Bence abartılacak bişey olmamış onlar iş arkadaşı hergün beraberler yiyorlar konuşuyorlar ben kadının mesajındada fotolarla şaka yapmasında da sorun göremedim ama. Sen takıntı yapmışsın rahat ol
eşinizin sekreteriyse eşiniz o işyerinden nasıl ayrıldı o kısmı anlamadım, eşimin sekreteri deyince gözümde genç bir kız canlandı ama kadın eşiniz için kardeşim demiş :/ sekreteri nasıl senli benli konuşuyor? ekmek alır mısın falan diyor. ama asıl konuya gelecek olursam kalpli öpücük falan çok saçma yanlışlıkla olsa hemen ardından kusura bakma yanlış oldu derdi. siz eşinizden sorumlusunuz ona istediğinizi söyleyin, ama o kadına yazarak yanlış bir şey yapmışsınız çünkü o sizin muhatabınız değil. sizden sonra eşiniz kadına yazıp özür dileyerek daha da büyük bir yanlış yapmış. uzun lafın kısası her türlü hata eşinizde.
Eşinin ne hatası var allasen bazı kadınlar eşimi komşusundan akrabasının uçan kuşdan kıskanır adamı hayatından bezdirireşinizin sekreteriyse eşiniz o işyerinden nasıl ayrıldı o kısmı anlamadım, eşimin sekreteri deyince gözümde genç bir kız canlandı ama kadın eşiniz için kardeşim demiş :/ sekreteri nasıl senli benli konuşuyor? ekmek alır mısın falan diyor. ama asıl konuya gelecek olursam kalpli öpücük falan çok saçma yanlışlıkla olsa hemen ardından kusura bakma yanlış oldu derdi. siz eşinizden sorumlusunuz ona istediğinizi söyleyin, ama o kadına yazarak yanlış bir şey yapmışsınız çünkü o sizin muhatabınız değil. sizden sonra eşiniz kadına yazıp özür dileyerek daha da büyük bir yanlış yapmış. uzun lafın kısası her türlü hata eşinizde.
eşinin hatası başka bir kadınla fazla samimi olmak. kadın kalpli öpücük yolluyor yahu. bizim de iş arkadaşlarımız var biz de kardeş gibiyiz 15 senedir tanışıyoruz ama kimse birbirine kalpli öpücük yollamıyor. ayrıca eşinin bir diğer hatası da eşinden özür dilemek yerine kalkıp diğer kadından özür diliyor eşimin kusuruna bakma kıskanç diyor. eşini küçük düşürmek oluyor bu.Eşinin ne hatası var allasen bazı kadınlar eşimi komşusundan akrabasının uçan kuşdan kıskanır adamı hayatından bezdirir
Beni de bu denli yaralayan içimi acıtan şey bu benim yaşadıklarıma bakmıyo ne düşündüğümü onemsemiyo ama kadına ayıp oldu aynı is yerindeyiz diyerek Özür mesajı atıyor belki bu iyi niyetinden yaptı bilemiyorum çünkü eşim kimse hakkında kötü düşünmez art niyet aramaz ama ben aradım yanlış düşündüm ;(
+1Fazla buyutuyor olabilir misiniz? Ben de yillarca ozelde calistim,insanlar gercekten birbiriyle samimi oluyorlar yoksa zaman gecmez kimse isini gucunu de halledemez. Kadin mesaji yanlislikla atti veya bilerek atti o onemli degil ama onemli olan esinizin bakis acisi. Siz de keske kadina mesaj atmasaydiniz,bu sadece sizi kucultur baska bir ise yaramaz ki akabinde esiniz o kadindan ozur dilemis esim kiskanc demis ki bu cok cok buyuk hata bana gore.
Boyle durumlarda sessiz kalip izlemek ve gercekten somut bir seyler gormek lazim gerektigine inaniyorum. Aksi durumda yanlis diyaloglar yasanabiliyor
normal bi kafa yapısı değil seninki. bir kadın olarak kadınları yaftalamaktan vazgeçin artık. siz çalışma hayatında çok katı olabilirsiniz her kadın öyle olmak zorunda diye bir kaide yok. kadının da kendisini size anlatma zarureti yok bir de utanmadan üslubuna dikkat et diye mesaj atmışsın. eşin tabi ki senin adına özür dileyecek. çalışan kadın diye tabir ettiğiniz insanlar kendilerine sürekli dikkat etmek zorunda mı böyle her dediklerine her yaptıklarına? sırf karşılarındaki erkek ve bir şeyler hissedebilir veya aman kıskanç bi karısı vardır diye?? bir doktora gidin ve tüm bu zihniyetliler de mümkünse tedavi olsun. anormal olan bu kafa yapısı..
