içime oturdu

troyofhelenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2017
245
326
53
28
kızlar hepinize iyi akşamlar. benim geçen sene çok yakın olup bu sene yüzyüze bile gelmediğim kötü ayrıldığım bi kız arkadaşım var. geçen sene aynı sınıfta olduğumuz bi tane de çocuk vardı. ben bu çocuğa karşı hoşlantı değil ama bi beğeni besliyordum. kızla da samimi olunca kız da bana o çocuktan hoşlandığını söylemişti. şimdi o çocuk ünide nefret ettiğim kızla konuştuklarını öğrendim.

benim şu an çok güzel giden bi ilişkim var. şükürler olsun beni çok seviyor ben de onu çok seviyorum. ama kendime yediremedim mi ne oldu anlayamadığım bi şekilde bu konu moralimi bozdu. arkadaşça mı yoksa sevgili gibi mi konuşuyorlar bilmiyorum. üzgünüm biraz bana akıl verin lütfen

Tipik bir hemcinsler arası çekişme sendromu yaşıyorsun:KK51: Aslında ilk başta sorunun kaynağı bir zamanlar hoşlandığın çocukmuş gibi anlaşılıyor ama aslında öyle değil. Rahatsızlığının asıl sebebi bir zamanlar yakın olup şimdi düşman olduğun kız. Yoksa çocukta aklının kaldığı falan yok, öncelikle bunu anla.

Tipik bir hemcinsler arası çekişme sendromu yaşıyorsun. Aslında ilk başta sorunun kaynağı bir zamanlar hoşlandığın çocukmuş gibi anlaşılıyor ama aslında öyle değil. Rahatsızlığının asıl sebebi bir zamanlar yakın olup şimdi düşman olduğun kız. Yoksa çocukta aklının kaldığı falan yok, öncelikle bunu anla.
evet çocuk beni ilgilendirmiyor başka bi kızla konuşsa umurumda olmaz ama o kızla konuşuyor olması..

evet çocuk beni ilgilendirmiyor başka bi kızla konuşsa umurumda olmaz ama o kızla konuşuyor olması..
Tamam işte kadınlar arası kıskançlık vakası. Kıza olan hıncın geçmemiş. Ondan nefret ediyor olsan da bazı açılardan senden üstün olduğunu düşündüğün için dellendin. Olabilir mi?

troyofhelenn troyofhelenn
Arkadaşlarsa; iki arkadaş ne konuşursa onu konuşlanıyorlardır.
Sevgililerse; aşk, çiçek, böcek, sevgi, laylay lom. :)

Sen neden takılıyorsun ki onlara.. Hem de erkek arkadaşın varken.. Birak onları sen kendi ilişkine, kendi hayatına bak..

Tamam işte kadınlar arası kıskançlık vakası. Kıza olan hıncın geçmemiş. Ondan nefret ediyor olsan da bazı açılardan senden üstün olduğunu düşündüğün için dellendin. Olabilir mi?
kız hoş bi kız ama karakter ve zaka olarak asla kendimden üstün görmüyorum ki çevrem de hep güzel olduğumu söyler

Back
X