- 20 Temmuz 2013
- 334
- 685
- 333
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Ayni kisiylemi evliyiz acaba, yada bilmedikleri bir ikizimi varEşim diyor kiiiyorgunluğumun sebebi buymuş. Yaparsam yorgunluk geçermiş hxnejdj gerçi boğazıma lokma takılsa buna bağlıyor
Maşallah benim kız gibi hızlı. Benim ki şu an 4 tane birden çıkartıyorBiri cinsellik mi dedi?Ne bu, yeniliyor mu, içiliyor mu, nedir bu bacılarım? Ben cinsellik bilmem, diş bilirim. Kızım dişlerini ilki 5.ayda başlamak üzere tıp dünyasını alt üst ederek teker teker ayda bir çıkararak yaşına girmek üzere. Toplam 8 dişi var, ömrümden 8 yıl çalan 8 diş! 1 hafta diş öncesi huysuzluğu, 1 hafta diş çıkarmaya başlama huysuzluğu, 1 hafta dişin tamamen çıkma huysuzluğunu dibine kadar yaşıyor, yaşatıyor. Geriye kalıyor 1 dişsiz haftam onda da cinsellik denen mefhumun kapısından şöyle bir tıklatıyorum.
Bir ara bu dediğinizi okudum ama bunun için sanırım kafa olarakta rahat olmak gerekiyor.Dişil enerji ile ilgili bir eğitimde lavanta yağının cinsel dürtüleri harekete geçirdiğini duymuştum.
Hatta ergen çocuklara kullandırtmayın çok fazla demişlerdi.
Eğitimi veren kadın da duş sonrası body cream yerine lavanta yağı kullanırım demişti.
Dişil enerji ile ilgili bir şeyler okumanı tavsiye ederim. Katıldığım eğitimi şiddetle her kadına tavsiye ediyorum ayrıca.
Bir araştır derim.
Çok üsteledikleri için de istemiyoruz değil mi ?Ayni kisiylemi evliyiz acaba, yada bilmedikleri bir ikizimi var
Yav bu nasıl olabiliyor acabayemek yemezsen olmaz ya aynı onun gibi benim için yaşasın libidolar
Kafa rahatlığı artık bitti kuzum. Diş biter koşturması başlar, o bitmeden okulu başlar. O arada ergenliği derken unut o eski günleriBir ara bu dediğinizi okudum ama bunun için sanırım kafa olarakta rahat olmak gerekiyor.
Nazar değer diye gelmedi onlarYalnız konunda o kadar kaçmışsın ki kimse de çıkıp aa ben kocişimle günde yirmi kere zifaf etmezsem rahatlayamam diyememiş, öyle bir libido öldürücü konu ashhjf
Bence sen kocana bu konuyu okut yeter.
Bir dahaki konun nitfen benimlen böğün cenabetliğe var mısın temalı olsun, şevke gelelim
Hahahha bence hiç özenmeHff kocam da yok bebegim de. Su konuyu gizli gizli okuyup katilamadigima sinir oluyorum
BismilaaahhhVallaha ben yorumları okurken azdım nasıl iş anlamadım.duşumu da aldım bu gece şenlik var.zaten herifin bakışlarından anladım.
O zaman eş kalırsa inşallahKafa rahatlığı artık bitti kuzum. Diş biter koşturması başlar, o bitmeden okulu başlar. O arada ergenliği derken unut o eski günleri
Ama az sabret memeden ayrılınca arada bırakır kaçarsın eşinle bir yerlere.
Bende son nokta sac dipleriydiay ne güldüm yazdıklarınıza
ben zamanında kirpik diplerimin bile ağrıdığını bilirim.
Maşallah o ablayaNe diyo bu
Değişik fikirler geldı burda saç tokası ağrıması filanBende son nokta sac dipleriydisonrada teslim oldum malum yaratici bisey bulamayinca taabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?