• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içimdeki kocaman boşluk

İşe yarıyor mu peki
evet benim için çok işe yaradı iş yerinde arkadaşlar edindim onlarla geziyorum haftasonumu cocuklarıma ayırıyorum onun benimle gezmezzi benş pohpohlaması beni görmezden gelmesi hiç mi hiç umrumda değil ben mutluyum.Alkol alanı aldatanı ,şiddet uygulayanı, karısını kapı önüne çıkarmayanları gördük bunlarda dert mi canım kendisi kaybeder onlar bizim gibi duygusal değil sıkılmaya da gelmiyorlar.

Acaba en zor sınav eşle olan mı,çünkü ömrünün yarısı demek.
Ne çok üzülüyorum böyle konulara,neden kadınlar çekiyor hep sıkıntıları,neden hep üzülen incinen taraf kadınlar...
Adam olsa şu kadının mutsuzluğunu görse,görmek istese...
Biraz da sen çabalasan be adam,ne diye evlendin,bi kadının hayatını köreltmek için mi!
Kimbilir...
Evlat derler de benim de bebeğim olmadığımdan bilmiyorum.
Oysa ki evlat da okumaya,çalışmaya ve hatta evlenemeye de olsa bir gün çekip gidiyor.
Eninde sonunda kocayla başbaşa kalıyorsun.
Ömrünün yarısı değil,tamamı sanki...
Allahım hepimizin yuvasına sağlık ve huzur versin inşallah.

sen onunla cok ilgili olmayınca farkına varacaktır mutlaka arada da ona evde yemekler flan yap midesi bayram yapsın bi teşekkür etse o keyif veriyor insana:KK76:

açık açık kendisi ile konuştunuz mu? gel bişeyler yapalım vs dediniz mi?

Kapıları kapattım derken? Şimdi napıyorsunuz
içi boş bir evliliğe dönüşen bir hayat yaşıyoruz. Ben onun sadece kızının annesiyim o da aynı şekilde kızım babası bu kadar şimdilik.. kendi ayaklarımın üstünde durduğum vakit gideceğimi biliyor .

sen onunla cok ilgili olmayınca farkına varacaktır mutlaka arada da ona evde yemekler flan yap midesi bayram yapsın bi teşekkür etse o keyif veriyor insana:KK76:
Yaparım ama asla teşekkür etmez. Güzel söz fakiridir

Yaparım ama asla teşekkür etmez. Güzel söz fakiridir
yapısı bu değiştiremezssin seni seviyorum lafını duymayalı yıllar oldu.hiçte takmıyorum.Bazen senden boşanıcam der bak Adliye orada derim iş yerimizdeki günlük olaylar,alışverişimiz ve cocuklarımız tek ortak noktalarımız.

cinsel hayatınız yok mu ?
Ben yanına aylarca gitmesem aylarca yanıma gelmeyen benim artık dayanamayıp bağırip çağırinca 2 hafta belki daha uzun süre tepki sonrasi gelen bir adamdı aklına gelmiyormuş :KK47: yani ben yıllarca kadınligimi unuttum. sevgi yok, ilgi yok ,kızıyla ilgilenme yok ,bol bol eleştiri vardı.rest çektim haklısın dediklerinde ama ben böyleyim seviyormus sözde. .. o zaman bosanalim demişti 2 kere.. ee sonra konumda var bir kadınla gece yazışmalari gördüm ona göre aldatma olmayan bana göre insanlığımı aldatan bir olaydı .

''....Ben buna evlilik denmez bak şöyle söyle diye çok anlattım artık tek cümlesi var şikayet etmiyorum diye hep sen haklısın sanma,ağzımı açsam bi ton kavga ederiz ondan susuyorum.'' şu cümlenin üstünde durmalısın belkide.eminim minik minik şeylerdir ama belli ki kendini haklı gördüğü böyle davranmaya haklı olduğuna kendine inandıracak gerekçeleri var belli ki.Eski günlerinizde ve yeni zmanlarınızdaki ''Sen''i bi gözden geçirsen belki ucunu açıp konuşturabilirsin

Ben yanına aylarca gitmesem aylarca yanıma gelmeyen benim artık dayanamayıp bağırip çağırinca 2 hafta belki daha uzun süre tepki sonrasi gelen bir adamdı aklına gelmiyormuş :KK47: yani ben yıllarca kadınligimi unuttum. sevgi yok, ilgi yok ,kızıyla ilgilenme yok ,bol bol eleştiri vardı.rest çektim haklısın dediklerinde ama ben böyleyim seviyormus sözde. .. o zaman bosanalim demişti 2 kere.. ee sonra konumda var bir kadınla gece yazışmalari gördüm ona göre aldatma olmayan bana göre insanlığımı aldatan bir olaydı .
senin kocan senin ruhunu öldürmüş canım benim ya başkaları devreye girmiş erkek milleti bu ne ya kıyamam sana.Çalış ayaklarının üzerinde dur ne yapacagına daha sonra kaar ver.

benim eşimde öyledir cımbızla laf alırsın ağzından.ciddi uğraş vermen gerekir yani konuşturabilmek için.bi dene derim..

senin kocan senin ruhunu öldürmüş canım benim ya başkaları devreye girmiş erkek milleti bu ne ya kıyamam sana.Çalış ayaklarının üzerinde dur ne yapacagına daha sonra kaar ver.
evet canım ruhum ölmüştü ama rest çektim daha iyiyim beklentim yok ...bana sen benle ilgilenmedin aylardır dedi ..konusmus o yüzden boşluğa düşmüş.. eee ben 10 yıl oldu bosluktaydim o ne olacak.

evet canım ruhum ölmüştü ama rest çektim daha iyiyim beklentim yok ...bana sen benle ilgilenmedin aylardır dedi ..konusmus o yüzden boşluğa düşmüş.. eee ben 10 yıl oldu bosluktaydim o ne olacak.
ilgilenmeyince değerli oluyorsun işte bende bundan bahsediyorum.Bırak tutuşup kıymet anlasın

kıymetimi anlaması icin artık çok geç canım benim ..içim buz gibi.
benim de aynı aman umrumda değil ben anamın karnından şanslıgilllerden doğmadım hayatımın odak merkezi kocam değil kendi kendime mutluyum ben cocuklarım var o yıkılsı yatsın bir köşede hayattan keyif alıyorum bencilleştim artık.

Back
X