İçimde bir sızı kimseye anlatamıyorum

Merhaba sevgili kk hanımları çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum. Ben 6 yıllık evli 21 aylık bebeği olan bir anneyim. Eşimle ailem sayesinde evlendim görücü usulü gibi birşeye. 2 sene nişanlı kaldık herşey çok güzeldi. Aslında bebeğimiz olana kadar herşey çok güzel gidiyordu bebeğimiz olunca esim çok değişti. Gün geçtikçe benden uzakkaştı. Sürekli azarlamalar küçük görmeler ne yapsam hakaretler saydırmaya başladı. Şimdi iyice zıvanadan çıktı. Eşim devlet memuru maddi durumu çok iyi biri. Ama gelin görün ki bana ayda 400 liradan fazla vermez bana karşı inanılmaz cimri başkalarına çok cömert. Her gün beni azarlamak için küsmek için bahaneler arar durur. Son 2 aydır boşanacağım deyip duruyor doğrusunu söylemek gerekirse bende artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum ama ne yapacağım nasıl geçinceğimi bilmiyorum. Ben liseyi yarıda bıraktım. Evlendikten sonra ise hiç çalışmadım. Ailem ile görüşmüyorum o ayrı mesele. Yani boşandığımda gidecek hiç kimsem yok. Cinsellik desen ayda bir zar zor oluyordu. Yani bu evliliği ayakta tutan hiçbir şey yok. Cinsellik yok saygı yok sevgi yok maddi açıdan çok zor günler geçiriyorm. Çocuğum çok huysuz ağlak aşırı babacı beni çok yoruyor. Akşam eşim eve gelince biraz kendim ile kalabiliyorum. Şimdi düşünüyorum boşanırsam oğlum olmadan nefes alamam ama oğluma bakacak maddi gücüm yok psikolojimde çöktü tahammülümde kalmadı. Gidecek yerim yok gelirim yok. Ama bu şekilde de yaşayamıyorum eşim müthiş bir psikolojik şiddet uyguluyor. Amacı benim pes edip gitmem benden kurtulmak mı yoksa gidecek yerimin olmadığını bildiği için rahatça hayatı zindan etmek mi bilmiyorum. Eşim kredi çekip ev aldı ve ben bunu abisi ile konuşurlarken duydum. Bana söyleme gereği bile duymadı.oof gerçekten delirmek üzereyim. Önceden eşim için elimden gelen her şeyi yaptım ama hiç değişmeyince dahada kötüye gidince bende bıraktım. Şuan anlayacağınız evde çocuk bakan evin işlerini yapan Bi hizmetçiyim sadece. Kısmende olsa içimi dökmek istedim okuyan herkese sonsuz teşekkürler

HHic durmayın tazminat isteyip dava açın. Baroya başvurun paranız yoksa...bu anlattiklarinizla güzel bir tazminat alırsınız... gerisini o düşünsün..boşanmayı kabul edeceğinizi ama tazminat talep ettiğiniz aksi takdirde cinsellik dahil herşeyi mahkemeye taşıyacağınız soyleyin
H

Evden ayrılıp sonra boşanma açmayın ,eşiniz sizi haksız gösterir evi terk eden o der sakın yapmayın. Bir avukattan bilgi alın ,mallarına tedbşrmkoudurtun ,evi size vermemek içün ailesinin üzerine yapar mal kaşırır.İnşallah güzel bir hayatınız olur.

Çoğu yazdıklarını okudum
Mesleğin var zaten eczacılık ve güzelde meslek akıllısın aklı başında baş eğmemen gerekrektiğinin bilincindesin ve daha önceden yaptığı baskılara boyun eğdiğini bildiği için o formülle gidiyor ve senle konuşmasını bilmemesi şerh konusunda ücret yok diye biliyordum ama yine araştırın avukat konusunda bulunduğunuz şehrin barosuna başvurabilirsiniz
İlk okuduğumda eşiniz sizi aldatıyor diye düşündüm ve cimri arabanız varsa eğer arabayı arayın yoksa e devletten mobil hat sorgulama yapın

Çok teşekkür ederim çok incesiniz. Evet en çok onu sebep görüyorum ben. Çünkü yapı olarakta çok iyi tanıyorum onu kendini ifade edebilen içindeki sevgiyi rahat gösterebilen biri değil. Belki bu işin çok kolay yolu var adama sevgi ilgi göster herşey düzelecek diyenler olabilir. Ama benimde amacım bana kötü davranarak zorbalık yaparak beni kendisine bağlayamayacağını öğretmek. Çünkü ben bir insanım ve sadece insanlıktan anlarım. Ayna gibi davranıyorum sevgi görmek istiyorsa sevgi gösterecek. Bana kötü davranarak boşanmakla tehdit ederek sadece kendi kaybeder ben dünden hazırım boşanmaya. Kendime saygım ve mutlu olma isteğim herşeyden önce gelir
Her şeyi oturup bi detaylıca konuşsanız mı acaba? Yani önceden her şey yolundaymış çocuk doğduktan sonra böyle olmuş. Erkeklerde yenidoğan depresyonuna girebiliyorlar belki böyle bir şeydir ve siz de tersledikçe daha da hırçınlaşmıştır. Bence detaylıca bir konuşun olmadı boşanma kararı alın davayı da siz açın neden onun açmasını bekliyorsunuz ki?

