içimdeki bunalım :((

cloudy

en iyi koca ölü kocadır:)
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
3.569
5
116
İçel Mersin
her güne başlarken, beyaz bir sayfa açmak isteriz dünü dünde yaşanmış olan canımızı acıtan geçmişi geçmişte bırakıp yarına umutlar ekmek için… oysa sadece kendimizi kandırmakla alakalı sözlerden başka bişey değildir bu…
işte yeni bir gün güneş yeninden doğuyor kuşlar çiçekler insanlar sanki ilk defa merhaba diyor hayata, sanki ben ilk defa, yeniden hoş geldin diyorum sana…
dedim ya sadece kendimizi kandırmalarımızdan ibaret, buna o kadar ihtiyaç duyuyoruz ki her yeni günde yeni bir ben, sen oluyoruz. oysa ben kimseyi kandırmadım şimdiye kadar kendimden başka…
dönüp aynadaki yansımama bakıyorum. o kadar güzelki mağrurlu, mutlu, güçlü sadece öyle görünüyor olmam ne acı diyorum kendime. ne acı içimdeki sızlayan yarayı kimsenin görmemesi gözyaşlarımı silen birinin olmaması…
dışarıya güçlü olmak istemiyorum ki ben hala babamın dizlerinde oyunlar oynattığı annemin saçımı taradığı ağabeylerimin elimden tutup zorla eve götürmeye çalıştıkları o küçük kız olmak istiyorum. dönüpte bir gün birisinin bana oyun oynadığımız günler yok artık bak koca kız oldun bırak artık oyunları büyü demesini istemiyorum ki ve o kişinin sevdiğim olmasını hiç ama hiç istemiyorum…
evet insan düşe kalka büyüyor bu hayatta her düşüşte yeni bir acıyı tadıyor gün geliyor ilk aşk, ilk tokat, belki ilk öpüş, ilk ayrılık, ilk gözyaşı, ilk kucağına verilen bir bebek, ya da sevdiğini kaybetmek her mutluluk her acı büyümek için bir adım işte. hayat sormuyor ki büyümek istiyor musun diye ama büyüyoruz işte…
bak bende büyüdüm, senin istediğin gibi olmasa da büyüdüm. ve artık senin doğrularınla yaşayıp mutsuz olmak yerine sırf arada senden “seni seviyorum” sözünü duymak için yaptığım bütün yanlışlarımla beraber büyüdüm. ve artık kendi yanlışlarımla mutlu olmak için bir daha büyümem gerekiyor. bunun içinde senden vazgeçiyorum. sen bensizde mutlu olmayı bilirsin nasıl olsa, nasıl olsa alışkınsın benim gitmelerime. her yenilgide olduğu gibi bunda da sen masum aşık, bense kıymetini bilmeyen kaçak…
hoşça kal ey geçmişteki sevgili hoşça kal geçmiş dün
senağlamasenağlama

sevgilinden ayrildin anladigim kadariyla...
biraz daha ayrintili anlatmak istemez misin?

Her Bitis yeni bir baslangictir güzelim...

Cok güzel ifade etmissin duygularini, böyle duygusal bir insana kiymet vermeyen biri zaten ona layik degildir...:teselli:

Ve sunu unutma kendini kandirmak degildir bu umutdur sadece....yarin uyanicam ve hersey daha güzel olucak umudu....umutsuz yasanmaz, umutlarini hayallerini her ne olursa olsun kaybetme...a.s kimse icin degil kendin icin kaybetme..:1hug:

Büyümek birazda böyle birsey iste:çok üzgünüm:

Sevgilerimle

ayy ne güzel yazmışın bee yeni üye olmuşun bismillah deyip ağlatcan mı
valla sanki bi kitaptan bi alıntı okudum
çok merak ettim seni
sana bunları yazdıran nedenleri

canım kendini çok güzel ifade etmişsin.hepimiz aynı şeyleri hissettik yaşamı sorguladık..14-18 li yaşlarda..
ama konuyu yanlış yerde açtın sanırım.

emin ol hayatta hiçbirşey tam değil.kimse mükkemmel bir hayat yaşamıyorherşeye karşı güçlü olmak her ne olursa olsun mutlu olduğun şeylere sarılmak pozitif olmak gerek.yoksa böyle kendine zarar verir ve tüm olumsuzlukların kendine zarar vermesine izin verir insan...

uğruna her şeyi yaparım dediğim sevgilimden ayrıldım hayatımın en hüzünlü kelimesidir hoşçakal ondan duyduğum son kelime... sebebini bilmediğim bir nedenden dolayı duyduğum duymayı en son istediğim kişiden duyduğum hoşçakal kadar, beni üzen başka bir kelime daha yoktur ona ulaşmak için çok çabaladım elimden gelen her şeyi yaptım ama o çabalarımı karşılıksız bıraktı mesafelere yenildik daha fazla bağlanmadan bitirelim en iyisi dedi ve istediği oldu aşkım bitti bende bittim şimdi kendime gelmeye çalışıyorum unutmaya çalışıyorum ama olmuyor zaman her şeyin ilacıdır belki ama her gün hatırladığım bir şeyi nasıl unutabilirim olmuyor unutulmuyor...

