İçimden hiçbir şey gelmiyor ne yapabilirim ?

Portakalmarmelat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
2.081
3.747
63
22
Merhaba kk da ki güzel ruhlu insanlar :)
Sorunum içimden hiçbir şeyin gelmemesi ne derslere katılıyorum ne çalışıyorum hiçbir şey gelmiyor içimden hayattan soğudum sanki herşey birmiş gibi kimseyle konuşasımda yok ailemle bile mecburi olmadığı sürece konuşmuyorum nasıl derslere başlayabilirim bilmiyorum fazla yorgunum ne yapmamı önerirsiniz meditasyona falan mı başlasam acaba?

Sorunum içimden hiçbir şeyin gelmemesi ne derslere katılıyorum ne çalışıyorum hiçbir şey gelmiyor içimden hayattan soğudum sanki herşey birmiş gibi kimseyle konuşasımda yok ailemle bile mecburi olmadığı sürece konuşmuyorum nasıl derslere başlayabilirim bilmiyorum fazla yorgunum ne yapmamı önerirsiniz meditasyona falan mı başlasam acaba?
Havalardan heralde. Ne yemek yapmak geliyor icimden ,ne camasir asmak. Tabii uzun zamandir zorla kendimi disariya cikartmam cabasi. 15 dakikaya donuyorum.
Bende anlamadim. Pandemi ve hava sanirm etken.

Önce doktora gidin eğer vitamin vs eksiği varsa o yapıyo böyle eğer yoksa büyüklerin dediği gibi dert insanı toparlar .

Tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz 🥺 böyle zamanlarda rutinimi değiştirmek iyi geliyor. Spor yapmak, yürüyüşe çıkmak vs gibi. Çok sevdiğim bir dizinin yeni sezonu çıktı onu bile izleyesim yok. Sanırım değişim şart 😒

Tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz 🥺 böyle zamanlarda rutinimi değiştirmek iyi geliyor. Spor yapmak, yürüyüşe çıkmak vs gibi. Çok sevdiğim bir dizinin yeni sezonu çıktı onu bile izleyesim yok. Sanırım değişim şart 😒
Evet neden böyle olduk :( derslere katılmam gerekiyor ama hiç kalkamıyorum :( çalışmam gerekiyor olmuyor vizelerde ne yapacağım :(

Ben de öyleyim, bayadır kk'da geziniyorum. Vaktimin çoğu nette geçti bu aralar. Film bile izlemiyorum, kital aldım okuyamıyorum. Fenalık geldi içime.

Benim böyke dönemlerimde hep B12 be Demirim eksik çıkıyor.
Siz de bir değerlerinize baktırın bence. Hele demir eksikliği depresyona bile yol açabiliyor.
Onun yanında c vitamini falan da takviye alabilirsiniz. C vit vücutta depolanmıyor ne de olsa.
Onun dışında yoga yapabilirsiniz. Bu konular için belli elementler var çalışılması gereken. Ateş elementi mesela. Yoga videolarında ateş elementi olarak aratıp yapabilirsiniz.

Benim böyke dönemlerimde hep B12 be Demirim eksik çıkıyor.
Siz de bir değerlerinize baktırın bence. Hele demir eksikliği depresyona bile yol açabiliyor.
Onun yanında c vitamini falan da takviye alabilirsiniz. C vit vücutta depolanmıyor ne de olsa.
Onun dışında yoga yapabilirsiniz. Bu konular için belli elementler var çalışılması gereken. Ateş elementi mesela. Yoga videolarında ateş elementi olarak aratıp yapabilirsiniz.
Açıkçası şu korona illeti yüzünden hastanelerden bayağı çekiniyorum gitmeye eksik midir bilmiyorum ruhsal olarak bitiğim

Kesinlikle dijital detoks uygulayıp canınızın sıkılmasına izin vermelisin. Ben inanılmaz telefon bağımlısı oldum burası da eklenince sosyal medyalarıma. 😑

su sıralar bende de bu ruh hali var gibi.. kitap okuyorum film izliyorum mutfağa sardım biraz iyi geliyor :KK51:

e bırazda boyle takılın
hıc bırsey yapmamakda bırsey yapmaktır yanı bırsey yapıyormussunuz hıc bırsey yapmayarak
kendınızı oyle akısa bırakın buna da ıhtıyac var

Back
X