İÇİMDEN ATAMİYORUM:(

Hibaby

Haya"t" ile Haya"l" arasındaki tek fark "tl"dir...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
451
366
18
Ben konuya direk giriyim bayanlar önceki konum da bahsetmiştim eşim ve eski is yerinde birlikte çalıştığı sekreteri ile olan gereksiz diyaloğunu bu kadın sabah Kahvaltı lari orda çalışan eşimde dahil üç erkekle yapıyomuş eşimede bi mesaj atmış ekmek alınacak sende ister misin kahvaltı yapmadıysan ona göre aldıracam birde whatsap smileylerinden diş sıkma işareti koymuş Hemen yanına kalpli öpücük olanı koymuş akabinde de yanlışlıkla oldu kusura bakma dememis ama güya yanlışlıkla atmış eşim de iş yerine gidince kusura bakma yanlışlıkla oldu demiş eşim de bi daha olmasın demiş öncedende hoşuma gitmeyen bi mevzu olmuştu bu programla kaş saç v.s yapıyomuş şoförün resmini çekmiş ona güya eğlence amaçlı odacinin çekmiş birde eşimi çekmiş ben bunları çok gereksiz buldum çok kafama taktım esimle tartıştım Baya neden bu kadın bu kadar rahat sana karşı yaklaşımı ki diğerlerine karşı da öyleydi eşim de yapısı o rahat biri falan diodu ama bi yandan da onu savunur gibi şeyler söylüyordu ayrıca kadın evli bi çocuğu var hatta bi keresinde kadın eğilmiş sırtı. Açılmış çatalı görünmş eşim de uyarmış inan eşim o iş yerinden ayrildi ben unuttum dedim tam bu yaşanılanları ama yine de kendime yediremyrm ben çalışıyordum eşim istemedi çıktım ben çalışma ortamlarn biliyorum hele ki özel de çalışmam ama kendi devlet kurumunda idi bende çalıştım kimsenin evli adamınn fotosunuda çekmedim yanlışıkla öpücük smiley da atmadım inann bu konuları kafama çok takiyorum ilaç bile almstm düşünmekten kafamı sıyırcktm hastanelik oldum yoğun bakmda kaldım ama eşimin rahatlığı olayları normal gibi görmesi beni delirtydu ailemin yanında kaldım 1 hafta geldi aldı eve götürdü Özür diledi suan orda calismiyo ayrıldı bugün ona kadının numarsni silmesini söyledim tamam sildim dedi yok inanMAM foto çek at ekranın dedim attı ama altına mesaj yazmış nasıl insansin allah belanı versin diye ama beni bu hale o getirdi. Derler ya sinek küçük ama mide bulandrr diye atamiyorum içimden kafam dan Ağlıyorum suan da esim acaba ilgi mi duyuyodu kadına beynimi kemiren bu ben kadına mesaj atmıştm çünkü neden eşime böyle şeyler yazıosun üslubuna dikkat et die ben o....muyum ne diosun sen o benim kardeşim gibi klasik şeyler yazmıştı eşim de hatta Özür mesajı attı ona esim fazla kiskanc ondan böyle yapıyo diye benden Özür dilemedi böyle bişeylere sebep oldum diye kadın onu da beni de engelledi is yerinde de hiç konuşmuyordu artık esimle offf bayanlar ben mi çok kuruntuluyum abartiyorum yoksa bu.düzen mi böyle hep mi kadınlar üzülür böyle seyler yaşayanlar varmı bana akıl verin nee yapmalym suan esimle konuşmuyorum aklıma geldikçe deliriyorum lütfen yardımcı olun bana

Fazla buyutuyor olabilir misiniz? Ben de yillarca ozelde calistim,insanlar gercekten birbiriyle samimi oluyorlar yoksa zaman gecmez kimse isini gucunu de halledemez. Kadin mesaji yanlislikla atti veya bilerek atti o onemli degil ama onemli olan esinizin bakis acisi. Siz de keske kadina mesaj atmasaydiniz,bu sadece sizi kucultur baska bir ise yaramaz ki akabinde esiniz o kadindan ozur dilemis esim kiskanc demis ki bu cok cok buyuk hata bana gore.

Boyle durumlarda sessiz kalip izlemek ve gercekten somut bir seyler gormek lazim gerektigine inaniyorum. Aksi durumda yanlis diyaloglar yasanabiliyor

Valla esinizde bir gariplik yada suç bulamadim. Siz esinizi fazla sevdiginiz icin kiskancsiniz ama boyutu sanirim fazla bu kiskancligin. . Bence bu aksam esinizi guzel karsilayin Suratiniz asık olmasin ve konuyu acip olayi uzatmayin.. toparlanin kendinize olan guveninizi yitirmeyin..

Beni de bu denli yaralayan içimi acıtan şey bu benim yaşadıklarıma bakmıyo ne düşündüğümü onemsemiyo ama kadına ayıp oldu aynı is yerindeyiz diyerek Özür mesajı atıyor belki bu iyi niyetinden yaptı bilemiyorum çünkü eşim kimse hakkında kötü düşünmez art niyet aramaz ama ben aradım yanlış düşündüm ;(

biraz fazlaca kıskançsınız galiba
öpücüklü ifadeye bende takardım ama
şimdi düşündüm de bende millete biberon atıyorum genelde onu kullandığım için
kendinizi hasta etmişsiniz
gerekirse tedavi görün

bu mevzu yuzunden mi? amma abartmışsın. normal değilsin. doktora gitmen lazım.

