İçime oturan sıkıntı

haritacikiz

💜 KIZIM 💙 OĞLUM
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.466
1.878
133
Merhaba arkadaşlar

Konu eşimin ailesi şöyle ki eşimin ailesinin 2 evi, bir arabasi ,bir arsası ve emekli maaşı var e Allah daha çok versin ama sorun bunlar eşimden sürekli para istiyorlar kv telefonum kötü bana telefon al kp e babalar gününde (biraz pahalı) hediye al eşim eski telefonunu satıyor onun parasını alıyorlar işte önümüzde kurban bayramı var 2 bin küsür ona vercez sıkışıgiz hiç düşünmüyorlar kendileri eşime bir çift çorap aldiklarni bilmem kaç yıllık evliyim görmedim..evlendim düğünde takılan altın para hepsini aldı aldığımız eşyaların taksitini bize ödetti kv dis yaptirtti biz dedik vs vs yani şuan aklıma gelmeyen milyon tane şey var ve biz kirada ödüyoruz 2 tane bebeğim var esim memur aldığı maaş belli ben yıllardır ne tatil yapabiliyorum ne de lüks bişeyler yapamıyorum hadi bunu da geçtim hazır faizler düşmüşken ev alalım diyorum eşimi internetten bulduğum evleri gösteriyorum yok bu çok pahalı yok bu şöyle bu böyle diye öteliyor ama konu anne babasi olunca tak diye veriyo parayı ne dediysem ne yaptıysam olmadı ben 5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum bozuk mozuk idare ediyorum ama kv arayıp bana telefon al demesi ve eşimin alması göğsüme oturdu düşünmeden edemiyorum ağlamak istiyorum ağlayamıyorum öyle işte içimi dökmek istedim kimseye anlatamıyorum

Burda olay eşinizde bitiyor,ihtiyaçları olsa sonuna kadar yardımcı olsun derim ama burda kullanma durumu söz konusu.O kadar malı mülkü ne yapacaklar zaten çocuklara kalacak.İnsanın iyi niyeti bu kadar suistimal edilmez.Üstelik sizin de çocuklarınız var,torunlarımız icin evladımız da ev sahibi olsun,külfet olmayalım diyeceklerine ne koparırsak mantıgındalar demek ki.Esinizin gözü açılmadan sorun cozulmez.Anne babada da biraz insaf olmalı,ne diye aile ici huzuru kacıracak hareketlerde bulunurlar ki

Kv kp eski kafalı ben bu çocukları büyüyünce bana destek (maddi) olsun diye doğurdum kafasındalar ve ne koparirsak kar diye düşünüyorlar..Eşimi de öyle bir korkutmuslar ki onlar benim anna babam buyuttler okuttular kafasında o zaman biz neyiz seninde 2 cocugun var onların anne baban kadar kıymeti yok demekki

Genelde hep korkutulan cocuklar minnet duyuyor,bilinclerine isleniyor cünkü.Kolay kolay vazgecmez o zaman.Bari kendi yatırımını yapsın artanı onlara versin.Böyle cocukların rızkından calıyorlar

Genelde hep korkutulan cocuklar minnet duyuyor,bilinclerine isleniyor cünkü.Kolay kolay vazgecmez o zaman.Bari kendi yatırımını yapsın artanı onlara versin.Böyle cocukların rızkından calıyorlar
Yatırım yapacak bişey kalmıyor elimizde anca kredi çekip bişeyler yapabilirsek olacak ama zannetmiyorum böyle bir yükün altına gireceğini..şuan kapana sıkışmış gibi hissediyorum bi çıkış yolu yok

Aynen o kafadalar canım..bilmiyorum eşim anlarmi yoksa böyle mi devam eder..

Kısmayacaksın.. Böyle durumlarda benim anladığım şey bu. Çünkü yemeyenin malını yiyorlar.
Kaynana telefon mu istedi? Aaa aşkım süper benimkinin de değişmesi lazım bana da alırız gidince diye zıplardım ben direk. Hatta baya baya bastırırdım hadi gidelim alalım, annene alıyorken karına almayacak halin yok herhalde falan derdim.

