Ooo oda biseymi canim ben icimdeki benle sohbet muhabbet ediyorum,olmadi kavga ediyorumİçimde birileriyle sürekli bir diyalog var ben deli miyim?Çok bunaldım bu durumdan.düşüneceğim bir konuyu o konuyla ilgili olan kişiyle sanki konuşurcasına düşünüyorum.bu bence çok normal değil.sizin de oluyor mu?bu durumdan nasıl kurtulmalıyım?elimde değil bunu yana yaptıran bence onaylanma isteği takdir edilme ve beğenilme güdüsü.kaç gündür uğraşıyorum olmuyor işt başaramıyorum.lütfen yardım edin siz düşüncelerinizi hangi suretle düşünüyorsunuz?
Dehsetemi dustuben istemeden konuşuyor.ama bunu bazen ben de destekliyorum.bugün deneyeceğim içimdeki diyaloglara son vermeye çalışacağım.
psikologa gittim.son anda bu durumdan da bahsettim.çok şaşırdı adeta dehşete düştü tam anlayamadım dedi ve 3 ağustosa randevu verdi.nasıl söylerim saçmalıklarımı...
herkes kendi kendine k0onuşur yani düşünür iç sesiyle bunu yazarken bile içimizden konuşmuyor muyuz sence?İçimde birileriyle sürekli bir diyalog var ben deli miyim?Çok bunaldım bu durumdan.düşüneceğim bir konuyu o konuyla ilgili olan kişiyle sanki konuşurcasına düşünüyorum.bu bence çok normal değil.sizin de oluyor mu?bu durumdan nasıl kurtulmalıyım?elimde değil bunu yana yaptıran bence onaylanma isteği takdir edilme ve beğenilme güdüsü.kaç gündür uğraşıyorum olmuyor işt başaramıyorum.lütfen yardım edin siz düşüncelerinizi hangi suretle düşünüyorsunuz?
aynen ya bende gece konuşuyorum yatakta şunu deyım dıye hooop bay bay uykubende de oluyor ama sürekli değil çok fazla kafaya taktığım konuda olur hele geceden taktıysam uyuyamam bazen şunu diyi bunu diyim diye sora sabah olur ne saçma şey için kafa yormuşum derim
Biraz yırtıktır mesela benmimki.
Ben olmaz dedikçe üsteler, zorla kabullendirir, mantıklıymış gibi gösterir.
Dediğini yapınca da ortadan kaybolur. Ben de sap gibi kalırım.
Deli değilsiniz...
Bu sorun bendede var ve bazen çok rahatsız edici boyutlara ulaşıyor, sizler nasıl yendiniz? yada kurtulmak için ne yapıyorsunuz?
Ben de boyleyim yaa.Benim içimdeki değil dışımdaki ses konuşuyor ben anlamadan.
Sinirlendiğim bir olayı düşünürken bi anda kendi kendime konuşurken buluveriyorum kendimi.
Bu daha da kötü sanırım...
Evet öyle:) hortlattım:)Aman yahuu.
Taaa 2012 nin konusu bu.
Konu sahbi ağustos ayından beri aktif değil.Evet öyle:) hortlattım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?