
Uzman bir terapistle gorusmekte fayda var, benim meslegim olmadigi icin ancak bu tavsiyeyi verebiliyorum. Hormonlarla baglantili kismi da olabilir, arastirmakta fayda vardir illa ki

Maalesef ki bu tarz şeyleri yadırgayan, yadırgamakla yetinmeyip kendinde hakaret hakkı gören bir toplumda yaşıyoruz. Bu bir seçim değil, içten gelen, bıççaksırtı hormonal bir durumdur. Oysa ki her insanın hakkı hissettiğini dilediğince yaşamak, baskılamak ne kadar zor. Bu insanlar 2 saat sevmediği birine katlanıp, güleryüzlü rolü yapıp 2 saat aynı ortamda duramaz ama ömür boyu birinin kendini maskelemesini bekler.
Siz belki mecburen belki isteyerek içinizi gizlemeyi seçmişsiniz, kolaylıklar diliyorum. Kendinizi tutabildiğiniz yere kadar gider, tutamaz ya da kararınızı değiştirecek olursanız zor olacaktır ama mutlu olacaksanız hissettiğiniz gibi yaşayın.
Çocuk diyen arkadaşlar olmuş, çocuğa karşı ebeveyn duygularınız aktif olur ama sanmıyorum ki anne, baba gibi cinsiyet ayrımlı bir duygu oluşsun. Yine de tabii ki bir çocuğa çok iyi bakabilir, onu sevebilirsiniz.
Ama yine de tercih ederseniz siz bilirsiniz.
Ben 40 yaşından sonra daha fazla kimliğini saklayamayıp işini gücünü bırakıp o tarzda yaşamaya başlayan insan gördüm.
Ama şu da var ameliyatı düşünen hastalarla çok derin psikolojik seanslar, emin olup olmadıklarına dair testler yapılıyormuş. Belki bir nebze sınırda değilsinizdri değişebilir, deneyin derim. En azından ya kesin erkeksi hissettiğinizi ya da kadınsı hissedebileceğinizi öğrenirsiniz.
Her şekilde kolaylıklar diliyorum size.

lütfen kullandığımız jargonlara dikkat edelim normal erkek anormal erkek diye bir şey yoktur. homoseksüel ya da heteroseksüel bireyler vardır. bu şekilde konuşarak insanların algılarına lgbtı olma durumunu anormal bir şeymiş gibi yerleştirmemeliyiz. bu tavsiyemi dikkate alacağınızı umduğum için üşenmeyip yazdım. bir lgbti'li olarak bunun en büyük hassasiyetlerimizden olduğunu söyleyebilirim. ayrıca şunu da belirteyim ki bu tedavi edilebilecek ya da edilmesi gereken bir durum değil.
var olduğuna emin olduğumuz tek hayat bu. öldükten sonra tamamen yok olmayacağımızın bile garantisi yok. sevgili happywith hayal ettiğin hayatı yaşamak için biraz cesaret lütfen..

Zor bir durumdasınız umarım üstesinden gelirsiniz ama burda tartışmaların ve fikir ayrılıklarının çıkması normal. Ara ara erkeklerede ilgi duymuşsunuz. Bu tabiki akla biseksuel olduğunuzu getiriyor. Ama aynı zamanda kendimi erkek hissediyorum diyosunuz o zaman transeksüelde olabilirsiniz. Acaba erkek olmak isteyipte her iki cinse mi ilgi duyuyorsunuz. bu da mümkün olabilir. yada bütün herşey geçmişinizle ilgili olabilir. çok baskıcı ve erkek çocuklarıda el üstünde tutup kızları ezen bir aile yapınız olduysa zamanla psikolojik sorununuz olup bedeninizden tiksinmeye başlamışta olabilirsiniz. ama ailenizle ilgili öyle bir bilgide yazmamışssınız. önce bi psikologla görüşün derim. erkek olmayı istemenizin hormonel mi yoksa psikolojik olup olmadığını anlayın. hayır kesinlikle kızlara ilgi duyuyorsunuz da diyemeyiz çünkü bir dönem bir erkeğe olan ilginizide yazmışssınız. büyük ihtimal biseksüelsiniz. hatta hemtransseksüel hemde biseksüelde olabilirsiniz.

