n bu konuları kafama çok takiyorum ilaç bile almstm düşünmekten kafamı sıyırcktm hastanelik oldum yoğun bakmda kaldım
Fazla buyutuyor olabilir misiniz? Ben de yillarca ozelde calistim,insanlar gercekten birbiriyle samimi oluyorlar yoksa zaman gecmez kimse isini gucunu de halledemez. Kadin mesaji yanlislikla atti veya bilerek atti o onemli degil ama onemli olan esinizin bakis acisi. Siz de keske kadina mesaj atmasaydiniz,bu sadece sizi kucultur baska bir ise yaramaz ki akabinde esiniz o kadindan ozur dilemis esim kiskanc demis ki bu cok cok buyuk hata bana gore.
Boyle durumlarda sessiz kalip izlemej ve gercekten somut bir seyler gormek lazim gerektigine inaniyorum. Aksi durumda yanlis diyaloglar yasanabiliyor
bu mevzu yuzunden mi? amma abartmışsın. normal değilsin. doktora gitmen lazım.
Evet inanın artık düşün düşün aklımı yitirecektim çok salakça allah da affetsin ama düşünmek istemiyordum artık
Olan olmus neyse artik daha sakin davranirsiniz. Evet gercekten ayni is yerinde yuz yuze baktigim insani esim arasin ben de istemem. Kendimi rezil olmus hissederim. Tabii kalkip benim esim kiskanc pardon da demem. Kusura bakma bir yanlis anlasilma olmus der kapatirim konuyu. Devleti bilemem ama ozel sektorde herkes birbiriyle samimidir,sakalasilir,konusulur,beraber ogle yemeklerine gidilir,kahve molasina cikilir. Ama bunlari yapmak birbirinden hoslanmak anlamina kesinlikle gelmez. Kafaniza takmayin. Esiniz sizi aldatacak olsa sokaktan da kadin bulur. Otobuste bulur,dolmusta bulur,markette pazarda da bulur. İsyerindeki muhabbetlere endeksleyip de kendinizi huzursuz etmeyin derimBeni de bu denli yaralayan içimi acıtan şey bu benim yaşadıklarıma bakmıyo ne düşündüğümü onemsemiyo ama kadına ayıp oldu aynı is yerindeyiz diyerek Özür mesajı atıyor belki bu iyi niyetinden yaptı bilemiyorum çünkü eşim kimse hakkında kötü düşünmez art niyet aramaz ama ben aradım yanlış düşündüm ;(
biraz fazlaca kıskançsınız galiba
öpücüklü ifadeye bende takardım ama
şimdi düşündüm de bende millete biberon atıyorum genelde onu kullandığım için
kendinizi hasta etmişsiniz
gerekirse tedavi görün
Olan olmus neyse artik daha sakin davranirsiniz. Evet gercekten ayni is yerinde yuz yuze baktigim insani esim arasin ben de istemem. Kendimi rezil olmus hissederim. Tabii kalkip benim esim kiskanc pardon da demem. Kusura bakma bir yanlis anlasilma olmus der kapatirim konuyu. Devleti bilemem ama ozel sektorde herkes birbiriyle samimidir,sakalasilir,konusulur,beraber ogle yemeklerine gidilir,kahve molasina cikilir. Ama bunlari yapmak birbirinden hoslanmak anlamina kesinlikle gelmez. Kafaniza takmayin. Esiniz sizi aldatacak olsa sokaktan da kadin bulur. Otobuste bulur,dolmusta bulur,markette pazarda da bulur. İsyerindeki muhabbetlere endeksleyip de kendinizi huzursuz etmeyin derim
Valla esinizde bir gariplik yada suç bulamadim. Siz esinizi fazla sevdiginiz icin kiskancsiniz ama boyutu sanirim fazla bu kiskancligin. . Bence bu aksam esinizi guzel karsilayin Suratiniz asık olmasin ve konuyu acip olayi uzatmayin.. toparlanin kendinize olan guveninizi yitirmeyin..
Geniş insan da degılım ama sanırım bu konuda rahat biriyim. Yani eşim sürekli bayanlarla aynı ortamda degıl ama arada denk gelıyor kadın erkek farketmez sabah kahvaltı zor yapıyorlar bazen. Hepsı bişeyler alıp yerken kadın varsa diyorum dışlamayın muhabbet edin. Bir gün trafıkte arabayla denk geldi kadın ben tanımıyordum fiziken, yol keser gibi yaptı bekar gayet hoş biriydi hatta eşim camdan birşeyler dedi güldüler falan hiç kıskanmadım da bişey de demedim. Her gün gördükleri kişilerle ister istemez samimiyet kuruluyor nasıl vakit geçecek yoksa .dert etmeyın bu kadar. Cidden yanlışlık la da emoji olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?