İÇİMDEN ATAMİYORUM:(

Anlayanlar nasıl anladıki peki ? Bu yorumu tek yapan sizsininiz demek ki sorun sizde ?
Yani bende ona şaşırdım. Yazık insanlar okuyup üstelik anlamaya çalışıp cevap vermişler.
Yorumlardan anladığım kadarıyla kocanızı çok kıskanıyorsunuz .
Size karşıt yorum yazanlara da ayrıca ayar vermişsiniz.
Buraya bir konu yazdıysaniz her fikre açık olmalısınız. İstediginizi uygularsinız uygulamazsinız o size kalmış ama bu kadar sinirli davranacak kadar da ciddiye almayın.

Peki bazı insanlar aldatıldığını nasıl anlıyor ? Medyumami sorarak bazen böyle şeyler gerekli size de tavsiye ederim kurcalyrm evet bu hakkı kendim de buluyorum çünkü
Bugüne kadar eşimin telefonunu karıştırmadım, o da yapmaz öyle şeyler. Çok da huzurluyuz. Eşimin aptallık yapmayacağını biliyorum, o da yaparsa beni kaybedeceğini çok iyi biliyor...

Kesinlikle başına gelmeden herkese normal gelir ben hastalıklı biriyim gibi gelir işte bende böyle biri değildim allah a havale ediyorum benu bu duruma getirenleri
Valla ona bakarsanız bende normal değilim. Deli, şirret, melek aklınıza ne gelirse

Çok abartmissiniz. Tamam ben de dellenirdim kadının hareketlerine ama madem adam işten çıktığı halde böyle darlayacaksiniz o zaman ayrilsaydiniz. Adamın hayatını zindana çevirmenin ve "nasıl insansın Allah belanın versin" lafını işitecek kadar ileri gitmenin ne anlamı var? Yapacagi yoksa da yapar adam ben olsam valla ben de yaparım zaten karım bana güvenmiyor bari haklı yere guvenmesin, boşu boşuna laf isitmeyeyim en azından diye.

Valla Cnm yoğun bakım davuatacak kadar bi durum göremedim eşin yapsaydı böyle bi şeyler hiç yoğun bakımlık olmama gerek YÖK boşarsın gider ama adamın yaptığı bariz bişey Yok neden kendini bunu yapıyosun eşini de soğutursun bak eşine güvenmelisin eşin bunu hissetmeli çok seviyorsun belli ama bu durumlar takıntılar seni cokk yorar

Sırf bu yüzden, kafanıza taktiğınız için mi yoğun bakımda kaldınız. Umarım öyle olmamıştır. Kıskançlığı abartmışsınız evet, ama Kadının yaptıkları da gereksizmiş. Bazı iş ortamlarında kahvaltı, yemek, vs iyidir. Ama her şeyin bir seviyesi olmalı. Kafanıza takıp hayatı kendinize zindan etmeyin. Hayatınıza bakın..

Bana terbiyesiz die hitap edene bu durumu normal karsilayanaa haklısın yazıp gecmelimiydim?

Yorumunuz için çok teşekkür ederim inanın öyle bazen bişeyleri orda kestirp almaliyms insan ama yapamiyoruz

Çok çok takıntılı ve kendine son derece güvensiz birisiniz. Bu nedir hastanelik olmak falan gören de aynı yatakta yakaladınız sanır size göre işyerinde haremlik selamlık olmalı yani. Dediklerinizde mantıklı değil. Eşinizin ve diğerlerinin fotosunu çektiğini, eğilince çatalının göründüğünü falan nereden biliyorsunuz eşiniz mi anlatıyor bunları bu da saçma.

hadi öyle diyelim eşinizi itham etmek nedir eşiniz o gözle bakacak olsa anlatmaz ne var ekmeği sorduysa erkeklerle kahvaltı etmekte ne var kadında evli çocuklu ne kolay çamur atıyorsunuz insanlara. Ayrılmış işte, numarayı silmiş hala ekran görüntüsü yolla demek nedir bu kadar mı acizsiniz bu kadar mu eşinize kendinize güveniniz yok eşim bana böyle hareketler yapsa kıyameti koparırım.

Seviyorum oda seviyor yiprandm yoruldum ; (

İnanın hak veriyorum yazdiklarnza konuyu abartms olabilirim kıskançlık bende hatsafhada ama ben bi bayan olarak kimseye Böyle yaklasmam harem selam dan değil kimse yanlış anlayıp benim yüzmden huzursuz olmasn die

İnanın hak veriyorum yazdiklarnza konuyu abartms olabilirim kıskançlık bende hatsafhada ama ben bi bayan olarak kimseye Böyle yaklasmam harem selam dan değil kimse yanlış anlayıp benim yüzmden huzursuz olmasn die

Bak arkadaşım ne edersen kendine edersin gülüp geçmeyi dalga geçmeyi bileceksin kendine olan güvenini karşı tarafa hissettireceksin lafını diyeceksin ama gülerek dokundurarak diyeceksin yoğun bakım falan çok abartılı ve sağlıklı değil yani. Eşiniz her zaman kadınların olduğu yerde çalışacak ve illa bir iletişimi olacak yoksa inanın vakit geçmez. Benim yanımda da bir bey var sabah aramak zorunda kalıyorum mesela geç kalıcam siz erken gidin diye çünkü daha yakın oturuyor ama benden geç geliyor, mesela bir kere tatlı yaptım benden tarifini istedi eşime vericem yapsın dedi ama normal şeyler o zaman onun eşide yaygara koparsın olmaz yani yeri geliyor işyeri yemeklerine gidiyoruz yeri geliyor kahvaltı ediyoruz

Kendinize eziyet ediyorsunuz. Kadın evliymiş çocuğu varmış, neden eşinizi elinizden alacağını düşündünüz. Çok mu güzel bir bayan..?
Çatalı gözükmüş bayanın, eşiniz bunu uyarıyor. Eşiniz neden uyarıyor, hadi uyardı size niye söylüyor. Gözünü çevirsin bakmasın. Size nasıl anlattı onu merak ediyorum. Karıcığım bugun işyerindeki ebru hanım eğilince çatalı gözüktü. Tabi ben hemen kızdım, söyledim bir daha yapmayacak mı dedi.
Siz bi psikiyatriste gidin ilaç versin sakinleşmeniz için. Ya da papatya çayı falan için. Makyaj yapın, kendinize bakın ki özgüveniniz yerine gelsin

Çok teşekkür ederim yorumunuz harika inanın dediklerinzi uygulicam :) yok inanın kadın çok çirkin aksine

Ya bende istemem böyle olmayı bazı şeyler elimde olmuyo inanın üzülüyorum da kendi adıma yoksa aldatma olarak düşünmedim ama rahatsız oldum kıskandım

Eşin sana nasıl anlatıyor bunları "bugün kadının çatalı açıldı ben de uyardım onu" mu diyor Karşı cins birinin çatalı açıldığında gidip uyarıp da utandırmam onu gerek yok bence. Siz de saçmalamışsınız ilaçlar almak komalara girmek töbe ya psikoloğa gidin çok abartmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…