Kim saldırıyor ya. Valla bence az bile yapmışsınz. Köcömön tölöfönö kööştörmöm söygölöyöm çönkö diyenleri görüyorum.Eşin ve o kadın saçını yolup eline vermediğine dua etsin. Bakın akşam yazıcam size o kadının yaptıklarını ve kadının çok güzel bir evliliği var.Helal size konumu anlamayanlar ve bana saldiranlar var
Ben seni anliyorum canim ne yazikki burdaki bazi insanlar cok modernler. Yasam tarzi yapacak bisey yok. Kulak asma ama esindede var ben sana soyleyimHay Allah razı olsun işte bende bunu diyorum ama bizde çalıştık çocuk gibi çıtçıt badi giyerdim yemin ederim belki kadın egosunu tatmin ediyordur bilemeyiz canmcm
Yani bastaki olaylarda haklisiniz da gereksiz buyutup uzatmisiniz mevzuyu
İyi de mesajlar kişiye özeldir. İnsanlar çocuklarının özel mesajlarını bile okumamalı.Başkası dediğiniz EŞİM hayat arkadaşım ....
Ben seni anliyorum canim ne yazikki burdaki bazi insanlar cok modernler. Yasam tarzi yapacak bisey yok. Kulak asma ama esindede var ben sana soyleyim
İyi de mesajlar kişiye özeldir. İnsanlar çocuklarının özel mesajlarını bile okumamalı.
Benimkide öyle :)) kazik yedikce milleten bir daha yapmamasi gerektigini goruyor. Aynisini sen yap bakalim , normal mi karsiliyor. Sen aynisini yap o iyi niyetli adam öküze dönüsüyorEşim aşırı iyi niyetli herkese güleç kötü düşünmez inan fesat lik yapıyorum saniyo düşün
Kim saldırıyor ya. Valla bence az bile yapmışsınz. Köcömön tölöfönö kööştörmöm söygölöyöm çönkö diyenleri görüyorum.Eşin ve o kadın saçını yolup eline vermediğine dua etsin. Bakın akşam yazıcam size o kadının yaptıklarını ve kadının çok güzel bir evliliği var.
Bunun modernlikle alakası yok ki. Hayatına sahip çıkmakla, düşüncelerine sahip çıkmakla, hele hele eşine sahip çıkmakla ilgisi var. Ah ah o kitap yanımda olsaydı da hemen yazsaydım.Ben seni anliyorum canim ne yazikki burdaki bazi insanlar cok modernler. Yasam tarzi yapacak bisey yok. Kulak asma ama esindede var ben sana soyleyim
Benimkide öyle :)) kazik yedikce milleten bir daha yapmamasi gerektigini goruyor. Aynisini sen yap bakalim , normal mi karsiliyor. Sen aynisini yap o iyi niyetli adam öküze dönüsüyor
Rica ederim ne demek. Sizin vesilenizle bazı kadınlara da ders olur umarımBekliyom canım sagol güzel yorumun için
Canim ama ilk yorumlari oku bayanlar ne yazmis,bizde aynilarini yapiyoruz,bizde falanca kisiden sabah sunu istiyoruz yazmislar. Normallestirmisler bu durumu ben buna kiziyorum kadin opucuk koymus normal ne var bunda diyorlar. Allahim daha neler gorecegimmBunun modernlikle alakası yok ki. Hayatına sahip çıkmakla, düşüncelerine sahip çıkmakla, hele hele eşine sahip çıkmakla ilgisi var. Ah ah o kitap yanımda olsaydı da hemen yazsaydım.
Walla bazı kadınlarda bundan anlıyor. Kocanada iyi olmuş herkes yerini bilsin. Hiç konuşmuyorsa konuşmasın birşey kaybetmez.
Şmdi istediğin oldu bunu düşün eşinle aranı düzelt .. sonuca bak ve bida Bunları düşünme sağlığndan olursun..
Bak sen kendine guven kocanada guven. Takip edeceksen huzursuzluk cikarmadan yap.Aynen canım çok haklısın ama bende burnundan getirdim inan annesinden emdigi sütü çünkü beni bu hale o getirdi onun eseriyim
Canim ama ilk yorumlari oku bayanlar ne yazmis,bizde aynilarini yapiyoruz,bizde falanca kisiden sabah sunu istiyoruz yazmislar. Normallestirmisler bu durumu ben buna kiziyorum kadin opucuk koymus normal ne var bunda diyorlar. Allahim daha neler gorecegimm
Rica ederim ne demek. Sizin vesilenizle bazı kadınlara da ders olur umarım
O tarafını bilemicem. Yaparlar tabiiki de.Marifet olay bu raddelere gelmeden önlem almak. İşte kitapta yazıyor kadın neler neler yapmış. Kocasının başını döndürmüş deyimi yerindeyseCanim ama ilk yorumlari oku bayanlar ne yazmis,bizde aynilarini yapiyoruz,bizde falanca kisiden sabah sunu istiyoruz yazmislar. Normallestirmisler bu durumu ben buna kiziyorum kadin opucuk koymus normal ne var bunda diyorlar. Allahim daha neler gorecegimm
Banada yaz canim o kitabi merak ettimO tarafını bilemicem. Yaparlar tabiiki de.Marifet olay bu raddelere gelmeden önlem almak. İşte kitapta yazıyor kadın neler neler yapmış. Kocasının başını döndürmüş deyimi yerindeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?