Vallaha öyle bir unutulurki güzelim kendin bile sasarsin, bakma yaran taze daha sen öyle düsünüyorsun...

Ölüm acilari bile hafifliyor unutuluyor, her saat her dakika yaninda olan anneni babani kaybediyorsunda yine hayata tutunuyorsun, tutunmak zorundasinda bunumu unutamican...

Kusura bakma güzelim belki sana göre biraz sert yorumum ama ben buna katilmiyorum..

Unutulur hemde bal gibi

siz ayrilali ne kadar oldu bilmiyorum ama zaten o kadar cabuk unutamiyor insan...
benim üc senelik iliskim biteli ay oluyor unuttum mu saniyorsun hayir....
sevgim biraz bile azalmadi....
ama hep diyorum iste bazen sevgi yetmiyor, herseyi cözmüyor ne yazikki....
zaman gercekten herseyin ilaci zaten gercekten seviyorsan unutamazsin sadece kabullenirsin...

Unutursun diyemem alışırsın diyebilirim anca...a.s.
Zamana bırak canım , o herşeyin ilacı..

umarım dediğiniz gibidir umarım unutulur ama benimki öyle hastalıklı bir durum haline geldi ki söylediği hiç bir cümle aklımdan gitmiyor ona dair hiç bir şeyi unutmuyorum hatta yeniden hatırlıyorum hafızamı tazeliyorum sanki... her sabah ilk uyandığımda aklıma gelen şey beni terk etmiş olması benden vazgeçmiş olması o benden vazgeçti ama ben ondan vazgeçemiyorum artık hoşçakal diyemiyorum her hoşçakal bana onu hatırlatıyor ve bunun gibi daha bir çok saplantılı kelimede onu hatırlatıyorum korkuyorum bu hep böyle kalacak diye korkuyorum...

İçerik nedeniyle " İişkiler, duygular ve hayatın içinden " bölümüne taşınmıştır
editör arkadaşımın da bilgisine

korkma canim kalmaz bu böyle...
zaten hicbir aci sonsuza dek sürmüyor...
su yazdiklarinin aynisi bende yasadim...
ama geciyor iste zamanla herseyi kabulleniyorsun...

canım hoş geldin aramıza.......
inan çok duygulandım...
keşke daha mutlu haberler duysaydık senden ama emin ol ki...geçecek...
ınan gececek...
eger sen aşkıda hakkıyla yaşadın ise aşk acısınıda hakkıyla yaşa...
yaşa ki artık yüregın ileriye dönük olarak bır daha kanamasın...
agla kız bagır ama yaşa...
ve zamanla her şey gececek söz veriyorum sana...
inan geçecek..
buna bıraz sende gayret edeceksın...az hasarla atlatmak senın elınde
seçim senin...

canım özel mesajını aç...
sevgilerimle...
sen degerlisin bunu sakın unutma...

ilginizden dolayı öncelikle herkese teşekür ediyorum bugün üye oldum ve gelir gelmez derdimi paylaştım yorum yapan herkese sonsuz teşekürler burası gerçekten çok sıcak bir ortam aranızdaki dayanışma beni çok duygulandırdı

canım burası terapi gibi yok yok burda...
eminim çok seveceksin...
canım özel mesajını aç mesaj atayım sana

aahh ahh umutsuz yaşanır mı, insanın doğasına aykırı..

her yeni gün sana bişey getirir, eğer istersen..
yarın daha güzel uyanabilirsin, farklı bişey yapabilirsin, kendine yeni bişey katabilirsin, unutmaya başlayabilirsin, kendini daha çok sevmeye başlayabilirsin, eğer istersen..

istersen de hiçbişey değiştirmezsin, her sabah aynı saatte uyanırsın, aynı şeyleri yersin, aynı kişileri düşünürsün.. ama o zaman da "zaman" bişeyleri değiştirir merak etme.. bi sabah bi uyanırsın diğer sabahlardan çok başka bişey düşünüyosun.. onun için "zaman"dan daha hızlı hareket edersen daha iyi olur..

Unutmak zor. ama insan zamanla unutuyor. Şimdi bu söylediklerim sana saçma gelecek ama bir kaç ay sonra bir başkası hayatına girdiği zaman gerçekten unutuyorsun. Bu bana da böyle oldu

inan canım zaman en güzel ilaç.bekle ve gör.ama en kötü şeyde ne biliyormsun.acı cekmekte güzelmiş özlemekte..oyle zaman gelcek ki deliler gibi sevdiğin gözyaşı döktüğün insanı ruhun buz kesmiş şekilde anlamsızca hatırlayacaksın.işte bu bana göre acı veren şey.ve ölede oldu..gördüğümde sesini duyduğumda hiçbir şey ifade etmeyen o şey...

umarım öyledir ama insan hayatında bir kez aptal aşık olur bir kez sever böyle şartsız koşulsuz bi kez böyle aşık olur gibi geliyo bana acaba sıramı savdım mı diyorum... ya onu sevdiğim gibi kimseyi sevemezsem yada herşeyde onu arar kıyas yaparsam durmadan asla onu unutamam o zaman :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…