İÇİMDEN ATAMİYORUM:(

eşinizin sekreteriyse eşiniz o işyerinden nasıl ayrıldı o kısmı anlamadım, eşimin sekreteri deyince gözümde genç bir kız canlandı ama kadın eşiniz için kardeşim demiş :/ sekreteri nasıl senli benli konuşuyor? ekmek alır mısın falan diyor. ama asıl konuya gelecek olursam kalpli öpücük falan çok saçma yanlışlıkla olsa hemen ardından kusura bakma yanlış oldu derdi. siz eşinizden sorumlusunuz ona istediğinizi söyleyin, ama o kadına yazarak yanlış bir şey yapmışsınız çünkü o sizin muhatabınız değil. sizden sonra eşiniz kadına yazıp özür dileyerek daha da büyük bir yanlış yapmış. uzun lafın kısası her türlü hata eşinizde.

Bence kadından özür dilemesi gereken sensin

Evet

ESimin sekreteri demedim eşim vali koruması emniyet çalışanı olarak yakın koruma sekreteri de var valinin odacisı şoförü

Eşinin ne hatası var allasen bazı kadınlar eşimi komşusundan akrabasının uçan kuşdan kıskanır adamı hayatından bezdirir

Eşinin ne hatası var allasen bazı kadınlar eşimi komşusundan akrabasının uçan kuşdan kıskanır adamı hayatından bezdirir
eşinin hatası başka bir kadınla fazla samimi olmak. kadın kalpli öpücük yolluyor yahu. bizim de iş arkadaşlarımız var biz de kardeş gibiyiz 15 senedir tanışıyoruz ama kimse birbirine kalpli öpücük yollamıyor. ayrıca eşinin bir diğer hatası da eşinden özür dilemek yerine kalkıp diğer kadından özür diliyor eşimin kusuruna bakma kıskanç diyor. eşini küçük düşürmek oluyor bu.

normal bi kafa yapısı değil seninki. bir kadın olarak kadınları yaftalamaktan vazgeçin artık. siz çalışma hayatında çok katı olabilirsiniz her kadın öyle olmak zorunda diye bir kaide yok. kadının da kendisini size anlatma zarureti yok bir de utanmadan üslubuna dikkat et diye mesaj atmışsın. eşin tabi ki senin adına özür dileyecek. çalışan kadın diye tabir ettiğiniz insanlar kendilerine sürekli dikkat etmek zorunda mı böyle her dediklerine her yaptıklarına? sırf karşılarındaki erkek ve bir şeyler hissedebilir veya aman kıskanç bi karısı vardır diye?? bir doktora gidin ve tüm bu zihniyetliler de mümkünse tedavi olsun. anormal olan bu kafa yapısı..

+1

Bu benim düşüncem sonra neden aldatmalar oluyo diye kendimizi paralıyoruz kadın ağırlığını bilse adam ortada samimiyet kuracak bi rahatlik görmicek kadındır yine kadına yapan hemcinslerimizle aldatiliyoruz farkindaysniz erkekler kendi cinslerine bakmıyor demi ? Ortada bir sorun var işte kadin rahat erkek ona rahat kadına karşı rahat yoksa ben genel bir yorum yapmadm kimseyi suclamdm ama böyle kadınlar da var işte

Bende en çok buna üzülüyorum küçük düşürldm

Esin hakli. Normal degil tavrin. Ayrica buyuk konusmayayim ama birak biri esime takti diye esimi aldatirken bassam yine hastanelik yogun bakimlik olmam. Ha.tiri ceker terk ederim. beni kaybettigi icin O hastanelik olsun banane.

Sizin gibiler yüzünden iş yerinde kimseyle konuşamıyoruz ya Allah eşinize sabır versin. Benden 5 yaş küçük kardeşim gibi gördüğüm insanın ki her kavga ettiklerinde çocuk bana anlatır bende kızı desteklerdim bir gün bana mesaj atıp sevgilimden uzak dur demişti o aklıma geldi hayatım boyunca hiç bir kadına bu kadar acımamıştım . Ya arkadaşım eşine güvenmiyorsan ayrıl bu şekilde ne sen ne o mutlu olur.

o kadını tanımıyorsunuz. kadınlar hakkında bu sözleri sarf edemezsiniz. aldatmalar var da kadınlar kuyruk salladığı için mi var sadece? "kadın" diye nitelendirdiğiniz insana ağırlığını bilecek diye bir dayatmada bulunmak kimin haddine?? ağırlık kime göre neye göre? ortada bir sorun var evet senin gibi zihniyetteki kadınların sorunları var. kendi hemcinslerini sırf istedikleri AĞIRLIKTA olmadığını iddia ettikleri için yaftalamaları gibi bir sorun var. azcık düşünmeyi öğrenin ya.. kadının kadına ettiği yazık ki ne yazık..

Çok fazla kullanılan emoji ise yanlışlıkla olabilir. Samsungda ben çok yapıyorum Allahtan kız arkadaşlara emoji yazıyorum.

Çok abartmışsınız bence ben de her konuşmanın altına kalpli öpücük + kalp koyarım arkadaşlarıma da yaparım yani samimilerse bunda abartılacak bişey yok! İnsanlara da bilip bilmeden f...şe muamelesi yapmayın bence.

Hastanelik olup yoğum bakıma girdim yazmışsın da bu sebepten mı yoğun bakıma girdin anlamadım?
Bu derecede abartacak birşey yok ortada sende bir problem var bence. Bir erkeği bu kadar önemsemek bana saçma geliyor sil numarasını de silsin.
İşten de ayrılmış daha ne istiyorsun? Hayatta mutlu olabileceğini düşünmüyorum biran önce tedavi olmalısın.

He madem eşini bu derecede kıskanıyorsun sabah kalk kahvaltı hazırla evde yesin.
Öpücük artığı için evi terk etmek akıl karı değil.
Evet yapılmamalı ama bunu da ev terk edecek kadar da abartmamalısın. Bide yoğun bakım filan??? Nedir bu yani etrafında kimse yok mu? Eşin mı veriyor sana nefesi?
Nasıl bu hale gelebiliyorsun? Benim aklım almıyor vallahi böyle kadınları anlamak o kadar zor geliyor ki...

+1 Benim de başıma geldi. Kardeşim diye bas bas bağırdığım yıllardır tanıdığım arkadaşımın sevgilisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…