eşinin hatası başka bir kadınla fazla samimi olmak. kadın kalpli öpücük yolluyor yahu. bizim de iş arkadaşlarımız var biz de kardeş gibiyiz 15 senedir tanışıyoruz ama kimse birbirine kalpli öpücük yollamıyor. ayrıca eşinin bir diğer hatası da eşinden özür dilemek yerine kalkıp diğer kadından özür diliyor eşimin kusuruna bakma kıskanç diyor. eşini küçük düşürmek oluyor bu.
evet en çok buna üzülün, en kabahatli de eşiniz. sadece kalkıp o kadınla muhatap olarak hata etmişsiniz diyebilirim.Bende en çok buna üzülüyorum küçük düşürldm
Ben konuya direk giriyim bayanlar önceki konum da bahsetmiştim eşim ve eski is yerinde birlikte çalıştığı sekreteri ile olan gereksiz diyaloğunu bu kadın sabah Kahvaltı lari orda çalışan eşimde dahil üç erkekle yapıyomuş eşimede bi mesaj atmış ekmek alınacak sende ister misin kahvaltı yapmadıysan ona göre aldıracam birde whatsap smileylerinden diş sıkma işareti koymuş Hemen yanına kalpli öpücük olanı koymuş akabinde de yanlışlıkla oldu kusura bakma dememis ama güya yanlışlıkla atmış eşim de iş yerine gidince kusura bakma yanlışlıkla oldu demiş eşim de bi daha olmasın demiş öncedende hoşuma gitmeyen bi mevzu olmuştu bu programla kaş saç v.s yapıyomuş şoförün resmini çekmiş ona güya eğlence amaçlı odacinin çekmiş birde eşimi çekmiş ben bunları çok gereksiz buldum çok kafama taktım esimle tartıştım Baya neden bu kadın bu kadar rahat sana karşı yaklaşımı ki diğerlerine karşı da öyleydi eşim de yapısı o rahat biri falan diodu ama bi yandan da onu savunur gibi şeyler söylüyordu ayrıca kadın evli bi çocuğu var hatta bi keresinde kadın eğilmiş sırtı. Açılmış çatalı görünmş eşim de uyarmış inan eşim o iş yerinden ayrildi ben unuttum dedim tam bu yaşanılanları ama yine de kendime yediremyrm ben çalışıyordum eşim istemedi çıktım ben çalışma ortamlarn biliyorum hele ki özel de çalışmam ama kendi devlet kurumunda idi bende çalıştım kimsenin evli adamınn fotosunuda çekmedim yanlışıkla öpücük smiley da atmadım inann bu konuları kafama çok takiyorum ilaç bile almstm düşünmekten kafamı sıyırcktm hastanelik oldum yoğun bakmda kaldım ama eşimin rahatlığı olayları normal gibi görmesi beni delirtydu ailemin yanında kaldım 1 hafta geldi aldı eve götürdü Özür diledi suan orda calismiyo ayrıldı bugün ona kadının numarsni silmesini söyledim tamam sildim dedi yok inanMAM foto çek at ekranın dedim attı ama altına mesaj yazmış nasıl insansin allah belanı versin diye ama beni bu hale o getirdi. Derler ya sinek küçük ama mide bulandrr diye atamiyorum içimden kafam dan Ağlıyorum suan da esim acaba ilgi mi duyuyodu kadına beynimi kemiren bu ben kadına mesaj atmıştm çünkü neden eşime böyle şeyler yazıosun üslubuna dikkat et die ben o....muyum ne diosun sen o benim kardeşim gibi klasik şeyler yazmıştı eşim de hatta Özür mesajı attı ona esim fazla kiskanc ondan böyle yapıyo diye benden Özür dilemedi böyle bişeylere sebep oldum diye kadın onu da beni de engelledi is yerinde de hiç konuşmuyordu artık esimle offf bayanlar ben mi çok kuruntuluyum abartiyorum yoksa bu.düzen mi böyle hep mi kadınlar üzülür böyle seyler yaşayanlar varmı bana akıl verin nee yapmalym suan esimle konuşmuyorum aklıma geldikçe deliriyorum lütfen yardımcı olun bana
Bu benim düşüncem sonra neden aldatmalar oluyo diye kendimizi paralıyoruz kadın ağırlığını bilse adam ortada samimiyet kuracak bi rahatlik görmicek kadındır yine kadına yapan hemcinslerimizle aldatiliyoruz farkindaysniz erkekler kendi cinslerine bakmıyor demi ? Ortada bir sorun var işte kadin rahat erkek ona rahat kadına karşı rahat yoksa ben genel bir yorum yapmadm kimseyi suclamdm ama böyle kadınlar da var işte
Çok fazla kullanılan emoji ise yanlışlıkla olabilir. Samsungda ben çok yapıyorum Allahtan kız arkadaşlara emoji yazıyorum.eşinin hatası başka bir kadınla fazla samimi olmak. kadın kalpli öpücük yolluyor yahu. bizim de iş arkadaşlarımız var biz de kardeş gibiyiz 15 senedir tanışıyoruz ama kimse birbirine kalpli öpücük yollamıyor. ayrıca eşinin bir diğer hatası da eşinden özür dilemek yerine kalkıp diğer kadından özür diliyor eşimin kusuruna bakma kıskanç diyor. eşini küçük düşürmek oluyor bu.
