İçimdeki kötüye dur diyemiyorum

Sadece bir konu ile ilgili hissettiklerinden kendisi de rahatsız.herkesin herseyine haset edenler dürüstçe söylemiyorlar zaten.haset değil bu.

Ruh halin tabiki kötüdür. Zor bir süreçten geçiyorsunuz ama uzaklaşmak yerine bence yakınlasin ve bu duygunuzu yenmeye çalışin. Bu sizi yer bitirir yoksa

Ama şu kısmını atlamissiniz karşınızdaki kişi evli ve üçüncü tüp bebek tedavisini görecek tüp bebek tedavisine gelene kadar aylarca önce beklenilir sonra aylarca ilaç kullanıp yumurta takibi yapılır sonra aşılama en son tüp bebek yani tüm bu aşamalarda çeşitli heyecanlar husranlar yaşanılır durumu tam anlamamaniz normal ama emin olun karşıdakini üzecek birşey yapmıyordur bir zahmet çevrede çocuğu olan da tedavi olan insana saygı göstersin her şeye bozulup alınmasın

Kendime söz verdim bu konuda olur da birgün mucizem bana gelirse, benim gibi içi kan ağlayanlar için susucam kimsenin yanında konuşmayacağım hamilelik, bebek hakkında. Benden destek olmamı isteyen herkesin yanında tabiki olurum ama konusu açıldığında benim gibi içinde fırtınalar kopan insanlar için üstün bir çaba sarfedicem. Kolay ulaşabilen şanslı insanlar bunu anlayamaz bu çok normal. Hiç kınamıyorum da, Ama biz bu sınavı vermeye çalışanlar biliriz birbirimizin içindeki yangınları.

Ya tabi ki yakın arkadaşsa gerçekten dostsa açmasın bu konuyu ben doğru bulmuyorum benim çevremde benimle aynı hastalığı yaşayan bir tanıdıgim vardı bende onunla bu konuyu konuşmam neden yani üzüldüğünü bile bile konuyu deseyim inşallah ben inanıyorum be eginiz gelecek çok zor olan bu süreç de geçecek siz bence bu konuyu çok düşünmemeye çalışın aslında kafanızı rahatlatirsaniz vücudunuz da rahatlar stresoldukca daha zor olur sizin için

Geçen hastanede sıra beklerken bir bebek geldi 6 aylıkmış üzerine çay dökülmüş daha çok ta yüzüne gelmiş feryadı hala kulağımda ne kötülük yapmış olabilir böyle düşünmeyin rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin

Simdi herkesin derdi var..
Maddi,manevi..Bazen insanlar kendisine bile katlanamayacak duzeye geliyor..
Herkes ayni olgunlugu gosteremeyebilir diyorum..
Yani her seye bozulmasin gibi bir durum soz konusu degil.
X etkilenmez y idare eder z sinirlenip patlar..
Burada goz ardi gibi bir durum yok da psikolojik ve dusensel farkliliklar var.
İdare etse iyi olur,ama herkeste dert var..
İnsanin bir ani bir anini tutmayabilir.İdare etmeye birakin kizip ofkelenebilir..
Onu anlatiyorum.

Tabi ki herkesin kendine göre derdi vardır ama tedavi gören bir insana illaha bebeğe aldığını anlatmak gerekmez ya da bebek şöyle yaptı böyle yaptı demek de gerekmez değil mi
Şimdi sizin dertlerinizi ya da benim dertlerime baksanız bambaşkadir ama belki şu platformda konu sahibi sayesinde insanlar biraz bilinclenir . Şahsen insanlar tedavi sürecimde bana bebek sorunca ya da bazen bebek görünce çok kötü oluyordum .

Tabi ki herkesin kendine göre derdi vardır ama tedavi gören bir insana illaha bebeğe aldığını anlatmak gerekmez ya da bebek şöyle yaptı böyle yaptı demek de gerekmez değil mi
Neden gereksin,ne alakasi var ki ?
Bunu kim diyor ki zaten..
bildiginiz nispet bu..
Oyle mi deniyormus konu sahibine ?
Oyleyse bunu belirtmemis ilk postunda..

Sabır ve dua..hayırlısı ve sagliklisi olsun tez zamanda inşallah

İnsanız sonuçta egomuzla alakalı kısaca.Ben ile alakalı.Herkeste farklı konularda çıkabilir.Kimisi için çocuk kimisi için mal mülk kimisi için hayat arkadaşı.Emin olun sizin sahip olduğunuz ama şans olarak görmediğiniz başkan bir şey başka bir insanın hikayesindeki o uzaktan bakarken gözlerinin dolmasına sebep olan şey olabiliyor.Haksızlığa uğradığını hissediyor olabilirsiniz neden ben diyor olabilirsiniz sadece bu duyguyu yaşarken suçlamayın kendinizi bastirmayin.Çünkü bu size zarar.Dediğim gibi insanız sonuçta kendinize merhamet edin...Tez zamanda kucağınıza yavrunuzu almanız dileği ile.Sevgiler.

Psikolojik olarak iyi durumda değilsiniz. Kimseye zarar vermediğiniz sürece sıkıntı yok. .. tedavi süreçleri hormonları çok etkiliyormuş belki de ondandır.
Estağfurullah deyin aklınıza kötü birsey gelirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…