• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimdeki kocaman boşluk

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Merhaba kk.. takmayım diyorum ama takmamak mümkün değil. Evliyim 2 yaşında kızım var.çalışıyorum. Evimde hiç mutlu değilim,eş yerinda çok arkadaşım yok fazla bir çevrem de yok,ailem uzakta yaşıyor.
Bir şeyleri konuşup paylaşabileceğim tek kişi eşim ama o da o kadar uzak ki.. eve gelir,anahtarı kapıda bırakma der kendi açıp girmek istiyormuş,sen hadi ablanla buluş sıkıldın der,seni annenlere bırakayım bunaldın bir hafta kal der,sen çık bir yürü havan değişsin der.. tv izlememe karışır çok izledin beynin akacak der(2 saat) kendisi saatlerce haber izler maç izler oyun oynar.)
Mutsuzum desem bana hep kendisinin içinde olmadığı çözümler sunar neden böylesin demez ya da gel bi çıkalım bişeyler içelim ya da neyse işte.. ona dokunmayım da ne yaparsam yapayım. Ayrı yatıyoruz benim rahat uyuyamedığımı söylüyor ama ilgisi yok hep bi bahane zaten. Cinsellik sıfır. Bırakın onu en son ne zaman göz göze geldik sarıldık inanın hiç hatırlamıyorum.
Ben buna evlilik denmez bak şöyle söyle diye çok anlattım artık tek cümlesi var şikayet etmiyorum diye hep sen haklısın sanma,ağzımı açsam bi ton kavga ederiz ondan susuyorum.
Evet iyiyken de susar kötüyken de.. ben artık hiç bir şeyden ne keyif alıyorum ne hoşnut oluyorum,kızımla oyun gruplarına gidiyorum,işe gidiyorum resim kursuna gidiyorum ama yok içimdeki boşluk dolmuyor..

Dolmaz tabi o boşluk o kocayla..
Şöyle uzun bir mola mı verseniz napsanız eşinizle..

ağzını açsın da derdi ney bilirsin, normal değil. seni istemiyor gibi :( kızıyla nasıl peki

ağzını açsın da derdi ney bilirsin, normal değil. seni istemiyor gibi :KK43: kızıyla nasıl peki
Onunla harika bir ilişkileri var,biz kavga ederez ona dönüp şarkılar söyler . Nasıl yapabiliyorsun bunu dediğimde napıyım onun ne suçu var der

Onunla harika bir ilişkileri var,biz kavga ederez ona dönüp şarkılar söyler . Nasıl yapabiliyorsun bunu dediğimde napıyım onun ne suçu var der
seninle vakit geçirmek istemiyor, seni evden uzaklaştırıyor. hiç iyi düşünemedim :işsiz: onun gibi olmayı dene bir zaman. sen de ona yokmuş gibi davran.

seninle vakit geçirmek istemiyor, seni evden uzaklaştırıyor. hiç iyi düşünemedim :işsiz: onun gibi olmayı dene bir zaman. sen de ona yokmuş gibi davran.
Ben de böyle yorumladım tabiki inkar,sen yoksan çocuğu napıyım hayatı napıyım diyor. Diyor da hiç öyle davranmıyor

Geçen gün buna benzer bişeyler yazmıştı bir üye,kadınları böyle mutsuz eden adamlar doldu etraf.Ne kadar yazık, çok üzüldüm,anlattıklarınızdan ben hissettim içinizdeki boşluğu,bu kocayla da o boşluk gün geçtikçe büyüyecek belli ki...
Terapiste gittim seni tekrar almıycem dedi, terapiye devam edersek sen bu adamı boşarsın ben de buna sebep olmak istemiyorum dedi

boşverin ya şiddet yok alkol yok sizi bogmuyor sıkmıyor arışmıyor çevre edinin cocugunıza zaman ayırın onu boşverin ve görmezzden gelşn benim sistemim bu kendi kendine mutluluk stratejisi.

Geçen gün buna benzer bişeyler yazmıştı bir üye,kadınları böyle mutsuz eden adamlar doldu etraf.Ne kadar yazık, çok üzüldüm,anlattıklarınızdan ben hissettim içinizdeki boşluğu,bu kocayla da o boşluk gün geçtikçe büyüyecek belli ki...
Gerçekten ben de çok üzülüyorum.
Burada da,dışarıda da herkes öyle mutsuz ki.
Özellikle kadınlar iki güler yüz görse yumuşayacak belli ama bu zamanın erkekleri çok hayırsız çıktı çoook!:KK67:
Prim vermemek gerek bu adamlara ama işte!:63:
Aması var işte herkes öyle ha deyince sil baştan kuramıyor hayatını.
Oysa o kadar kısa ki ömür,değmiyor gözyaşlarına,yıpranmalara,yorgunluklara...
Çok uzattım,ben de çok doluymuşum... :KK42:

İnsan hayatında eş ne büyük sınav di mi? Olması da olmaması da ne önemli.
Sadece sizle alakalı değil dün de bir arkadaşla benzer konuda sohbet etmiştik.
Üzgünüm,değişmesi çok zor.
Kabullenince sizin için hayat daha kolaylaşır.
Değişmez bari ben deişsem

boşverin ya şiddet yok alkol yok sizi bogmuyor sıkmıyor arışmıyor çevre edinin cocugunıza zaman ayırın onu boşverin ve görmezzden gelşn benim sistemim bu kendi kendine mutluluk stratejisi.
İşe yarıyor mu peki

İnsan hayatında eş ne büyük sınav di mi? Olması da olmaması da ne önemli.
Sadece sizle alakalı değil dün de bir arkadaşla benzer konuda sohbet etmiştik.
Üzgünüm,değişmesi çok zor.
Kabullenince sizin için hayat daha kolaylaşır.
Acaba en zor sınav eşle olan mı,çünkü ömrünün yarısı demek.
Ne çok üzülüyorum böyle konulara,neden kadınlar çekiyor hep sıkıntıları,neden hep üzülen incinen taraf kadınlar...
Adam olsa şu kadının mutsuzluğunu görse,görmek istese...
Biraz da sen çabalasan be adam,ne diye evlendin,bi kadının hayatını köreltmek için mi!

Back
X