uğruna her şeyi yaparım dediğim sevgilimden ayrıldım hayatımın en hüzünlü kelimesidir hoşçakal ondan duyduğum son kelime... sebebini bilmediğim bir nedenden dolayı duyduğum duymayı en son istediğim kişiden duyduğum hoşçakal kadar, beni üzen başka bir kelime daha yoktur ona ulaşmak için çok çabaladım elimden gelen her şeyi yaptım ama o çabalarımı karşılıksız bıraktı mesafelere yenildik daha fazla bağlanmadan bitirelim en iyisi dedi ve istediği oldu aşkım bitti bende bittim şimdi kendime gelmeye çalışıyorum unutmaya çalışıyorum ama olmuyor zaman her şeyin ilacıdır belki ama her gün hatırladığım bir şeyi nasıl unutabilirim olmuyor unutulmuyor...
umarım dediğiniz gibidir umarım unutulur ama benimki öyle hastalıklı bir durum haline geldi ki söylediği hiç bir cümle aklımdan gitmiyor ona dair hiç bir şeyi unutmuyorum hatta yeniden hatırlıyorum hafızamı tazeliyorum sanki... her sabah ilk uyandığımda aklıma gelen şey beni terk etmiş olması benden vazgeçmiş olması o benden vazgeçti ama ben ondan vazgeçemiyorum artık hoşçakal diyemiyorum her hoşçakal bana onu hatırlatıyor ve bunun gibi daha bir çok saplantılı kelimede onu hatırlatıyorum korkuyorum bu hep böyle kalacak diye korkuyorum...
ilginizden dolayı öncelikle herkese teşekür ediyorum bugün üye oldum ve gelir gelmez derdimi paylaştım yorum yapan herkese sonsuz teşekürler burası gerçekten çok sıcak bir ortam aranızdaki dayanışma beni çok duygulandırdı
uğruna her şeyi yaparım dediğim sevgilimden ayrıldım hayatımın en hüzünlü kelimesidir hoşçakal ondan duyduğum son kelime... Sebebini bilmediğim bir nedenden dolayı duyduğum duymayı en son istediğim kişiden duyduğum hoşçakal kadar, beni üzen başka bir kelime daha yoktur ona ulaşmak için çok çabaladım elimden gelen her şeyi yaptım ama o çabalarımı karşılıksız bıraktı mesafelere yenildik daha fazla bağlanmadan bitirelim en iyisi dedi ve istediği oldu aşkım bitti bende bittim şimdi kendime gelmeye çalışıyorum unutmaya çalışıyorum ama olmuyor zaman her şeyin ilacıdır belki ama her gün hatırladığım bir şeyi nasıl unutabilirim olmuyor unutulmuyor...
inan canım zaman en güzel ilaç.bekle ve gör.ama en kötü şeyde ne biliyormsun.acı cekmekte güzelmiş özlemekte..oyle zaman gelcek ki deliler gibi sevdiğin gözyaşı döktüğün insanı ruhun buz kesmiş şekilde anlamsızca hatırlayacaksın.işte bu bana göre acı veren şey.ve ölede oldu..gördüğümde sesini duyduğumda hiçbir şey ifade etmeyen o şey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?