Onunla harika bir ilişkileri var,biz kavga ederez ona dönüp şarkılar söyler . Nasıl yapabiliyorsun bunu dediğimde napıyım onun ne suçu var derağzını açsın da derdi ney bilirsin, normal değil. seni istemiyor gibikızıyla nasıl peki
Nereye gideyim ki,kızım da aşırı düşkün babayaDolmaz tabi o boşluk o kocayla..
Şöyle uzun bir mola mı verseniz napsanız eşinizle..
Kapıları kapattım derken? Şimdi napıyorsunuzO içindeki boşluk dediğin 10 yıl benim icimde hiç kapanmadi bunca yıl elimden geleni yaptım ama pes ettim tüm kapıları kapattım.
seninle vakit geçirmek istemiyor, seni evden uzaklaştırıyor. hiç iyi düşünemedimOnunla harika bir ilişkileri var,biz kavga ederez ona dönüp şarkılar söyler . Nasıl yapabiliyorsun bunu dediğimde napıyım onun ne suçu var der
İşte bu adamın evin içindeki edilgenliği beni böyle yaptı,ya ben görünmezim ya o varlık gösteremiyorBunlar olmasi icin sebeb olmali durduk yeremi böylesiniz
Ben de böyle yorumladım tabiki inkar,sen yoksan çocuğu napıyım hayatı napıyım diyor. Diyor da hiç öyle davranmıyorseninle vakit geçirmek istemiyor, seni evden uzaklaştırıyor. hiç iyi düşünemedimonun gibi olmayı dene bir zaman. sen de ona yokmuş gibi davran.
Terapiste gittim seni tekrar almıycem dedi, terapiye devam edersek sen bu adamı boşarsın ben de buna sebep olmak istemiyorum dediGeçen gün buna benzer bişeyler yazmıştı bir üye,kadınları böyle mutsuz eden adamlar doldu etraf.Ne kadar yazık, çok üzüldüm,anlattıklarınızdan ben hissettim içinizdeki boşluğu,bu kocayla da o boşluk gün geçtikçe büyüyecek belli ki...
Gerçekten ben de çok üzülüyorum.Geçen gün buna benzer bişeyler yazmıştı bir üye,kadınları böyle mutsuz eden adamlar doldu etraf.Ne kadar yazık, çok üzüldüm,anlattıklarınızdan ben hissettim içinizdeki boşluğu,bu kocayla da o boşluk gün geçtikçe büyüyecek belli ki...
Değişmez bari ben deişsemİnsan hayatında eş ne büyük sınav di mi? Olması da olmaması da ne önemli.
Sadece sizle alakalı değil dün de bir arkadaşla benzer konuda sohbet etmiştik.
Üzgünüm,değişmesi çok zor.
Kabullenince sizin için hayat daha kolaylaşır.
adam takmıyor sende takma bu kadarOnunla harika bir ilişkileri var,biz kavga ederez ona dönüp şarkılar söyler . Nasıl yapabiliyorsun bunu dediğimde napıyım onun ne suçu var der
İşe yarıyor mu pekiboşverin ya şiddet yok alkol yok sizi bogmuyor sıkmıyor arışmıyor çevre edinin cocugunıza zaman ayırın onu boşverin ve görmezzden gelşn benim sistemim bu kendi kendine mutluluk stratejisi.
Acaba en zor sınav eşle olan mı,çünkü ömrünün yarısı demek.İnsan hayatında eş ne büyük sınav di mi? Olması da olmaması da ne önemli.
Sadece sizle alakalı değil dün de bir arkadaşla benzer konuda sohbet etmiştik.
Üzgünüm,değişmesi çok zor.
Kabullenince sizin için hayat daha kolaylaşır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?