İçimdeki şüphe

1 aya kadar gidecem tekrar..ne diyipte istiyecem kayıtları rezillik duyulursa bide esime soylerlerse emin olmadan ortalik karisacak

Ya böyle bir şey çıkmazsa eşinize "biyere bir miktar para biriktirip koymuştum, eve gelince orada olmadığını gördüm, acaba senin arkadaşlarından biri mi hırsız mı diye bakmak istedim" dersiniz olur biter. Güvenliğede eşimin arkadaşı olabilir gidip adamdan hesap sorsun başına bela açsın istemiyorum diyin. Söylerseniz olay çıkarır ben sadece öğrenicem ailemizden uzak tutucam falan fıstık diyin. Hamilesiniz, hatta aynı dönem hamileyiz, şuan durumunuzu çok iyi anlıyorum. Gerçekten bilmek istiyorsanız bakın. Yoksa sürekli haklınızda olacak.

Asiri mantiklii kesinlikle. bunu yapabilirsin

Kamera kayıtlarını incelemek mantıklı. Ama eşinize gelen kişi ve eşiniz farklı zamanlarda girmiş olabilir. Yan yana görünmemek için.

Boşanmayacaksan ne kendini ne bebeğini yorma. Deştikçe bir şeyler çıkacak ne yazık ki çok açık hadi saç sağdan soldan geldi bi şekilde 7 aylık gurbetteki eşinin telefonlarını açmamak nedir? Eskort dahi olsa yanında miktir çekip seninle konuşması gerekirdi.

Eve kayıt cihazı mi koysan

Neden bilmiyorum ama o kadar sayfa yazılmasına rağmen konu sahibinin herhangi bir adım atacağını düşünmüyorum. Söylenen her şeye bahanesi var. Özellikle telefonu kapatmak nedir? Bence konuyu hiçbirşey yapmadan kapatacaksınız... bahane olarakta hamileliğinizi ileri süreceğinizi düşünüyorum.

Kamera kayıtlarını incelemek mantıklı. Ama eşinize gelen kişi ve eşiniz farklı zamanlarda girmiş olabilir. Yan yana görünmemek için.

Aynen.
Ben evli adamın sevgilisiyle özel mülküne yanyana girebilecek kadar salak olduğunu düşünmüyorum.
Apartmandakilerle ne kadar yakından tanışılmazsa tanışılmasın mutlaka bir yüz aşinalığı olur.
En iyi çözüm telefonunu incelemek, whatsapp webi kendi ekranına okutmak ve gizli kamera taktırmak.

Konu sahibinin neden hiç aksiyon almadığını anlayamıyorum. Sanırım yüzleşmek çok zor geliyor. Ama bu şüpheyle de yaşanmaz..

Nasıl bir kurum olursa olsun "gribim deyip telefonda 2 gün izin istemek çok zor değil..

Kesinlikle katiliyorum. Yolu bahane ediyorsunuz ancak ucak yok mu diye soruldugunda dahi cevap vermiyorsunuz. Ben olsam bebegimle ilgili bir problem yoksa 1 dk duramam basar giderim.

Ah canım yaa şu kocalarınızı bırakıp kurda kuşa neden yem ediyosunuz bence hiçbir şüpe sebepsiz değildir ateş olmayan yerden duman çıkmaz kocanı dizginlemelisin yüzgöz olma ama bişeylerin ters gittiğini hissettiğinide alttan bi belli et boyu posu devrilesiceler umarım sadece bi şüpedir ve üzülmezsin

Koca olduğu için.. bir evcil hayvan değil.

Konu sahibi 7 aylık hamileyim gidemem o yolu demissiniz de bir tehlike yoksa doktor yolculuk yapmanızı yasaklamadiysa niye gidemeyesiniz?
Ben hatırlıyorum da 7 aylık hamileyken yurt dışından Turkiyeye gelmiştim.Orda da sürekli yolculuk yapmıştım üstelik kızım küçüktü.Hicte birşey olmadı yani.
Fakat siz yüzleşmekten korkuyor gibisiniz.Haklisiniz kolay değil hamile halinizle..Allah yardım etsin inşallah şüphenizde yanılıyor olursunuz.

İlk söylediğinizi okuyunca bi yanlış okudum herhalde dedim, bi kaç kez daha okudum da doğru okumuşum maalesef.

Konu sahibi; hanım efendinin söylediğine göre kocanızı yalnız bırakarak asıl suçlu sizmişsiniz. Demek ki kocanızı yalnız bıraktığınız için aldatılmaya layıkmışsınız. Yani adam aldatmışsa siz yalnız bıraktığınız için aldatmış. Vay pis konu sahibi vay. Siz suçlusunuz. Hepsi sizin başınızın altından çıkmış. Kocanız napsın garibim yazık bir kadın olmazsa diğeri olur demiş. Masumum benim.

Kamera falan koyma bence hamile halinle bi şey olur izlersin bebeğine zarar verirsin. Ses kaydedici iyi olurdu bence

Doğum iznine ayrılmanıza az kalmış.. Eşinizin yanında doğum yaparsınız değil mi? Öyle yapın yani.. O sıra gözlemlersiniz.. Sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Niye, biz hep hafiye gibi başlarında mı durucaz aldatmasınlar diye? Erkekleri bu kadar iradesiz, kadınları da bu kadar gurursuz varlıklar olarak mı görüyorsunuz?

Her şey bir yana, belki de sizinle yakınlaşmaması daha hayırlıdır. Korktuğunuz gibi bir durum varsa, cinsel yolla bulaşan bir hastalık hem sizin hem bebeğiniz için zararlı olabilir. Şu an zaten uzak duruyormuş da, eşinizle devam edecekseniz, doğumdan sonra sadakatinden veya en azından bir hastalığı olmadığına emin olun derim.

Aaa bak bunu düşünmemiştm. Belki hasta olduğu için eşine yaklaşmıyordur gerçekten. Bebeğe bulaşır diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…