Engelledim heryerden çünkü sesini duyunca tansiyonlarim firlayacak biliyorum alkollü insanlara tahammul edemiyorum aptal aptal konusup ozur dileyecek diye engelledim..whatsaptanda engelledim sonraMesaj mi atmis sadece okadar aramaya hamilesiniz birde , aramadi mi sizi?
Sesini duyunca rahatlarsiniz vs diye
Bilmem unideydik o zaman yanimda yanlis biseyini yakalamadim ama evdeyim deyip ayakta uyuttugunu beni görebiliyorum evliyken yapan adam sevgilyken mi yapmicak...10 yıllık sevgililik döneminiz boyunca sizi hiç aldattı mı ya da şüphe uyandıracak bu tarz davranışları olmuş muydu?
Beyefendi msj atma zahmetinde bulundu bana saatler sonra yani uyanmış ama hala ise gitmemiş yani hala evde yada baska bir yerde ama hala ortada yok
bak arkadasımIzinden yeni döndüm döndüğüm gibi basladi isler karıştırmaya..iliski kesinlikle yok aramizda doktor zarari yok dedi ama doktor ne bilecek diyor bana ya..hadi cinsellik yok dokunmakta mi yok dokunma bile yok...su an memlekete gitmem imkansiz yeni geldim iznim yok ve hamile halimle o yolu gidemen tekrar
Peki saç telini sordunuz mu?Evet cinsellik olmasa da baska yollar mevcut degil mi?? Ustelik evde bulduğum sac teli ayrica takındığı sorumsuz tavirlar beni bu dusunceye itti bu saat oldu hala ses yok attgim msj bile iletilmemiş..
Eşimin ailesinin hediyesiydi duyulursa zor durumda kalırım eşim çok üzülür falan diyin.1 aya kadar gidecem tekrar..ne diyipte istiyecem kayıtları rezillik duyulursa bide esime soylerlerse emin olmadan ortalik karisacak
Bzim oncesine kadar ilişkimiz devam ediyordu ama bu sefer boyle yapti..iliski olmasa da baska şeyler olmasi normal degil mi adam bana dokunmadi bile..evet sac illaki kalmis olabilir ama yeni dusmus bir sacti direk tv sehpasinin uzerinde duruyordubak arkadasım
ben de hamıleyım
eşim bebeğe zarra gelecek korkusundan bana hiç yanasmıyor
4 bucuk aylık hamıleyım daha ınanır mısın bu hafta bir kere birlike olduk
ondan sonra da sürekli, bebek hissetti mi ya bebeğe birsey olursa, kanaman var mı diye düşündü durdu
evdekı sarı sac teli için kesin aldatıyor diyemem
sac bu illa bir yerden cıkıp gelebilir
ev temzılense de halılar da yıkansa bırseye yapısmıstır bunu bılemeyız
ancak telefonlarına cevap vermemesı , sabaha kadar dısarda içşmesi vs hiç hoş değil
eve gidebilme imkanın varsa git böcek kameralardan al koy
eşine bu konularla ılgılı bırsey sorma önlemini alır cunku
Inanin ki görüntülü aramayi o an gururuma yediremedim..su an cok hassasım arasa bile aglarim konusamam diye engelledim yoksa bu konu burda kapanmayacakMerhabalar,
Epey sayfa yorum yazılmış, belki bu da yazılmıştır ama, görüntülü konuşma fikri hiç aklınıza gelmedi mi ? Evde yatıyorum dedi ise eşiniz keşke arasaydınız.
Maalesef engellemek kendiniz için iyi bir geçici çözüm ama sorunu ertelemekten başka işe de yaramayacak gibi
Umarım tüm bunlar biz kadınların kurmacasıdır ve şüpheleriniz gerçek değildir.
Sevgiler.
Asla yapmayacagi birşey asla kimseyi kendi evine yollamazBelki de evi birkaç saatliğine bekar bir arkadaşına bırakıyordur arada nasılsa ev boş diye.
Sormadım bir iki kisiye anlattim sadece onlarda sadece sac telinden yola cikamazsin insanlar sana deli der dedi bak herkes seni suclar diyince sormadim ama icim icimi yediPeki saç telini sordunuz mu?
Çok mu dizi izliyorum buara bilmiyorum ama ortalık biyerde gördüyseniz bilerek bırakılmış olabilir mi acaba diye düşündüm.Halida koltuk arasına yapismis gorsem bu kadar abartmazdim ama tv unitesine düşmüş belli yeni dusmus yani
Siz bilirsiniz tabi ama ben olsam sorardım sanırım.S
Sormadım bir iki kisiye anlattim sadece onlarda sadece sac telinden yola cikamazsin insanlar sana deli der dedi bak herkes seni suclar diyince sormadim ama icim icimi yedi
Ne diyipte istemeli kayıtları kendimi siteye rezil etmekte var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?