Evet inanın artık düşün düşün aklımı yitirecektim çok salakça allah da affetsin ama düşünmek istemiyordum artık

Olan olmus neyse artik daha sakin davranirsiniz. Evet gercekten ayni is yerinde yuz yuze baktigim insani esim arasin ben de istemem. Kendimi rezil olmus hissederim. Tabii kalkip benim esim kiskanc pardon da demem. Kusura bakma bir yanlis anlasilma olmus der kapatirim konuyu. Devleti bilemem ama ozel sektorde herkes birbiriyle samimidir,sakalasilir,konusulur,beraber ogle yemeklerine gidilir,kahve molasina cikilir. Ama bunlari yapmak birbirinden hoslanmak anlamina kesinlikle gelmez. Kafaniza takmayin. Esiniz sizi aldatacak olsa sokaktan da kadin bulur. Otobuste bulur,dolmusta bulur,markette pazarda da bulur. İsyerindeki muhabbetlere endeksleyip de kendinizi huzursuz etmeyin derim

Bilemiyorum inanin bende artık takmak istemiyorum üzülmek hiç istemiyorum

Yorumlarnz huzur verici inanın çok sağolun allah razı olsun haklısınız aslında zaten işin ihanet boyutu olarak düşünmedim çok şükür karakters iz biri de değil ama ben fazla abartms olabilirim belki bilmiyorum kadın fazla rahat olduğu içindir eşim Özür dilediği içindir bunu yediremyrm kendime sadece ama eşim dediğim gibi kötü düşünmez aklına farklı şeyler getirmez bana kalbini çürütme fesat düşünme der hep bilmiyorum ne dieecgmi

Dedigim gibi Özür dilemesi beni çok üzdü neden eşini küçük düşürücü hareketler sergiliysn ki ben yediremyrm işte bunu kendime

Esinizde bir hata oldugunu dusunmedim konuyi okuyunca ama şuna takıldım.Dusunmekten hastanelik oldum,yogun bakima girdim filân demissiniz bunu nasil becerdiniz?
Yani aldatmis olsa öleceksiniz öylemi?
Bu kadar güçsüz olmayin.Degermi ya bir erkek icin?
Kendinizi sevin biraz.Belkide kendinizi sevmediginiz icin ozguveniniz yok ve bu yüzden kiskaniyorsunuz..

Öncelikle kendininizi bu kadar hırpalamayın eşiniz zaten ayrılmış o iş yerinden. Sizi anlayabiliyorum çünkü bende kıskanç bi yapıya sahibim böyle bi durum olsa ona mı düşmüş senin yiyeceğin ekmeğin derdi derim emoji konusunu zaten açıklığa kavuşturmadan bırakmam. Ama eşinizin dediği doğru olabilir fotoğrafları çekmesi vs. Kadının rahat bi yapıya sahip olduğunu gösteriyo bu eşinizin sorunu değil. Sizde kadınla konuşmakla hata etmişsiniz ama eşinizin kadından özür dilemektense size anlayış gösterip önce sizin gönlünüzü yapması gerekirdi bence. Yine de kendinizi bu kadar yıpratmanızı gerektirecek bi durum yok ortada sadece eşinizin sizi anlaması ve gönlünüzü yapması gerek kendinizi ve hislerinizi ona doğru bi şekilde ifade ederseniz bunu yapacaktır bence.

Geniş insan da degılım ama sanırım bu konuda rahat biriyim. Yani eşim sürekli bayanlarla aynı ortamda degıl ama arada denk gelıyor kadın erkek farketmez sabah kahvaltı zor yapıyorlar bazen. Hepsı bişeyler alıp yerken kadın varsa diyorum dışlamayın muhabbet edin. Bir gün trafıkte arabayla denk geldi kadın ben tanımıyordum fiziken, yol keser gibi yaptı bekar gayet hoş biriydi hatta eşim camdan birşeyler dedi güldüler falan hiç kıskanmadım da bişey de demedim. Her gün gördükleri kişilerle ister istemez samimiyet kuruluyor nasıl vakit geçecek yoksa .dert etmeyın bu kadar. Cidden yanlışlık la da emoji olabilir.

Dünyada ki tek varlığınız,tek sahip olduğunuz değer eşiniz mi ??
Başka hiç bir şey yok gibi takıntılı bir şekilde olayı büyütüp zehir etmişsiniz hayatınızı.
Destek almanız gerekiyor gibi.

Sonuna kadar okumadım içim şişti.
Bu kadar abartmak niye Allah aşkına ?
Kusura bakmayın ama Okuduklarımın hepsi saçma
Doktora gidin.

Abartma ötesi olmuş kuzum bu.Napıyosun allahaşkına.

Bunun için ev terkedilir mi?Eşinin tavrı belliyken bu kadar üstüne gidilir mi?

Hele kadına mesaj atmak nedir?Niye kendini bu duruma düşürüyorsun.Kocan özür diledi diye kızma.O seni küçük düşürmemiş,sen yapıyorsun kendine bunu.

Ortada fol yok yumurta yok.Eşinin hiç yanlışı yok.Bu kadar uzatmanın manası da yok.Kendi kendine huzur kaçırıyorsun.

Bence abartılacak bişey olmamış onlar iş arkadaşı hergün beraberler yiyorlar konuşuyorlar ben kadının mesajındada fotolarla şaka yapmasında da sorun göremedim ama. Sen takıntı yapmışsın rahat ol

Ya bende öyleyim her bayana karşı böyle değilim birçok bayan arkadaşı da var ama emoji bir ikincisi foto mevzusu olunca kafaya taktım benden Özür dilememesi üzdü beni 6 yıllık eşiyim yavrularnn annesiyim hayat arkadaşıym bu kadar mı değerszm; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…