- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.867
- 358
- 36
1 aya kadar gidecem tekrar..ne diyipte istiyecem kayıtları rezillik duyulursa bide esime soylerlerse emin olmadan ortalik karisacak
Asiri mantiklii kesinlikle. bunu yapabilirsinAklınızda bu kadar şüphe varken nasıl 1 ay sonra gideceğim diyorsunuz anlamadım. Sanırım gidip kötü bir şey öğrenmekten korkuyorsunuz, erteliyorsunuz. 1 ay sonra kayıtlar silinmiş olur.
Önümüzdeki hafta sonu eve gideceksiniz. Bilezik/kolye/yüzük vs bir şeyinizi saklayacaksınız. Veya kafadan olmayan bir takıyı uyduracaksınız. Eşinize “şuraya koydum bulamıyorum” diyeceksiniz.
Sonra eşinizin yanından “yürüyüşe gidiyorum” diye çıkıp, site yönetimine gidip “Benim bir kolyem vardı. Koyduğum yerde bulamıyorum. Ya evime biri girdi veya temizlikçi çaldı. Temizlikçiyi sıkıştıracağım ama önce eve birinin girmediğinden emin olmak istiyorum. Pazartesi-Perşembe (vs.) arası kayıtları görebilir miyim? Perşembe’den beri 2 evde de arıyorum, ama aslında eminim şuraya koymuştum ve bulamıyorum” diyin.
Sonra izler ve umarım sarışın bir kadın vs bulamazsınız. “Temizlikçiye sorayım” dersiniz. Sonra da eşinize gidip “böyle böyle yaptım” dersiniz.
Eve kayıt cihazı mi koysanHanimlar merhaba..buraya böyle bir konu açacağım ölsem aklima gelmezdi..
Esimle 2 yila yakindir evliyiz bi 10 yillikta sevgililik dönemimiz var 1 yildan fazladırda atanma sebebiyle de baska bir ilde kalıyorum..malumunuz birde bebek bekliyorum...evliligimizin ilk zamanlari cok sıkıntılar yaşadık boşanmayı cok düşündüm zamanla durumu kabullendim bazi şeyleri alttan almayi öğrendim evliligimi devam ettirne karari aldım herneyse..
Sorun su ki bu aralar icimde beni yiyip bitiren bi suphe var..esimin beni aldattigindan supheleniyorum kadinlar hisseder derler ya icimde aynen boyle bir his var...
Yeni ev aldik biz memlekette oldugum sure icinde de evi taşıdık evi toplamda 2 kez temizlettim halılarımı yikamaya vermiştim yeni serdim temizlikle beraber ve eve bizden baska kimse girmedive ailemizde sari sacli kimse yok neyse...geçenlerde izin alip tatile memlekete gittigimde tv ünitesinin uzerinde sapsarı bir sac teli buldum...diger evim olsa pek umursamazdim arkadas es dost filan derdim geçerdim ama bu eve yeni tasindik 2 kez evi temizlettim ve temizlettigim gun calistigim ile geri döndüm yani eve kimse girmedi...esimle aramizda zaten cinsellik yok doktor hicbir sorun olmayacağını soyledigi halde korkuyormuş bebege birsey olur diye...ne dokunma ne temas hic bisey yok sonucta cinsellik tam anlamiyla olmasada baska seyler olabilir degil mi??
Birkac arkadasi var onlarla gezince yalan konuşuyor cok kac kere evdeyim yatıyorum dedi ucu sabahlara kadar sokakta cıktı zil zurna sarhoş hemde...dun gecede aynı sekilde evdeyin yatıyorum dedi ama ise gitmemiş yine iki eli kanda olsaydi giderdi isine normalde arıyorum sabahtan beri çıkmıyor telefonlara is yerini aradim yorgunmus evde uyuyormuş dediler..
Kizlar ben napicam icimdeki sesi susturamıyorum artık gerçekten kadinlar hissediyormus kendimi aptal gibi hissediyorum ne yapmalıyım?? Uzun oldu biraz kusura bakmayın kızlar
Kamera kayıtlarını incelemek mantıklı. Ama eşinize gelen kişi ve eşiniz farklı zamanlarda girmiş olabilir. Yan yana görünmemek için.
Kesinlikle katiliyorum. Yolu bahane ediyorsunuz ancak ucak yok mu diye soruldugunda dahi cevap vermiyorsunuz. Ben olsam bebegimle ilgili bir problem yoksa 1 dk duramam basar giderim.Neden bilmiyorum ama o kadar sayfa yazılmasına rağmen konu sahibinin herhangi bir adım atacağını düşünmüyorum. Söylenen her şeye bahanesi var. Özellikle telefonu kapatmak nedir? Bence konuyu hiçbirşey yapmadan kapatacaksınız... bahane olarakta hamileliğinizi ileri süreceğinizi düşünüyorum.
Koca olduğu için.. bir evcil hayvan değil.Ah canım yaa şu kocalarınızı bırakıp kurda kuşa neden yem ediyosunuz bence hiçbir şüpe sebepsiz değildir ateş olmayan yerden duman çıkmaz kocanı dizginlemelisin yüzgöz olma ama bişeylerin ters gittiğini hissettiğinide alttan bi belli et boyu posu devrilesiceler umarım sadece bi şüpedir ve üzülmezsin
Ah canım yaa şu kocalarınızı bırakıp kurda kuşa neden yem ediyosunuz bence hiçbir şüpe sebepsiz değildir ateş olmayan yerden duman çıkmaz kocanı dizginlemelisin yüzgöz olma ama bişeylerin ters gittiğini hissettiğinide alttan bi belli et boyu posu devrilesiceler umarım sadece bi şüpedir ve üzülmezsin
Ah canım yaa şu kocalarınızı bırakıp kurda kuşa neden yem ediyosunuz bence hiçbir şüpe sebepsiz değildir ateş olmayan yerden duman çıkmaz kocanı dizginlemelisin yüzgöz olma ama bişeylerin ters gittiğini hissettiğinide alttan bi belli et boyu posu devrilesiceler umarım sadece bi şüpedir ve üzülmezsin
Kişi kendinden bilir işiNiye, biz hep hafiye gibi başlarında mı durucaz aldatmasınlar diye? Erkekleri bu kadar iradesiz, kadınları da bu kadar gurursuz varlıklar olarak mı görüyorsunuz?
Aaa bak bunu düşünmemiştm. Belki hasta olduğu için eşine yaklaşmıyordur gerçekten. Bebeğe bulaşır diye.Her şey bir yana, belki de sizinle yakınlaşmaması daha hayırlıdır. Korktuğunuz gibi bir durum varsa, cinsel yolla bulaşan bir hastalık hem sizin hem bebeğiniz için zararlı olabilir. Şu an zaten uzak duruyormuş da, eşinizle devam edecekseniz, doğumdan sonra sadakatinden veya en azından bir hastalığı olmadığına emin olun derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?