Merhaba sevgili kk hanımları çok uzatmadan konuya geçmek istiyorum. Ben 6 yıllık evli 21 aylık bebeği olan bir anneyim. Eşimle ailem sayesinde evlendim görücü usulü gibi birşeye. 2 sene nişanlı kaldık herşey çok güzeldi. Aslında bebeğimiz olana kadar herşey çok güzel gidiyordu bebeğimiz olunca esim çok değişti. Gün geçtikçe benden uzakkaştı. Sürekli azarlamalar küçük görmeler ne yapsam hakaretler saydırmaya başladı. Şimdi iyice zıvanadan çıktı. Eşim devlet memuru maddi durumu çok iyi biri. Ama gelin görün ki bana ayda 400 liradan fazla vermez bana karşı inanılmaz cimri başkalarına çok cömert. Her gün beni azarlamak için küsmek için bahaneler arar durur. Son 2 aydır boşanacağım deyip duruyor doğrusunu söylemek gerekirse bende artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum ama ne yapacağım nasıl geçinceğimi bilmiyorum. Ben liseyi yarıda bıraktım. Evlendikten sonra ise hiç çalışmadım. Ailem ile görüşmüyorum o ayrı mesele. Yani boşandığımda gidecek hiç kimsem yok. Cinsellik desen ayda bir zar zor oluyordu. Yani bu evliliği ayakta tutan hiçbir şey yok. Cinsellik yok saygı yok sevgi yok maddi açıdan çok zor günler geçiriyorm. Çocuğum çok huysuz ağlak aşırı babacı beni çok yoruyor. Akşam eşim eve gelince biraz kendim ile kalabiliyorum. Şimdi düşünüyorum boşanırsam oğlum olmadan nefes alamam ama oğluma bakacak maddi gücüm yok psikolojimde çöktü tahammülümde kalmadı. Gidecek yerim yok gelirim yok. Ama bu şekilde de yaşayamıyorum eşim müthiş bir psikolojik şiddet uyguluyor. Amacı benim pes edip gitmem benden kurtulmak mı yoksa gidecek yerimin olmadığını bildiği için rahatça hayatı zindan etmek mi bilmiyorum. Eşim kredi çekip ev aldı ve ben bunu abisi ile konuşurlarken duydum. Bana söyleme gereği bile duymadı.oof gerçekten delirmek üzereyim. Önceden eşim için elimden gelen her şeyi yaptım ama hiç değişmeyince dahada kötüye gidince bende bıraktım. Şuan anlayacağınız evde çocuk bakan evin işlerini yapan Bi hizmetçiyim sadece. Kısmende olsa içimi dökmek istedim okuyan herkese sonsuz teşekkürler
Boşanmaya kararlıysanız çocuğun velayetini alın. Ancak kendi düzeninizi kurana kadar çocuk babada kalsın.
Belki böyle bir çözüm olabilir.

Evi abimin üstüne yaptım dedi beni buna inanıp hak iddia etmeyeceğimi sandı. Sanırım beni gerçekten aptal sanıyor. Abinin üstüne olsa bile krediyi sen ödüyorsun ne yapar eder evin senin olduğunu ispat ederim dedim.telefon şifresini kırdım tesadüfen tapuyu gördüm ev kendi adına. Minicik aklıyla beni kandırmaya çalışmış

Kız sen okumasan ne olur zehir gibisin maşallah.
Akıl istiyorsun ama bence sen bize akıl ver :)

Siz neden korkuyorsunuz ki çocuğunuzu boşanınca sizden ayıramaz. Ayrıca herşeye ortaksınız. Ve size nafaka da ödemek zorunda. Yani o nasıl yokuşa sürüyorsa korkmayın sizde sürün. Madem koptu ipler, bir psikopatla yaşamayın. Ayrıca şu an ki durumunuz dan daha iyi durumda olursunuz.

