ben cevap vereyim canım : evet bir daha güvenirsin. hayatta kim ilk sevdiğiyle sevlenmiş ki. Bende nerdeyse evliliğin eşiğinden döndümç Çok sevdim ama yalanlarını yakalayınca affetmedim ve ayrıldım. Bir daha sevmem demiyordum ama güvenmem güvenemem herşeyi sorgularım diyordum. O zamanda mutlu bir başlangıç yapamam kimseyle diyordum. Ama şükürle rolsunki oyle olmuyormuş. Evet hayatıma bir başka insanı çok zor aldım baya bi zaman geçmesi gerekti geçmişin acılarını dindirmek için. Şimdi hayatımda biri var ve yakında nişanım var nasipse seviyor seviliyorum ve herşeyden önce güveniyorum. Tabiki hayatta kimseye yüzde yüz güvenmemelisin o ayrı . Ama ne bilim başımdan beri güveniyorum eve çok tuhaf kendime şaşıyorum. Kısaca demek istediğim şu ki hayatına layık olmayan insan için inan üzülmeye değmez. O defteri oyle bir kapatki açmaya cesaret edemesin. Zor bu günler ama inan geçecek ve tekrar seveceksin. Ben bile yaşadıklarımdan sonra sevebildiğime,güvenebildiğime göre.....
çok sevindim canım allah bi ömür mutlu etsin bi yastıkta kocayın inşallah ben kapattım o mevzuyu zaten bidaha açılmamak üzere bende yalana gelemem bende az daha onla sözlenecektim gerçek yüzünü gördügüm için çok mutluyum şükürler olsun