İçimdeki ölen kadıncağız.

Biri cinsellik mi dedi? Ne bu, yeniliyor mu, içiliyor mu, nedir bu bacılarım? Ben cinsellik bilmem, diş bilirim. Kızım dişlerini ilki 5.ayda başlamak üzere tıp dünyasını alt üst ederek teker teker ayda bir çıkararak yaşına girmek üzere. Toplam 8 dişi var, ömrümden 8 yıl çalan 8 diş!1 hafta diş öncesi huysuzluğu, 1 hafta diş çıkarmaya başlama huysuzluğu, 1 hafta dişin tamamen çıkma huysuzluğunu dibine kadar yaşıyor, yaşatıyor. Geriye kalıyor 1 dişsiz haftam onda da cinsellik denen mefhumun kapısından şöyle bir tıklatıyorum.

Dişil enerji ile ilgili bir eğitimde lavanta yağının cinsel dürtüleri harekete geçirdiğini duymuştum.
Hatta ergen çocuklara kullandırtmayın çok fazla demişlerdi.
Eğitimi veren kadın da duş sonrası body cream yerine lavanta yağı kullanırım demişti.

Dişil enerji ile ilgili bir şeyler okumanı tavsiye ederim. Katıldığım eğitimi şiddetle her kadına tavsiye ediyorum ayrıca.
Bir araştır derim.

Maşallah benim kız gibi hızlı. Benim ki şu an 4 tane birden çıkartıyor Of hiç bir şey yapasım kalmıyor diş haftasında.

Bir ara bu dediğinizi okudum ama bunun için sanırım kafa olarakta rahat olmak gerekiyor.

Yalnız konunda o kadar kaçmışsın ki kimse de çıkıp aa ben kocişimle günde yirmi kere zifaf etmezsem rahatlayamam diyememiş, öyle bir libido öldürücü konu ashhjf
Bence sen kocana bu konuyu okut yeter.
Bir dahaki konun nitfen benimlen böğün cenabetliğe var mısın temalı olsun, şevke gelelim

Bir ara bu dediğinizi okudum ama bunun için sanırım kafa olarakta rahat olmak gerekiyor.
Kafa rahatlığı artık bitti kuzum. Diş biter koşturması başlar, o bitmeden okulu başlar. O arada ergenliği derken unut o eski günleri
Ama az sabret memeden ayrılınca arada bırakır kaçarsın eşinle bir yerlere.

Nazar değer diye gelmedi onlar öyle aç bir kesim vardı ki kaçtılar hdjejdjd

O zaman eş kalırsa inşallah

Doğumdan sonra insanın özgüveni bir tuhaf oluyor. Ben mesela bazen kendimi efsanevi hissediyorum, bazen de evin yanında mezarlık var, ordan kaçmışım gibi hissediyorum. Hormonlardan mıdır, vücudumuz değişiyor ondan mıdır bilmiyorum. Ki doğum yapali yıl olacak. Öncesinde gayet libidolu bir kisiyken, şimdi bir geliyor bir gidiyor. Ama bir yerden başlamak lâzım. Farketmeden kendinize anne rolü biçmiş de olabilirsiniz, yorgunluktan da olabilir. Şanslısınız ki eşiniz sizden uzaklasmamis. Bazı erkekler de kadına anne rolü bicip uzak durabiliyorlar. Bir şekilde bir yerden başlarsanız devamı gelecektir diye düşünüyorum. En azından bende öyle oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…