Allah yardımcınız olsun. Peki çocuğunuzdan önce bu kötü yönlerinin hiçbiri mi yoktu?
Hayır mükemmel bir evliliğim vardı diyebilirim. çocuk doğduktan sonra git gide değişti. Bütün sevgisi ilgisi çocuğa yöneldi ben unutuldum zamanla

Bu zamana kadar işe girmemiş kocasının cimriliğine rağmen. Adam da çalıştırmıyor olabilir bilemedim 🤷🏼‍♀️
İşe girmeme sebebim kocam değil o çok istiyor çalışmamı. Önceleri köyde yaşadık çalışma imkanım olmadı. Kendi evimizi kuruncada 2 ay içinde hamile kaldim. Bu yuzden çalışamadım

Hadi ordan pislik herif kimi sokaga atiyormus onu diyenlerin kendileri sokakta kaliyor ,cocugumu kiskandi yoksa baska birsey mi oldu bilinmez ...neyse sahitler onemli davalarda kanit onemli darp fslan yoksa zorlu olabiliyor sana hakretlerini kanitlayabilirmisin inkar edecektir cunku bosanma kacinilmazsa bunlar istenilen seyler(yani bendeki orneklerde biyleydi)
Kanıtlamak için sadece video ses kaydı alabilirim ama o da delil sayılmıyor. Tam tersi gönül rızası olmadan alınan video ses kaydı suç sayılıyor

Bilmiyorum yanılıyor olabilirim. Gelip bana hiçbir zaman hiçbir işinde danışan haber veren biri değil. Gizlemek istese gün boyunca evde yokken abisiyle konuşur. Abisine ev almak istediğini ev aramasını söyledi o an duydum. Sonra ben internetten ev gördüm bu evi istiyorum dedim abisini arayıp eve gönderdi ev gerçekten güzel olunca benim istediğim evi aldı.
Şu mesajı okuyunca aslında sizi önemsiyor ama karşılıklı zitlasma olmuş, işler zorlasmis olabilir diye düşündüm

Onu da düşündüm aslında benim içinde iyi olurdu ama geri alamam diye korktum
Bence asla çocuğu bırakmayın. Ben olsam olurum yinede bırakmam birgün cocugunuzda bak beni ozmn bıraktı diye dusuneblr büyüyünce bile herzmn bilsin ki annesi hep yanındaydi. Çocuk kanunen sizde kalıyor. Kimse alamazz sizde bırakmayın derim

birden degismesine anlam veremedim, hayatinda biri yoksa muhtemelen cocuktan kiskaniyor sizi.
acaba cocuk olunca, onunla ilgilenmiceginizi falan mi düsündüki - sizden önce davranip tam tersini size yasatmis.
bu durumu yasamaktan korkmus olabilir.

birlikte danismanami gitseniz?
bosanin derdim ama öncesinde cok iyi bir evliligim vardi diyorsunuz.

Merhabalar boşanma davası açıldığı takdirde hem çocuğunuz hem sizin için bağlanmasına hükmedilmesini talep edebilirsiniz. Ayrıca mahkeme boşanmakta kusurlu olanın eşiniz olduğuna kanaat getirirse talep ettiğiniz takdirde maddi ve manevi tazminata hükmeder. Siz mutsuz olduğunuz bi evliliğe devam etmek zorunda değilsiniz çocuğunuz da mutsuz bir annesi varken sağlıklı olarak büyüyemez. umarım geri kalan hayatınızda mutlu olursunuz 🙏🏼

Bir insan ev alıp nasıl eşine söylemez.İki yabancı gibi olmuşsunuz,eşi geçtim arkadaş gibi bile değil.Allah yardımcınız olsun,bir şekilde kursa gidip bir meziyet edinip iş yapamaz mısınız? Makyaj kursu gibi bir şey yapıp kuaförlere başvurabilirsiniz.Hangi şehir bilmiyorum ama İstanbul’da İsmek var.Her şehirde benzer oluşumlar vardır hem ücretsiz

Eşin zaten boşanmayı aklına koymuş canım sana da donuna kadar alıp boşanmak düşer..
Haklarını araştır ne öyle iyiyken iyi sonra canım sıkıldı bitsin insan evladının annesine mal vermemek için aldığı evi abisinin üstüne yapar mı vicdansızlığını buradan anlamak lazım.

Mahkeme de bir bir anlat bunları evet anlattığına göre çok zorlanabilirsin ama istersen üstesinden gelirsin hatta aldığı evde oturmayı talep et mahkemede kredisini ödesin sende nafakayla bakıcı tut ve bir işe gir asgari ücret bile alsan faturana bebeğine yeter yeni düzen kuran kadar..

Bebeği sokakta bulmadın hoş her imkanı eş kişisi sana sunacak öyle çocuk 2 dk lık zevk işi değil kusura bakmasın 22 aylık bir bebekten bahsediyorum babasının keyfi yüzünden ordan oraya sefil gibi sürünemez..

Back
X