İçimde birikenler..

Kaynananız aynı babannem gibi... görümceniz de halam:)) annem yaşadı bunları,mesajınızda gülümsettiniz... ama sonra bizim damat işten ayrılınca babannemlerin yanına yerleşti. Babamın sevdiği yemekleri yapmayan babannem kızına için “akşam ne pişireyim” diye telefon ederdi... Kumanda hep halamdaydı
Bilmiyorum bizimkiler yeni damat ne derse o oluyo daha birgün hatrim sayılmadı hep kızı için yapıyor tabiki neyse Allah var diyorum ve birgün ahimin çıkacağı günü bekliyorum.simdilik damadin her isteği oluyo kızında ev temiz yemek hazır gezip tozuluyo e bukadar şanslı olunca böylede devam eder galiba :KK51: Annenizin ahi ciktimi açana? Yoksa öyle devammı etti hayat ???

Bilmiyorum bizimkiler yeni damat ne derse o oluyo daha birgün hatrim sayılmadı hep kızı için yapıyor tabiki neyse Allah var diyorum ve birgün ahimin çıkacağı günü bekliyorum.simdilik damadin her isteği oluyo kızında ev temiz yemek hazır gezip tozuluyo e bukadar şanslı olunca böylede devam eder galiba :KK51: Annenizin ahi ciktimi açana? Yoksa öyle devammı etti hayat ???
Henüz çıkmadı ama görüşmüyoruz.. en büyük korkuları elalem ne derdi şimdi millet soruyor gelin neden gelmiyor falan diye... kuranından önce hep temizliğe annemi çağırırdı her şeyi ona yaptırırdı annem kıyımsızdır... ama kendi kızının evini toplamaya hep babannem giderdi. Evet nedense damatları kıymetli oluyo babam sigara bile içemezdi,kokuyo derlerdi damadı alkol içiyo babam kendi büyüdüğü evde içemiyorken haliyle bağları kopardık... çok başka şeyler de oldu ama kopmamız erken oldu. manevi olarak çok sömürdüler en çok maddi ama.... Allah tez zaman da (eğer size zararları olacaksa) kapılarınızı ayırsın... biraz rahatlarsınız.. emin olun neden erken silmemişim diyeceksiniz... 😂

Mesele annenizin size yardima gelmiyor olmasi mi,ablaniza yardim ediyor olmasi mi sizce? Sanirim sikayetiniz sadece annenizin evlat ayrimciligi yaptigini dusunmeniz.

Ben olsam hic umursamam. Sonucta zorunluluk degil annenizin size yardim etmesi. İnanin tek basinizayken her seyi daha kolay halledersjniz esinizle beraber. Ben annemin tek
Cocuguyum,buna ragmen zor cocuguma kendim baktim tek basima. E cunku benim cocugum o,elbette kendim bakacagim. Bosverin annenizister ablaniza yardima gitsin isterse evde ayagini uzatip otursun,siz kendi evinizde kendi ailenizle mutlu olun insallah
Ona yardım etmesi hiç zoruma gitmedi aslında , sadece bende ihtiyacım oldugunda yardım görmek isterdim. Zaten sürekli birlikteler benim evime gelirken bari kendini ona göre ayarlamasın yada rahatca anne su gun gelir misin diyebileyim isterdim. Mesela benim bi gün yardıma ihtiyacım oluyor annem onun eşinin izin günü ne zamansa o zaman gelıyor evime. Maksat onu yalnız bırakmamak. Evet cocuguma kendi kurallarıma göre bakmak guzel tabiki ama bir gun eşimle basbasa cıkmak ıcın cocugumu bırakabilmek isterdim. Onların peşinde oyle kosturuyor ki guvenıp bırakamadım cocugumu. Bariz bir ayrım var ve zoruma giden bu malesef..

Gerçekten hoş değil... hele hele evlat ayrımı hiç hoş değil. Siz kendi çocuğunuzu babanızın kapısından getirmediniz sonuçta,o da annenizin torunu. Sizin ihtiyacınız varken ablanızın yanında olması kabul edilemez ama anneniz sonuçta. Et tırnaktan ayrılmaz.... peki ablanızın sizinle yüzyüzeyken tutumu nasıl? Ben tek çocuğum ama kardeşim doğum yapsa,ya da bi ihtiyacı olsa annemi yollarım... anlayamıyorum.... evlat ayırınca ne oluyor...
Malesef birlikteyken tutumu cok sinir bozucu. Sanki ben misafirim o annemlerin evinin sahibi gibi davranıyor. Orda da ben cocuguma kendım bakıyorum annem onunkilerle ilgileniyor. Kıskanclıklar yapıyor çünkü. Ve bunaldıgım ıcın giderken düşündüğümden daha az kalıp dönüyorum uzun zamandır da gitmiyorum. :KK43:

Malesef birlikteyken tutumu cok sinir bozucu. Sanki ben misafirim o annemlerin evinin sahibi gibi davranıyor. Orda da ben cocuguma kendım bakıyorum annem onunkilerle ilgileniyor. Kıskanclıklar yapıyor çünkü. Ve bunaldıgım ıcın giderken düşündüğümden daha az kalıp dönüyorum uzun zamandır da gitmiyorum. :KK43:
Ama böyle devam ederse çocuğunuz anneanne sevgisinden mahrum büyüyecek ve bu çok üzücü bence:(( gitmemekte de haklısınız ben olsam ben de gitmezdim😪

Henüz çıkmadı ama görüşmüyoruz.. en büyük korkuları elalem ne derdi şimdi millet soruyor gelin neden gelmiyor falan diye... kuranından önce hep temizliğe annemi çağırırdı her şeyi ona yaptırırdı annem kıyımsızdır... ama kendi kızının evini toplamaya hep babannem giderdi. Evet nedense damatları kıymetli oluyo babam sigara bile içemezdi,kokuyo derlerdi damadı alkol içiyo babam kendi büyüdüğü evde içemiyorken haliyle bağları kopardık... çok başka şeyler de oldu ama kopmamız erken oldu. manevi olarak çok sömürdüler en çok maddi ama.... Allah tez zaman da (eğer size zararları olacaksa) kapılarınızı ayırsın... biraz rahatlarsınız.. emin olun neden erken silmemişim diyeceksiniz... 😂
Ben zaten görüşmüyorum aynı binadayız inanın su durumda bile tek korkuları damat yanlış anlar bu gelin niye görüşmüyor sizinle diyormuş ne diyorlar bilmiyorum ...buarada tek kalemde silerim ama eşim ailesine bağlı onların hiçbir yaktıklarını görmüyor yaşlıdır deyip gecistiriyor

Ablanizla konuşun bence. Durumu ona anlatın. Eğer o annenize söylerse anneniz dinler. Buradan öyle görünüyor.

Ben zaten görüşmüyorum aynı binadayız inanın su durumda bile tek korkuları damat yanlış anlar bu gelin niye görüşmüyor sizinle diyormuş ne diyorlar bilmiyorum ...buarada tek kalemde silerim ama eşim ailesine bağlı onların hiçbir yaktıklarını görmüyor yaşlıdır deyip gecistiriyor
Bizimki de öyle malesef... canı yanmayınca anlamayacak:((

Back
X