Çok abartmışsınız bence ben de her konuşmanın altına kalpli öpücük + kalp koyarım arkadaşlarıma da yaparım yani samimilerse bunda abartılacak bişey yok! İnsanlara da bilip bilmeden f...şe muamelesi yapmayın bence.Ben konuya direk giriyim bayanlar önceki konum da bahsetmiştim eşim ve eski is yerinde birlikte çalıştığı sekreteri ile olan gereksiz diyaloğunu bu kadın sabah Kahvaltı lari orda çalışan eşimde dahil üç erkekle yapıyomuş eşimede bi mesaj atmış ekmek alınacak sende ister misin kahvaltı yapmadıysan ona göre aldıracam birde whatsap smileylerinden diş sıkma işareti koymuş Hemen yanına kalpli öpücük olanı koymuş akabinde de yanlışlıkla oldu kusura bakma dememis ama güya yanlışlıkla atmış eşim de iş yerine gidince kusura bakma yanlışlıkla oldu demiş eşim de bi daha olmasın demiş öncedende hoşuma gitmeyen bi mevzu olmuştu bu programla kaş saç v.s yapıyomuş şoförün resmini çekmiş ona güya eğlence amaçlı odacinin çekmiş birde eşimi çekmiş ben bunları çok gereksiz buldum çok kafama taktım esimle tartıştım Baya neden bu kadın bu kadar rahat sana karşı yaklaşımı ki diğerlerine karşı da öyleydi eşim de yapısı o rahat biri falan diodu ama bi yandan da onu savunur gibi şeyler söylüyordu ayrıca kadın evli bi çocuğu var hatta bi keresinde kadın eğilmiş sırtı. Açılmış çatalı görünmş eşim de uyarmış inan eşim o iş yerinden ayrildi ben unuttum dedim tam bu yaşanılanları ama yine de kendime yediremyrm ben çalışıyordum eşim istemedi çıktım ben çalışma ortamlarn biliyorum hele ki özel de çalışmam ama kendi devlet kurumunda idi bende çalıştım kimsenin evli adamınn fotosunuda çekmedim yanlışıkla öpücük smiley da atmadım inann bu konuları kafama çok takiyorum ilaç bile almstm düşünmekten kafamı sıyırcktm hastanelik oldum yoğun bakmda kaldım ama eşimin rahatlığı olayları normal gibi görmesi beni delirtydu ailemin yanında kaldım 1 hafta geldi aldı eve götürdü Özür diledi suan orda calismiyo ayrıldı bugün ona kadının numarsni silmesini söyledim tamam sildim dedi yok inanMAM foto çek at ekranın dedim attı ama altına mesaj yazmış nasıl insansin allah belanı versin diye ama beni bu hale o getirdi. Derler ya sinek küçük ama mide bulandrr diye atamiyorum içimden kafam dan Ağlıyorum suan da esim acaba ilgi mi duyuyodu kadına beynimi kemiren bu ben kadına mesaj atmıştm çünkü neden eşime böyle şeyler yazıosun üslubuna dikkat et die ben o....muyum ne diosun sen o benim kardeşim gibi klasik şeyler yazmıştı eşim de hatta Özür mesajı attı ona esim fazla kiskanc ondan böyle yapıyo diye benden Özür dilemedi böyle bişeylere sebep oldum diye kadın onu da beni de engelledi is yerinde de hiç konuşmuyordu artık esimle offf bayanlar ben mi çok kuruntuluyum abartiyorum yoksa bu.düzen mi böyle hep mi kadınlar üzülür böyle seyler yaşayanlar varmı bana akıl verin nee yapmalym suan esimle konuşmuyorum aklıma geldikçe deliriyorum lütfen yardımcı olun bana
+1 Benim de başıma geldi. Kardeşim diye bas bas bağırdığım yıllardır tanıdığım arkadaşımın sevgilisiSizin gibiler yüzünden iş yerinde kimseyle konuşamıyoruz ya Allah eşinize sabır versin. Benden 5 yaş küçük kardeşim gibi gördüğüm insanın ki her kavga ettiklerinde çocuk bana anlatır bende kızı desteklerdim bir gün bana mesaj atıp sevgilimden uzak dur demişti o aklıma geldi hayatım boyunca hiç bir kadına bu kadar acımamıştım . Ya arkadaşım eşine güvenmiyorsan ayrıl bu şekilde ne sen ne o mutlu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?