içimdekileri dökmek

gereksizgerekliler

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
122
17
18
31
merhaba daha öncede konu açmıştım nişanlımla yeni ayrıldık bugun içimi size dökmek istedim kalbim o kadar kırık ki koca bir hayal kırıklığı yaşattılar bana..yaşattılar diyrum çünkü nişanlım ve ailesi..ayrıldık ayrılalı ailesi ne beni ne de ailemi aradı bize karşı verdikleri değeri böyle gördük..nişanda takılan altınları ve getirilen eşyaları istediler bunun içinde halasını aracı koydular halası beni aradı eşyaları istediklerni söyledi bizde kim bitirirse eşya talep etmez nişanlım ayrılmıştı benden ve buna rağmen eşyaları istediler sonra halasına ben ayrıldığımız gün kendisine söyledim eşyalar içinse size bir şekilde göndeririz diye o da eşyalar umrumda değil istemiyorum demişti şimdi ne değişti de istiyor dedim sonra eski nişanlımın annesi bana instagramdan mesaj atmış eşyaları o değil ben istiyorum bizden bir şey kalsın istemiyorum vs lafları etmiş..bende adetlere göre verilmeyeceğini bir daha birbitimizle muhattap olmayacaımızı dedim hatta size bir saygısızlık yapmak istemiyorm diye başlamıştımmesaja..ertesi gün kızı bana kendi numarasından değil 2 kere mesaj attı ikisi de farklı numaralardan..ilk mesajında saydırmış beni suriyelilere bile benzetmiş ağır laflar etmiş 3-5 altın için insanların gözünde küçülmüşüm vs vs o kadar incitici laflardı ki.velhasıl onlar böyle geldi diye vermek istemedik sonuçta nişanlıydık biz benim ailemi arayıp ya da beni arayıp olmadı kızım hayırlısı buymuş vs diyebilirlerdi resmen düşman kesildiler bana ve aileme biz bunları hak etmedik..eşyaları vereceğimzi dedik halasını ve dedesini göndermişler dedesi kaç kez özür diledi bizimkilerden hatta kendi kulaklarımla duydum ben odamdaydım,yaşlı adam sanki burdan cenazem çıkıyor gibi dedi ve ağladı..bi de kaynanm ve görümcem için kıskandığını dedi bunu bende hissediyodum zamanında anneme de demiştim..ben okadar değer verip sevdim ki onları şimdi bakınca şaşırıorum yaptıklarına..hak etmedim ailemde hak etmedi..nişanlım benim arkamdan konuşuyormuş biz kendisi için ot içiyor vs demedik anlaşamadık dedik herkese ama beni o kötülüyormuş o kadar ağrıma gitti ki sözde beni seviyordu ayrıldığımız gn bile onu demişti hepsi yalanmış ilk zamanlar beni çok kişi uyarmıştı nişanlm için..şıpsrvdi hemen sıkılgan sadakatsiz ot içiyor iye ben ona güvendim o a bunu bilior..kıza biliyor musunuz sıkıntım ne ağrıma gidiyor beni kandırması insanların dedikleri gibi çıkması vs hazmedemiyorum kabullenemiyorum..o kadar iğrenç biri çıktı ki aileside keza öyle görmemiş çıktılar bn onları öyle görmemiştim..bizimkiler halası ve dedesine bizim kızımız hakkında konuşuyorlarmış bizuyuşturucu kullandıını zamanında antideprasan aldığını kimsye demedik vs dediler.Bana çok büyük bir haksızlık yapıldı şimdi nişanlımın umrunda bile deilim gayet muyluymuş ağrıma giiyor kızlar onun da üzülmesini istiyorum kalbim çok kırık

Hiç kafana takma bu aileden kurtulduğuna şükret etme bulma dünyası çıkar bir yerden onunda. Sende gerekirse onun alışkanlıklarını söyle puru park değil oda

ne verdilerse geri verin bir dahada muhatap olmayın zamanla kurtuldugunuz için şükredeceksiniz. ilk başlarda üzüntü normal . dedikodu yapıyorlarsa herkesin kendi kalitesi dersiniz ben kalitesiz insanlar hakkında ne konuşacagım deyin. sağa sola sizde yorum yapın. bu süreçte sizde biraz gezin dolasın hatta tatile gidin bir haftalıgına .erkkler üzülsede çok belli etmez sizi gerçekten sevdiyse üzülür ama gerek yok artık düşünmeyin yarına odaklanın dışarda daha iyi insanlar var inanın

Bence bir arama beklemeyin,buna kırılmayın da. Herkes en sonunda kendi evladını, kendi çıkarını düşünür çünkü.Eşyaları ne yapacaksınız yahu neden direniyorsunuz? verin gitsin. Hiç böyle şeylere girip sinir yıpratmaya gerek yok. Olan olmuş her şey bitmiş. Siz sağ onlar selamet. Aranızda muhatabiyet yaratacak şeyler bırakmayın artık.

