İÇİMDEN ATAMİYORUM:(

Kıskançlık insanı yıpratıyor en güzel en özel anları Bile kıskançlık yüzünden kaçırabiliyor insan

Yorumunuz fikriniz Teşekkürler

Kıskançlık insanı yıpratıyor en güzel en özel anları Bile kıskançlık yüzünden kaçırabiliyor insan

Haklısınız kıskançlık dielim veya güvensizlik dielim bizi bu duygulara itenler sağolsun

Abartiyosun hastalık derecesindesin tmm o bayanin tavırları hoşuna gitmemiş olabilir ama bitmiş o isyerinden ayrilmis sen hala kuruntu yapiyosun adamı bu kdr sıkma aklına sokarsin yapmıyorum huzurum yok bari yapiyimda ne olcaksa olsun kivamina getirmeyin adamları Allah aşkına biraz ozguvenli olun yaşanacak yasaniyo böyle birşey basiniza gelirse ozamn hastalanin hastanelik olun yani sırf bı kiskanclik yüzünden bu hale gelmiş olmanizi aklım almiyo güçlü olun hayatta herşey bizim için unutmayin

Çok haklısınz inanın artık takmicam hzurumu boş yere kaciryrm paranoya oldum iyice inanın benim de elimde değil işte yine de kimse böyle şeyler Yaşamaz inşallah

Tamamını okumadım ama yorum yapayım.
Bende özelde çalışıyorum. yanımda çalışan arkadaşıma her sabah yumurta haşlayıp götürüyorum oda bana mesaj atıyor bişey lazım mı peynir domates alayım mı vs diye . Eşimde bunu görünce benden şüphe mi duysun? Çok saçma..

Benim eşim özel de calismiyor bu bir ikincisi eşime kalpli öpücük atmış hemen ardına yazabilirdi Özür dilerim yanlışlıkla oldu diye neden yapmadı bunu sizce?

Eşim özel sektörde ekip lideri. Yanlış bilmiyorsam 22 kişilik bir ekibi var sürekli beraber çalıştığı ve bunların 21i kadın. Benim iş arkadaşlarımın çoğu erkek. Ikimizde iş arkadaşlarımızla şakalaşıyoruz beraber yemek yiyoruz. Yeri geliyor akşam mesajlaşıyoruz. Ama seviyemizi koruyoruz her zaman.

Ikimizde birbirimizi bu zamana kadar öldürmedik çok şükür.

Eşinizin sizi aldattığına dair GERÇEK şüpheleriniz varsa dikkat edin hal hareketine. Ama bu anlattıklarınızsa sadece boşu boşuna huzurunuzu kaçırıyorsunuz.

Eşim devlet kurumunda idi ama kadının yaptığı öpücük atma dan sonra hiç mesaj yazıp özür dilememesi sonrasnda is yerine gelince söylemesi bna tuhaf geldi

Benim eşim özel de calismiyor bu bir ikincisi eşime kalpli öpücük atmış hemen ardına yazabilirdi Özür dilerim yanlışlıkla oldu diye neden yapmadı bunu sizce?

Bence fazla büyütüyorsunuz bu kadar takacak bişey yok rahat olun.

birlikte kahvaltı edilebilir her insan aynı olmayabilir sizin gibi yada benim gibi herkesin yapısı farklı takintı haline fazlasıyla getirmişsin yada takacak şey arıyorsunuz

Opucuklu kalp emojisini bilemedim de.. gerisi icin fazla takintilisiniz. Bu kadar cesaretiniz varsa en bastan kadina gerekeni soyleyin esinizle küfür edecek durumlara gelmissiniz boyle bir sey icin o kadina gerekeni soyler belli ederdim bir daha da esime yaklasamazdi. Tabi eger esiniz de kadina ilgi duymuyorsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…