- 13 Nisan 2007
- 33.591
- 102.267
- 1.123
- 46
İnşallah inşallah değişir ve mutlu olursunuz inşallah...Değişmez bari ben deişsem
Çok zor değil bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah inşallah değişir ve mutlu olursunuz inşallah...Değişmez bari ben deişsem
evet benim için çok işe yaradı iş yerinde arkadaşlar edindim onlarla geziyorum haftasonumu cocuklarıma ayırıyorum onun benimle gezmezzi benş pohpohlaması beni görmezden gelmesi hiç mi hiç umrumda değil ben mutluyum.Alkol alanı aldatanı ,şiddet uygulayanı, karısını kapı önüne çıkarmayanları gördük bunlarda dert mi canım kendisi kaybeder onlar bizim gibi duygusal değil sıkılmaya da gelmiyorlar.İşe yarıyor mu peki
Kimbilir...Acaba en zor sınav eşle olan mı,çünkü ömrünün yarısı demek.
Ne çok üzülüyorum böyle konulara,neden kadınlar çekiyor hep sıkıntıları,neden hep üzülen incinen taraf kadınlar...
Adam olsa şu kadının mutsuzluğunu görse,görmek istese...
Biraz da sen çabalasan be adam,ne diye evlendin,bi kadının hayatını köreltmek için mi!
içi boş bir evliliğe dönüşen bir hayat yaşıyoruz. Ben onun sadece kızının annesiyim o da aynı şekilde kızım babası bu kadar şimdilik.. kendi ayaklarımın üstünde durduğum vakit gideceğimi biliyor .Kapıları kapattım derken? Şimdi napıyorsunuz
cinsel hayatınız yok mu ?içi boş bir evliliğe dönüşen bir hayat yaşıyoruz. Ben onun sadece kızının annesiyim o da aynı şekilde kızım babası bu kadar şimdilik.. kendi ayaklarımın üstünde durduğum vakit gideceğimi biliyor .
Yaparım ama asla teşekkür etmez. Güzel söz fakiridirsen onunla cok ilgili olmayınca farkına varacaktır mutlaka arada da ona evde yemekler flan yap midesi bayram yapsın bi teşekkür etse o keyif veriyor insana![]()
yapısı bu değiştiremezssin seni seviyorum lafını duymayalı yıllar oldu.hiçte takmıyorum.Bazen senden boşanıcam der bak Adliye orada derim iş yerimizdeki günlük olaylar,alışverişimiz ve cocuklarımız tek ortak noktalarımız.Yaparım ama asla teşekkür etmez. Güzel söz fakiridir
Ben yanına aylarca gitmesem aylarca yanıma gelmeyen benim artık dayanamayıp bağırip çağırinca 2 hafta belki daha uzun süre tepki sonrasi gelen bir adamdı aklına gelmiyormuşcinsel hayatınız yok mu ?
sonuç ben gitmeyince yaklaşmazdi şimdi ben yaklasmiyorum o da yaklasmiyor konustuklarimzdan sonra.cinsel hayatınız yok mu ?
senin kocan senin ruhunu öldürmüş canım benim ya başkaları devreye girmiş erkek milleti bu ne ya kıyamam sana.Çalış ayaklarının üzerinde dur ne yapacagına daha sonra kaar ver.Ben yanına aylarca gitmesem aylarca yanıma gelmeyen benim artık dayanamayıp bağırip çağırinca 2 hafta belki daha uzun süre tepki sonrasi gelen bir adamdı aklına gelmiyormuşyani ben yıllarca kadınligimi unuttum. sevgi yok, ilgi yok ,kızıyla ilgilenme yok ,bol bol eleştiri vardı.rest çektim haklısın dediklerinde ama ben böyleyim seviyormus sözde. .. o zaman bosanalim demişti 2 kere.. ee sonra konumda var bir kadınla gece yazışmalari gördüm ona göre aldatma olmayan bana göre insanlığımı aldatan bir olaydı .
sen gerçekten güçlü bir kadınsın canı cehenneme üzme kedini klasik erkek halleri.sonuç ben gitmeyince yaklaşmazdi şimdi ben yaklasmiyorum o da yaklasmiyor konustuklarimzdan sonra.
evet canım ruhum ölmüştü ama rest çektim daha iyiyim beklentim yok ...bana sen benle ilgilenmedin aylardır dedi ..konusmus o yüzden boşluğa düşmüş.. eee ben 10 yıl oldu bosluktaydim o ne olacak.senin kocan senin ruhunu öldürmüş canım benim ya başkaları devreye girmiş erkek milleti bu ne ya kıyamam sana.Çalış ayaklarının üzerinde dur ne yapacagına daha sonra kaar ver.
Terapistte bir ilginç yani.Onunla konuştukça mı boşanmaya karar vereceksin,nasıl bi terapist anlamadım.Terapiste gittim seni tekrar almıycem dedi, terapiye devam edersek sen bu adamı boşarsın ben de buna sebep olmak istemiyorum dedi
ilgilenmeyince değerli oluyorsun işte bende bundan bahsediyorum.Bırak tutuşup kıymet anlasınevet canım ruhum ölmüştü ama rest çektim daha iyiyim beklentim yok ...bana sen benle ilgilenmedin aylardır dedi ..konusmus o yüzden boşluğa düşmüş.. eee ben 10 yıl oldu bosluktaydim o ne olacak.
kıymetimi anlaması icin artık çok geç canım benim ..içim buz gibi.ilgilenmeyince değerli oluyorsun işte bende bundan bahsediyorum.Bırak tutuşup kıymet anlasın
benim de aynı aman umrumda değil ben anamın karnından şanslıgilllerden doğmadım hayatımın odak merkezi kocam değil kendi kendime mutluyum ben cocuklarım var o yıkılsı yatsın bir köşede hayattan keyif alıyorum bencilleştim artık.kıymetimi anlaması icin artık çok geç canım benim ..içim buz gibi.