Kendileri para gözmüş asıl pislik insanlar hem kendileri nişanı bozuyor hemde eşyaları mı istiyorlar ne kadar ayıp birşey utanmadan birde sana laf atmışlar kurtulduğun için şükürler et çocuk sevindir ya evlenip bu aileye gelin gitseydin Allah korumuş seni

Bumu sıkıntın güzelim kendi ağzınla söylüyorsun ot depresan fln fln daha bunu ne sıkıntı yapıyorsun aile yapısı ve nişanlın size uygun değilmiş anne babanı böyle insanlar ile muhatap ettiğine üzül sonuda belliymiş bu işin ne işin olur şıpsevdi otçu saygısız biriyle Allah kurtarmış hiç üzülme aileden özür dile onlara bunu yaşattığın için önüne bak....erkekler ayrılınca ilk etapta ayrılık acısını yaşayamıyor zamanla hissedecek bunu sen kendini topladığın gün o yıkılacak merak etme

aldıkları ne varsa çorabından kurumuş çiçeklere küpesinden kolyesine kadar hepsini verdik bir şey kalmadı bizde en basitlerini bile verdik yani..niaşnlım anneme kuş getirmişti onlarıda verdik kaynanam anneme saksıda çiçek vermişti onu da gönderdik..inşallah allahım onlardan hakkımı alır..

Ne kadar sansliymissin bilemezsin. Konu nisanlilik ile kapanmis. Bunlari bir omur yasamak vardi. Biraz pozitif ol ve takma kafana. Herseyde hayir vardir.

Hiç kafana takma bu aileden kurtulduğuna şükret etme bulma dünyası çıkar bir yerden onunda. Sende gerekirse onun alışkanlıklarını söyle puru park değil oda
diyorum artık zaten bizimkiler dede ve halasına uyuşturucu mevzusunu deyince yok falan bile demediler..biliyor musunuz nişanlım ot mevzusu konuda beni ayakta uyuttu yalan söyledi bana beni nişanlıyken bile uyaran olmuştu ve gidip demiştim ona diyen insanları kötüledi öyle bir şey yok demişti bende ona güvenmek istemiştim

herkes öyle diyor haklısınız ben dediğim gibi hayal kırıklığı yaşıyrum kırgınım içim bir garip..

her şeyi verdik zaten bizde bir şey kalmadı beni seviyorlardı sözde ama beni hiç sevmemişler o kadar ağrıma gidiyor ki kendi değerimi verdiğim değeri görmemem..

aynen de öyle bana bunları yaşattılar gerçek yüzlerini gördüm ve buna şaşkınım biliyor musunuz inanamıyorum hala nasıl öyle olablirler diyorum

her şeyi verdik zaten bizde bir şey kalmadı beni seviyorlardı sözde ama beni hiç sevmemişler o kadar ağrıma gidiyor ki kendi değerimi verdiğim değeri görmemem..

Birileri tarafından sevilmemek ya da değer görmemek sevilesi bi insan olmadığınız anlamına gelmez. Çok iyi etmişsiniz eşyaları vererek. İnsanlar gerçek yüzlerini kötü günlerde ve ya çıkarları söz konusu olduğunda gösterirler zaten. Görmüşsünüz,şükredin. Bağımlılıkları olan bir insanla hayat eğer tamamen tedavi olup vazgeçmezse çok zor olurdu. Vardır bir hayır her şeyde. Üzülmeyin demeyeceğim. Canınız yaşıyordur. Acınızı yaşayın ama sonra hayatınıza kaldığınız yerden devam edin lütfen

konunuz garip geldi bana..
ayrıldıktan sonra niye aramalarını beklediniz anlamadım.
genelde aracı vasıtası ile verilen eşyalar geri gönderilir, bir daha da muhatap olunmaz genelde..
eşya ve altınları iade etmeniz gerekir benim fikrime göre..

çünkü aramız çok iyiydi halaları aradı mesela ama anne babası sadece eşyalar için bana mesaj attı sizce bu normal mi bence değil çünkü şaşıyorum biz sevgili değildik sonuçta aileler vardı işin ucunda ama konuşmadılar bile

çok dokunuyor nişanlımın bana yalanları beni aptal yerine koyması sonra saçma sapan şekilde kafasına takıp bitirmesi öyle olması gerekiyor doğru olan bu vs laflarını kullanmıştı bana sürekli öyle olması gerekiyor demişti keşke anlasam bilsem nedenini umarım acım hemen geçer çünkü tek taraflı yaşıyorum bu acıyı onların umrunda bile değilim

Tam tersi taraflar ne aldıysa geri verir ilişik kesilir.
Bu kadar abartacak bir şey yok, insanların ağzı faraş gibidir, alışın ve güçlü olun.
Allah'a havale edin, yolunuza bakın insanlar nelerden ayrılıyor.

olur olur herşey güzel olur tatile git tavsiyedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…