Ne yazik ki bazi aileler evlatlarini sömürmeye her şartta devam edebiliyorlar. Size tavsiyem isteklerinizi arttirin. Eşiniz artik kendisininde bir ailesi oldugunun bilincine varsin. Tamam ailesinin gercekten ihtiyacı varsa yaninda olmali ama anlattiginiz bir durumda resmen esinizin ailesi sizin yuvaniza koloni kurmuş. 2 evladiniz var siz varsiniz esinize bunlari dusundurtun.

Eşinizin biraz kulağını çekeceksiniz, haddini bilecek. Evindeki açken dışardakini doyurmayacak.

Canım eşinizin önce sizin ihtiyaçlarınızı gidermesi gerek. Bir de onların durumu iyi diyorsun. Gerçekten çok ayip yaptıkları.
Bence kv ile konuş önce havadan sudan sonra zor gecindiginizden bizim de evimiz olur mu falan dertlesir gibi çaktırmadan korkutmadan o öylesine anlatıyorsun sansin. Anne bana akıl ver nasıl tutumlu tutumlu olabiliriz aldığımız para hemen bitiyor kendime (evin ihtiyaci olan bir şeyi soyle)
Bunu bile alamıyorum . Tavsiyenize ihtiyacim var falan de. O da tavsiyelerde bulunurken kafasına da şu yerleşecek bir daha bir şey istemeyelim zaten zor geciniyorlarmis bunu dusundurtursun emin ol. Ama yakın zamanda değil bu tlf olayı biraz geçsin anlaşılmasın bunun aslında beklentiniz olduğunu. Sonra inşallah düzelir her şey.

Bunlar hep erkegın dusuncesızlıgı
Kadınları annebabaları okutuyor ama böyle hunharca ıstek yok
Bekarken yardım edılebılır
Şuan aıle kurulmuş
Herkes çekirdek aılesıne konsantre olmalı.

Ne istiyorsanız başının etini yiye yiye yaptıracaksınız belli ki sabah aksam normal/anormal tüm zamanlarda ev olayını anlatacaksınız , sabah uyanınca rüya gördüm ev alıyorduk nasıl mutluyduk,gün içinde vatsaptan ev ilanlarını yollayacaksınız, beynini yiyeceksiniz, taciz edeceksiniz sürekli eşinizi ,ama bunu gülümseyerek ailesini işin içine katmadan tamamen bağımsız bi istekmiş gibi kıyas yapmadan yapacaksınız. 21 gün yaparsanız ilk meyveyi alırsınız, eşiniz sizden kurtulmak için alır bence. Madem bilinçaltı yönetiyor bu adamı sizde ordan yürüyün

Ha bu arada madem bu kamilin zaafi hayırlı evlat olmak ordan övün bunu mest olur bence bu, çocuklar da inş senin gibi olur deyip ev için tacize devam

Arayın kayınvalidenizi kayınbabanızı yeter artık size yetişemiyoruz .Bizi rahatsız etmeyın deyin.Ay nefret edıorum boyle insanlardan.

Siz istemediğiniz için ihtiyacınız yok sanıyor galiba. Evde benim önüme kimse geçemez. Herkes yerini bilmeli. Ne demek 2 çocukla onları düşünmek varken gidip anneye telefon almak... Madem annesinin babasının eteğinden çıkmayacakmış niye evlenip 2 de çocuk yapmış beyefendi? O telefonu alır kırardım asla da vermezdim kayınvalideye.

Baştan yapmayacaktın ama iş işten geçmiş. Ne demek düğün takılarını almak falan orada zaten belli etmişler kendilerini. Sende uyanık olup çalışsaydın peş peşe çocuk yapmasaydın keşke.
çözüm kolay ama veriyorsun çocukları babaanneye gidip çalışıyorsun çalıştığınıda kocana vermiyorsun kendi isteklerini yapıyorsun.
Benimde eşim sürekli ailesine bişeyler alıyor ve istekler bitmiyor ama çok da baskı kuramıyorum çünkü kendi kazanıyor. Benim ihtiyaçlarımı karşıladığı sürece gerisi beni baplamıyor. Çünkü taktıkça nefret doluyor içim en iyisi takmamak. Sizde sürekli yiyici taraf olun ki para verecek yada bişey alacak kadar cebinde parası olmasın.
Ne demişler yemeyenin malını yerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…