Cesaretim yok. Özgürlük insanin kendisi olabilmesi gibi geliyor. Ben özgür değilim

Cesaretim yok. Özgürlük insanin kendisi olabilmesi gibi geliyor. Ben özgür değilim
bence önce evliliğinden kurtulmalısın çünkü bu durumda o senin için kurtulunması gereken bir şey. cinsiyet değişikliği ameliyatına cesaret edemiyorsan bile. en azından gerçekten ilgi duyduğun bireylerle yani kadınlarla duygusal ya da cinsel bir ilişki yaşama şansını kendine verirsen daha iyi hissedebilirsin.

Eşinle ilgili durumda seni eleştirecek değilim ama bu durum hayatında kilit noktası olabilir,kendi gerçek hayatına geçebilmen için öncelikle eşinle evliliğinizin bitmesi gerekiyor farkındasın,

az çok eşinle ilgili durumdan bahsedersen belki sana daha çok yardımcı olabiliriz,su durumda yapacak hiç bişey yok,evlisin kurulu bir hayatın var baştan her şeyin değişmesi gerekiyor belki böyle bir değişim seni daha mutlu edecektir.

Aslinda benim.için ikinci planda cinsellik. Ben önce bu vücut prangasindan kurtulmak istiyorum. en basta da bahsettigim gibi çoğu sebepten dolayi bu imkansız. Sadece konusmak istedim bilinsin istedim o kadar.

Duygusal olmanızı ve bu tür tepkiler vermenizi anlıyorum.Ama insanın hayal ettiği hayatı yaşaması için önce gerçekten bunu mu hayal ediyor anlaması, kendini doğru tanımlaması gerekiyor.
Doğuştan erkek bedeninde olsun ya da olmasın bir "erkek" cinsel açıdan başka bir erkekten hoşlanmaz evlenip de cinsel ilişki yaşamaz. Konu sahibi ben erkeğim diyor ama kadınsal hislerle bir erkekten hoşlanmış ve onunla evlenmiş. Hoşlandığını söylüyor ama hiç homoseksüel ilişki deneyimi de olmamış.Homoseksüel ya da heteroseksüel değil, biseksüel olma durum söz konusu.

bence evliliğinden kurtul. kendine hayat kur.herşey zamanla kademe kademe hallolur.birden ameliyat olup yeni bi hayata başlamıcaksın zaten.

benim aynen senin durumunda tanıdığım var,kız arkadaşı var maskülen giyiniyor hormon tedavisi görüyor. bu durumu kabullenmesi yıllarını almış ve şimdi o yılları yaşanmamış ,sanal sayıyor.ki ailesiyle de görüşmüyor.ama gerçekten mutlu.

bu durum geçmeyecek.akıl karışması komik bence. burada kim cinsiyetiyle ilgili kafa karışıklığına düşmüş ki?kafa karışıyor çünkü toplum roller belirlemiş ve ona uymaya zorluyosun kendini.hayatın elinizden kaymasına izin verme
ailen,arkadaşın,işin bu boşluğu dolduramaz.zaten gerçek seni bile tanımıyorlar. keşke arkadaşım olsan,yardımcı olabilsem cesaret verebilsem.kendin olmak için cesarete ihtiyacın olduğu için üzgünüm,kızgınım ama böyle yaşamaya devam edersen çok pişman olacağından da eminim.bol şans. umarım istediğin gibi olur.

eşinizle nasıl evlendiniz.niye evlendiniz biseksiüel değilseniz

Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. Ben kadınım ve bir kadınla cinsel ilişki düşünemiyorum bile, erkeklerden hoşlanıyorken kalkıp da kadınla evlenmem, ne kadar toplumsal baskı olursa olsun. Ömür boyu bekar kalırım daha iyi.Bunun için cesur olmaya da gerek yok.
Erkek bedeninde olmayıp kendini erkek hissedenler de böyle düşünüyor, Rüzgar Erkoçlar örneğinde olduğu gibi.Her ne kadar kadın bedeninde olsa da kendini bildi bileli ruhu erkekmiş ve asla bir erkek sevgilisi olmamış ve erkekle de evlenmeyi düşünmemiş çünkü kendi erkek.
Konu sahibi bana çok da inandırıcı gelmiyor, ya da kendinden emin değil.

bu insanın elinde olan bişey değil hormonal bir şey nasıl erkekler kadın olmak ister kadınlarda erkek psikolojik değil yaradılış evlenmeniz yanlış olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…