- 4 Mart 2015
- 401
- 439
- 33
- Konu Sahibi adetabirkontes
-
Yani kusura bakmayın da nişanlınız kendi ağzıyla "unutamadım" demiş. Nişanlıya eski sevgili mekanı göstermek ne ola ki?
Patavatsızlık yapmış.
Ağzından çıkıverdi heralde sonrada açıklamak zorunda kalmış..
Ama anlattığınız kadarıyla hala onu sevdiği izlenimine kapılmadım.
Yıllarca evlenmeyen insan size sevmese ailesi baskı yapsa bile sizinle de evlenmezdi..
Ama bunu siz daha iyi anlarsınız hareketleri tavrı nasıl.. Öncelikle evleniyorsanız güven şart...
Çelişki var. Sevgisinden eminsen bu düşünceleri at kafandan. Her insanın bir geçmişi vardır. Sen kimseyi sevmedin mi nişanlından önce?
Suçlu nişanlınız. Neden öyle size söylüyorki.
Aaaa bura çok gelmiştim. Geldinse geldin banane alla allaaaa
Kadaya takılcak birşey olduğunu düşünmüyorum,üstünden zamanda geçmiş.. Unutamamış olsaydı üstünü örterdi. Apaçık söylemiş.. Takılmayın ileriye odaklanın:)Aynen öyle oldu. Birden ağzından kaçırıverdi toparlayamadı. Hayatta yalan söylemez yalan söylemekte istemedi sanırım. Güveniyorum tabi de işte kadın milleti:)
Ben de olsam kafama takilirdi ama evlenme arefemi mi bu düşünceyle zehir etmedim. Zaten zamanla her duygu değişir geçmişten bir ukte kalmayan yok mudur sanki ? O sadece bunu ifşa etmiş. ..anlık samimiyetle paylasilmis bir şey bence...dünü temizleyemeyiz ama yarını inşa edebiliriz...
Bu duygu ile savaşı kazanmadan evlenmeyin derim sadece nacizane. ..
meslektaşım merhabalar
ilişkimizin 1. ayında oldu demişsin bu olay için o nedenle daha yeni sevgiliyken bu tarz bi saçmalık yapması biraz normal gibi
sonuçta daha yeni tanıştığınız huyunuzu suyunuzu bilemediğiniz için böyle bi patavatszlık yapmış olabilir
o olayın üzerinden de uzun bir süre geçmiştir diye düşünüyorum
bence aklını bulandırma hiç
mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?