- 18 Temmuz 2015
- 15
- 6
- 1
- Konu Sahibi adetabirkontes
-
3 senedır unutmadınız mı bu mevzuları
HAyir ne yazikki unutamadim...3 senedır unutmadınız mı bu mevzuları
Tesekkur ederim.Evet, unutamamış olma ihtimali az da olsa var lakin unutturmak sizin elinizde. Gözle görülür bir sorununuz, hissettiğiniz başka şeyler yoksa ilişkinize zarar verecek adımlar atmayın, şimdilik rafa kaldırın bu düşünceyi, hakimin ileri bir tarihe ertelediği bir duruşma gibi... Eğer bu konuyla ilgili hiçbir şey görmezseniz, hissetmezseniz de kesinlikle ileride bu konuyu açmayın. Kızgın olduğunuzda falan ağzınızdan kaçırmayın "o kız" falan diye, koz olarak kullanmayın sıkışınca. Aslında size hissettirmemesi, bahsetmemesi gereken bir konuymuş, samimi bir şekilde konuştuğu için sevinin ve şimdilik üstünü örtün. Dert etmeyin.
Tesekkur ederim guzel temenniniz için cok incesiniz...balperist: 42941565 .!.:Aslinda gereksiz bir sey yapmis nisanliniz.Ciftler birbirine bu tarz seyleri anlatmamali..
Gecmiste kalmis olarak gorun. Sonucta insan hayatta bir kez asik olmuyor.Sizi sevmese hayatina almazdi diye dusunuyorum.Eger tavirlarindan hala o bayani unutamadigini dusunuyorsaniz evliligi tekrar dusunun ki mutsuz olmayasiniz.Ama sadece bi lafin arasinda soyledi ve bu sizi dusunduruyorsa unutmaya calisin derim.Umarim mutlu olursunuz.
Unutamadım demedi ki öyle bişe deseydi devam ettirmezdim zaten ...
KAcik acik dememis zaten. Ama durum bagiriyor resmen. "Ayrilmak zorunda kaldik". Severek ayrilma durumu yani. Unutsa o sitenin onunden neden gecsin.
Ben bu adamlarin eski sevgili muhabetinden de biktim. Biz anlatsak betleri benzleri atan adamlar konus konus bitiremiyorlar ask hayatlarini.
*Hayatta yalan soylemez
*Sevgisinden eminim
*Unutamadım demedi " bla bla bla ....
Bunları yazmışsin millete..
Konudada unutamadigi dusuncesindeydim oyle olmus boyle olmuş diyorsun.
Degisik sorunlariniz mi var sizin ?
Hem konuya yok paranoya yaptim bilmem icimi kemiriyor yaziyorsun ..yorumlardada herseyden eminsin o hayatta oyle yapmaz soyle yapmaz diyorsun ee madem biliyorsun niye konu aciyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?