İÇİMDEN ATAMİYORUM:(

Çok fazla kullanılan emoji ise yanlışlıkla olabilir. Samsungda ben çok yapıyorum Allahtan kız arkadaşlara emoji yazıyorum.
yanlışlıkla birine emoji yollasam veya akıllı sözlük nedeniyle farklı bir kelime yazsam pardon derim en azından.

Normal misiniz siz ya?yazdiklarininin hicbirinde hicbir sey goremedim.sadece yok kadinin catali gorunmus egilince de esin uyarmismis.esine mi dusmus uyarmak onu anlamadim.sacmaligin bu kadari.beni bu yuzden bir erkek uyarsa agzina ederim onun.olabilir yani gorunmustur bir anlik farkinda degildir.hic normal degilsiniz hastanelik olmalar falan

Nefes al nefes ver...Yazarken hiç nefes aldınız mı?
Yazımdan mı , hiç noktalama kullanmadiğınizdan mı hiç birşey anlamadım çok karişik

Aralarinda bir sey olmayabilir ama rahat ve fingirdek bi tip oldugu belli. Ozelde calisiyor diye bu kadar abartili rahatliga gerek yok. Bi insan catalinin acildigini fark etmiyor mu da esin uyariyor kadini?

Hepsini okuyamadım. Çünküğ köhvöltö yöptön mö diyen aş..ftenin ağzını ikiye katlayıp eline veresim geldi.

O kısmını atladım meraktan okudum dayanamadım. Buradan reklam gibi olmasında bende bir kadının kitabı var.Faydalı olur size umarım. Orada bir kesit var ki tam sizlik. Eve gidince yazarım buraya. Takipte kalın.

Ya bazı kadınlar gerçekten kafadan kontak. Ben de çalışıyorum işyerinde bazen kahvaltı yapıyoruz, simitten peynire herşey istiyoruz ne var bunda. Hatta geçenlerde iş arkadaşıma bir şey sorarken yanlışlıkla gülen kaka yolladım ne var yani... işyerinde arkadaşlık olur insanlar kadın erkekten önce insandır.

Sizin eşinizin mesajlarını okumanız da ayrı bir terbiyesizlik...

Nefes al nefes ver...Yazarken hiç nefes aldınız mı?
Yazımdan mı , hiç noktalama kullanmadiğınizdan mı hiç birşey anlamadım çok karişik

Anlayanlar nasıl anladıki peki ? Bu yorumu tek yapan sizsininiz demek ki sorun sizde ?

Üslubuna dikkat et ve benden Özür dile haddine değil zoruna gittiyse yorum yapma o kadar diyorum !

O öpücügü gider ona yutururum ne demek opucuk koymak . Esinizde tuhaf yani catalini uyarmis bilmem ne , bide esim kiskanc demeler yer mi yapiyor anlamiyorum. Bu olaylarida normal karsilayan insanlarida anlamiyorum. Fingirdesinler sonra sen hasta ol. Boyle olaylardan dusunmekten hasta olan insanlari anliyorum. Ben olsam gider sacini basini yollarim , sonrada yogun bakimda yatarim

Aralarinda bir sey olmayabilir ama rahat ve fingirdek bi tip oldugu belli. Ozelde calisiyor diye bu kadar abartili rahatliga gerek yok. Bi insan catalinin acildigini fark etmiyor mu da esin uyariyor kadini?

Devlette çalışyo lar canım özel in adı çıkmış edep yoksunu işte

Özür dilememi gerektirecek bir durum yok. Burası her yoruma açık bir platform.

O zaman lütfen sen benim konuma yorum yapma terbiyesiz kelimenden dolayı da seni allah a havale ediyorum

Hay Allah razı olsun işte bende bunu diyorum ama bizde çalıştık çocuk gibi çıtçıt badi giyerdim yemin ederim belki kadın egosunu tatmin ediyordur bilemeyiz canmcm

Bence siz hiç normal gelmediniz bana biraz fazlamı kıskançlık yapıyorsunuz?, çok abartmışsınız bazı şeyleri.Adamın ilgisi yok işte, zorla kendi elinle itekliyorsun yanlışa... Hem kadın istediği kadar cilveli olsun bundan size ne ki.Siz eşinizden sorumlusunuz, bence adamıda bunaltıp evliliğinizi mafetmeyin.İlgisi olsa zaten işten ayrılmazdı.Gözüne gözüne sokma elalemin kadınını.Şimdiye kadar ilgisi yoksada, bundan sonra bu davranışlarınızdan dolayı kadına ilgisi artarsa çok üzülürsünüz.

Yani bastaki olaylarda haklisiniz da gereksiz buyutup uzatmisiniz mevzuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…