- 20 Şubat 2019
- 2.024
- 3.041
- 48
- Konu Sahibi gereksizgerekliler
merhaba daha öncede konu açmıştım nişanlımla yeni ayrıldık bugun içimi size dökmek istedim kalbim o kadar kırık ki koca bir hayal kırıklığı yaşattılar bana..yaşattılar diyrum çünkü nişanlım ve ailesi..ayrıldık ayrılalı ailesi ne beni ne de ailemi aradı bize karşı verdikleri değeri böyle gördük..nişanda takılan altınları ve getirilen eşyaları istediler bunun içinde halasını aracı koydular halası beni aradı eşyaları istediklerni söyledi bizde kim bitirirse eşya talep etmez nişanlım ayrılmıştı benden ve buna rağmen eşyaları istediler sonra halasına ben ayrıldığımız gün kendisine söyledim eşyalar içinse size bir şekilde göndeririz diye o da eşyalar umrumda değil istemiyorum demişti şimdi ne değişti de istiyor dedim sonra eski nişanlımın annesi bana instagramdan mesaj atmış eşyaları o değil ben istiyorum bizden bir şey kalsın istemiyorum vs lafları etmiş..bende adetlere göre verilmeyeceğini bir daha birbitimizle muhattap olmayacaımızı dedim hatta size bir saygısızlık yapmak istemiyorm diye başlamıştımmesaja..ertesi gün kızı bana kendi numarasından değil 2 kere mesaj attı ikisi de farklı numaralardan..ilk mesajında saydırmış beni suriyelilere bile benzetmiş ağır laflar etmiş 3-5 altın için insanların gözünde küçülmüşüm vs vs o kadar incitici laflardı ki.velhasıl onlar böyle geldi diye vermek istemedik sonuçta nişanlıydık biz benim ailemi arayıp ya da beni arayıp olmadı kızım hayırlısı buymuş vs diyebilirlerdi resmen düşman kesildiler bana ve aileme biz bunları hak etmedik..eşyaları vereceğimzi dedik halasını ve dedesini göndermişler dedesi kaç kez özür diledi bizimkilerden hatta kendi kulaklarımla duydum ben odamdaydım,yaşlı adam sanki burdan cenazem çıkıyor gibi dedi ve ağladı..bi de kaynanm ve görümcem için kıskandığını dedi bunu bende hissediyodum zamanında anneme de demiştim..ben okadar değer verip sevdim ki onları şimdi bakınca şaşırıorum yaptıklarına..hak etmedim ailemde hak etmedi..nişanlım benim arkamdan konuşuyormuş biz kendisi için ot içiyor vs demedik anlaşamadık dedik herkese ama beni o kötülüyormuş o kadar ağrıma gitti ki sözde beni seviyordu ayrıldığımız gn bile onu demişti hepsi yalanmış ilk zamanlar beni çok kişi uyarmıştı nişanlm için..şıpsrvdi hemen sıkılgan sadakatsiz ot içiyor iye ben ona güvendim o a bunu bilior..kıza biliyor musunuz sıkıntım ne ağrıma gidiyor beni kandırması insanların dedikleri gibi çıkması vs hazmedemiyorum kabullenemiyorum..o kadar iğrenç biri çıktı ki aileside keza öyle görmemiş çıktılar bn onları öyle görmemiştim..bizimkiler halası ve dedesine bizim kızımız hakkında konuşuyorlarmış bizuyuşturucu kullandıını zamanında antideprasan aldığını kimsye demedik vs dediler.Bana çok büyük bir haksızlık yapıldı şimdi nişanlımın umrunda bile deilim gayet muyluymuş ağrıma giiyor kızlar onun da üzülmesini istiyorum kalbim çok kırık![]()
Neleri varsa geri verin. Üzülmeyin. Baksanıza ucuz atlatmışsınız. Ya ayrılmayıp evlenseydiniz ne yapacaktınız bunlarla??