İcimde ki hödüğe bi dur demem lazim

sweetsin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
275
2
16
35
Ankara
Kizlar merhaba... 5 yillik evliyim 2 tane de evladim var.. Ben yapi olarak hic duygusal biri değilim. Çok tuhaf. Bana deyin ki bi söz söz bi siir yaz aşkla ilgili bi mektup veya, yazarim ve okuyanlar dinleyenler mest olur. Derecelerim bile var mektup ve siir dalinda. Ama gelin görün ki bu sadece yazilarda kaliyor. Hic cilveli degilim mesela eşime karsi.özel günlerde aman sunu yapayim bunu yapayim planlarim olmaz. Esimi seviyorum.. Ama güzel söz soyleyemiyorum. Öyle odun gibi yemek yap temizlik yap ugrasip duruyorum. Aksam da o bi odada ben bi odada tv seyrediyoruz. Değişmek istiyorum ama nasil bilemiyorum.. :((

Seda DİKER '' Aslında giden erkek yoktur. Dişi olmanın unutulan sırları'' kitabını tavsiye ederim kitabın önsözünde gerçek bir kadın çuval giysede dişidir. Dişilik bir kadına kadınlığının gücünü verir yazıyor.. bu beni çok etkilemişti alıp okudum ve çok fazla yararı olduğunu düşünüyorum

Ooo, ilgimi çekti şimdiden bu kitap..
Seda DİKER '' Aslında giden erkek yoktur. Dişi olmanın unutulan sırları'' kitabını tavsiye ederim kitabın önsözünde gerçek bir kadın çuval giysede dişidir. Dişilik bir kadına kadınlığının gücünü verir yazıyor.. bu beni çok etkilemişti alıp okudum ve çok fazla yararı olduğunu düşünüyorum

Back
X