içimde ki karmaşıklık :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese öyle bir ruh hali içerisindeyim ki mutsuz olmama hiç bir sebep yokken çaresiz hissediyorum kendimi mutsuz neye üzüldüğümü bende bilmiyorum çözemiyorum kendimi erkek arkadaşımla geçmişte sorunlarımız oldu onları aklıma getiriyorum ağlamak için yada bi sebep bile bulmama gerek kalmayıp deli gibi ağlıyorum yanlız kalmak istiyorum sürekli en sevdiğim insanlarla bile buluşunca eve gitmek istiyorum hemen evdekilerle iyice bağlantımı kestim nerdeyse konuşmuyorum sürekli odamdayım bişey dediklerinde tahammül edemiyorum çıkışıyorum hemen. ne hissettiğimi neye ihitiyacım olduğunu bende bilmiyorum. kaybolasım var hiç olmamış gibi yok olasım en çok zevk aldığım şeyler bile artık tat vermiyo ne oluyo bana böyle 2 saat ağladım az önce insanın kendisini çözememeside çok kötüymüş çevremdekilere en çokta erkek arkadaşıma yansıtmamak için zor tutuyorum kendimi ama en ufak bişeyde ona da çıkılıyorum mesala bu gün arkadaşım onu çarşıda görmüş zaten erkek arkadaşım çarşıda çalışıyo fatura yatırmaya gitmiş duydum direk aradım ne işin var senin dışarda diye engel olamıyorum kendime az önce ben ağlarken arasaydı azıma geleni söylücektim o kadar çok kurdum ki kendimi geçmişte olanlar beynimi yedi ben böyle bi insan değildim mutlu edemiyorum artık onu mesaj atıyo içimden aşkım canım demek gelmiyo deli gibi seviyorum ama neden böyle olduğumu bende bilmiyorum onu üzmekten kırmaktan korkuyorum aynı şekilde ailemide akıl verin bana doktor yardımı almalımıyım bu durumda çıkmak için yoksa geçermi şu anlık ruh halim

Ileride daha da üzüleceğiniz şeyler yaşamadan , sevdiğiniz insanı kaybetmeden bi uzman desteği almanızı tavsiye ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ileride daha da üzüleceğiniz şeyler yaşamadan , sevdiğiniz insanı kaybetmeden bi uzman desteği almanızı tavsiye ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haklısınız en kısa zamanda gitmem gerekiyor ne kadar yansıtmaya çalışmasamda yansıtıyorum ona da teşekkür ederim cevabınız için

İşte birkaç hafta önceki halim tam beni anlatmışsınız...Psikolog artı bol bol kitap okumak, spor yapmak. Bir deneyin göreceksiniz faydasını. Yüzde yüz garanti ediyorum.

İşte birkaç hafta önceki halim tam beni anlatmışsınız...Psikolog artı bol bol kitap okumak, spor yapmak. Bir deneyin göreceksiniz faydasını. Yüzde yüz garanti ediyorum.

kitap okumayı çok seven bir insanım zaten bu günlerde aklıma bile gelmiyodu iyi oldu onu hatırlatmanız spor slonuna yazılalım diyodu arkadaşım şu aralar istemiyodum ama şu ruh halinden çıkmak için onada hemen yazılcam yoksa kendimi parçalamaya devam edicem ben. teşekkür ederim cevabınız için

Ha bir de odanızı değiştirebilirsiniz mesela. Benim odam çok kalabalıktı. Bi kısmını çöpe attım kalanların da yerlerini değiştirdim falan içim açılıyor şimdi odada. Odanız dağınıksa psikolojiyi iyice mahvediyor o

evet kalabalık canım baya biraz da dağıttım odayı normelde titizimdir ama şu günlerde hiç bişey yapasım yok yarın temizlik yapayım en iyisi iyi gelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…