- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.878
- 133
- Konu Sahibi haritacikiz
-
Gerçekten öyle...İnşallahBöyle böyle zengin oluyorlar desenize umarım her şey düzelir
Kv kp eski kafalı ben bu çocukları büyüyünce bana destek (maddi) olsun diye doğurdum kafasındalar ve ne koparirsak kar diye düşünüyorlar..Eşimi de öyle bir korkutmuslar ki onlar benim anna babam buyuttler okuttular kafasında o zaman biz neyiz seninde 2 cocugun var onların anne baban kadar kıymeti yok demekkiBurda olay eşinizde bitiyor,ihtiyaçları olsa sonuna kadar yardımcı olsun derim ama burda kullanma durumu söz konusu.O kadar malı mülkü ne yapacaklar zaten çocuklara kalacak.İnsanın iyi niyeti bu kadar suistimal edilmez.Üstelik sizin de çocuklarınız var,torunlarımız icin evladımız da ev sahibi olsun,külfet olmayalım diyeceklerine ne koparırsak mantıgındalar demek ki.Esinizin gözü açılmadan sorun cozulmez.Anne babada da biraz insaf olmalı,ne diye aile ici huzuru kacıracak hareketlerde bulunurlar ki
Kv kp eski kafalı ben bu çocukları büyüyünce bana destek (maddi) olsun diye doğurdum kafasındalar ve ne koparirsak kar diye düşünüyorlar..Eşimi de öyle bir korkutmuslar ki onlar benim anna babam buyuttler okuttular kafasında o zaman biz neyiz seninde 2 cocugun var onların anne baban kadar kıymeti yok demekki
Yatırım yapacak bişey kalmıyor elimizde anca kredi çekip bişeyler yapabilirsek olacak ama zannetmiyorum böyle bir yükün altına gireceğini..şuan kapana sıkışmış gibi hissediyorum bi çıkış yolu yokGenelde hep korkutulan cocuklar minnet duyuyor,bilinclerine isleniyor cünkü.Kolay kolay vazgecmez o zaman.Bari kendi yatırımını yapsın artanı onlara versin.Böyle cocukların rızkından calıyorlar
Aynen o kafadalar canım..bilmiyorum eşim anlarmi yoksa böyle mi devam eder..Bana çok büyük ve acil bir ihtiyacı olmadıkça evlatlarından keyfi para alan insanlar çok garip geliyor ya. O kadar okuttuk baksın diyorlar heralde. Valla Allah yardımcın olsun kuzum, umarım eşinin gözü açılır.
Ne yazik ki bazi aileler evlatlarini sömürmeye her şartta devam edebiliyorlar. Size tavsiyem isteklerinizi arttirin. Eşiniz artik kendisininde bir ailesi oldugunun bilincine varsin. Tamam ailesinin gercekten ihtiyacı varsa yaninda olmali ama anlattiginiz bir durumda resmen esinizin ailesi sizin yuvaniza koloni kurmuş. 2 evladiniz var siz varsiniz esinize bunlari dusundurtun.Merhaba arkadaşlar
Konu eşimin ailesi şöyle ki eşimin ailesinin 2 evi, bir arabasi ,bir arsası ve emekli maaşı var e Allah daha çok versin ama sorun bunlar eşimden sürekli para istiyorlar kv telefonum kötü bana telefon al kp e babalar gününde (biraz pahalı) hediye al eşim eski telefonunu satıyor onun parasını alıyorlar işte önümüzde kurban bayramı var 2 bin küsür ona vercez sıkışıgiz hiç düşünmüyorlar kendileri eşime bir çift çorap aldiklarni bilmem kaç yıllık evliyim görmedim..evlendim düğünde takılan altın para hepsini aldı aldığımız eşyaların taksitini bize ödetti kv dis yaptirtti biz dedik vs vs yani şuan aklıma gelmeyen milyon tane şey var ve biz kirada ödüyoruz 2 tane bebeğim var esim memur aldığı maaş belli ben yıllardır ne tatil yapabiliyorum ne de lüks bişeyler yapamıyorum hadi bunu da geçtim hazır faizler düşmüşken ev alalım diyorum eşimi internetten bulduğum evleri gösteriyorum yok bu çok pahalı yok bu şöyle bu böyle diye öteliyor ama konu anne babasi olunca tak diye veriyo parayı ne dediysem ne yaptıysam olmadı ben 5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum bozuk mozuk idare ediyorum ama kv arayıp bana telefon al demesi ve eşimin alması göğsüme oturdu düşünmeden edemiyorum ağlamak istiyorum ağlayamıyorum öyle işte içimi dökmek istedim kimseye anlatamıyorum
Eşinizin biraz kulağını çekeceksiniz, haddini bilecek. Evindeki açken dışardakini doyurmayacak.Merhaba arkadaşlar
Konu eşimin ailesi şöyle ki eşimin ailesinin 2 evi, bir arabasi ,bir arsası ve emekli maaşı var e Allah daha çok versin ama sorun bunlar eşimden sürekli para istiyorlar kv telefonum kötü bana telefon al kp e babalar gününde (biraz pahalı) hediye al eşim eski telefonunu satıyor onun parasını alıyorlar işte önümüzde kurban bayramı var 2 bin küsür ona vercez sıkışıgiz hiç düşünmüyorlar kendileri eşime bir çift çorap aldiklarni bilmem kaç yıllık evliyim görmedim..evlendim düğünde takılan altın para hepsini aldı aldığımız eşyaların taksitini bize ödetti kv dis yaptirtti biz dedik vs vs yani şuan aklıma gelmeyen milyon tane şey var ve biz kirada ödüyoruz 2 tane bebeğim var esim memur aldığı maaş belli ben yıllardır ne tatil yapabiliyorum ne de lüks bişeyler yapamıyorum hadi bunu da geçtim hazır faizler düşmüşken ev alalım diyorum eşimi internetten bulduğum evleri gösteriyorum yok bu çok pahalı yok bu şöyle bu böyle diye öteliyor ama konu anne babasi olunca tak diye veriyo parayı ne dediysem ne yaptıysam olmadı ben 5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum bozuk mozuk idare ediyorum ama kv arayıp bana telefon al demesi ve eşimin alması göğsüme oturdu düşünmeden edemiyorum ağlamak istiyorum ağlayamıyorum öyle işte içimi dökmek istedim kimseye anlatamıyorum
Merhaba arkadaşlar
Baştan yapmayacaktın ama iş işten geçmiş. Ne demek düğün takılarını almak falan orada zaten belli etmişler kendilerini. Sende uyanık olup çalışsaydın peş peşe çocuk yapmasaydın keşke.Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?