İçime sinmeyen bir şeyler varr :(

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
173
Ya kızlar haftaya nişanım var hiçbir alışveriş yapılmadı.. Bu normal mi? Akın diyor ki arkadaşlarınla git, kredi kartımı vereyim, kafana göre yap alışverişini..
Ailelerimiz çok eskiden tanışıyor hani samimiyet olmasa da onun annesinin ailesini yakından tanıyor annem ve ailesi.. Akın diyor ki önce bi ailelerimiz kaynaşsın sonraki evrelerde sürekli alışveriş olur zaten diyor.. Ama ben biraz gelenekçiyim.. Onunla gitmek istiyorum alışverişe.. O yanaşmıyor, işten izin alamıyormuş.. Yapa yalnız kaldım şu işte kesinlikle.. Annem de soruyor ki hafta sonu yemek mi yapalım yoksa hamur işi yoğunluklu şeyler mi hazırlayalım daha buna karar veremedik, gerçekten çıldırıcam. Akın bey bi de diyor ki, sonradan giyerim diye açık bişeyler alma.. Deli edicek beni
Apartmanda yakın(!) komşumuz var, nişan olayından bahsettim, gülerek 'ooo ne kadar nasiplisin' diyor.. Alay ediyor aklınca.
Pişmanlık duyuyorum şuan.. Akın'a da telefonda sen malsın yemin ederim dedim.. İş resmiyete dökülceği zaman bu erkeklere birşey oluyor ya.. Hepsi polat alemdar, kosovalı falan oluyorlar.... Kız kardeşim bile nişan günü giyeceğini hazırladı.. Oof of

Erkeğim benim ya aslan erkeğim.. Annesinin yanında ben de onun için alışveriş yapmak zorunda kalırım diye istememiş.
Ta annemin cebine kadar düşünüyor bebeğim, ben zorladım, belki hazırlıksızsınızdır, sana 5 kuruş ödetmem çünkü diyor. Annesi de konuştu şimdi, sen bizimle rahat edemezsin diye sormaya çekindik, kendin alırsın dilediğin gibi.. Sanki emrivaki gibi olurdu, devir aynı devir değil sonuçta, dedi.. Çok düşünceli insanlar ya.. Annesi yeminler ediyor, biz de çok yoğunluk içerisindeyiz, her şeyin en güzelini araştırıyoruz diye. Yarın akşam Akın'la gidicez alışverişe.. Bu kadar takılacağımı düşünmemiş hiç...

Son düzenleme:
Onun ailesi ile annenler iletişime geçti mi canım yoksa siz kendi aranızda mı nişan gününü vs. belirlediniz. Böyle durumlarda nişan alışverişine kayınvalide ve varsa görümce ile çıkılır ama bilemedim şimdi.

Alısverise sevgilinin gelmesi sart degil de annen ve onun annesi ile cikabilirsin aslında.

Telefonda konuşuldu ama alışveriş olayları falan için sonraki buluşmada olur diyor.. Ya bana baştan deseydi ben onları yemeğe alırdım. Her şey saçma sapan ilerliyor.. Nişan alışverişine çıkmazsam sonra ne için alışverişe çıkayım ki ben.. Önce iki ayağım bi pabuca girdi

walla akın bu kadar rahatsa, kayınvaliden sana alışwerişe çıkalım demiyorsa, annenle irtibata geçmiyorsa o zaman iş sana bakar canım....

kayınvalideni arayacaksın ve alışverişe çıkmamız gerekiyor diyeceksin... ya da ben söyleyemem bunlar çok rahat diyorsan akının kredi kartını al anneni de kardeşinide tak koluna haydi alışwerişe al istediğini olsun bitsin canım boşwer akını kv yi falan =))

Bence gereksiz detaylar ama önemli olan senin ne istediğin tabi. Madem alışverişe gelmiyor seninle. Canının istediği kıyafet alırsın sen de daha iyi değil mi

eeee şu gün alışverişe gidelim demediler mi :26::26::26:

Annesi de hep arardı, şifdi hafta sonu görüşürüz diyor. Hani nişan öncesi bi görüşme olsa içim rahat olacak.. Bu hiç içime sinmedi.
Ben tenezzül etmem ki.. Kendim gideceksem bütün alacağımı kendi paramla alırım..

Bence gereksiz detaylar ama önemli olan senin ne istediğin tabi. Madem alışverişe gelmiyor seninle. Canının istediği kıyafet alırsın sen de daha iyi değil mi

Bi kıyafet alıcam sonra şurası şöyle burası böyle diyecek.. Ben de takmazdım belki ama kredi kartını veriyim git al demesi sinir bozucu..

Ama o bir erkek, alisveristen ne anlar? Yani zaten erkekler alisverise merakli degiller, beraber cikip ne yapacaksiniz? Benim bildigim annenle, kizkardesinle, kayinvalidenle varsa nisanlinin diger kadin akrabalariyla gitmek bu isin dogrusu.

Duygu erkekler biraz rahatlardır bu konularda.
Sonuçta onlara göre giyecekleri bi takım.

eeee şu gün alışverişe gidelim demediler mi :26::26::26:

Ben bugün benimkine çıtlattım, napalım ben daha hazırlıklara başlayamadım falan dedim.. O da, benim işlerim çok yoğun şu ara, kartları veriyim sen yap alışverişini arkadaşınla git falan dedi.. Annesi arıyo bi eksiğin var mı, nasılsın falan filan.. Alışverişe gidelim diyen yok..

Herkesin kisisel fikri tabi ama nisan alis verisi kiza elbise alinmasi kvalide gorumce birlikte gitmesi bana bir dizi sikici ve gereksiz aktivite gibi geliyor.bana evlenirken kimse nisan kiyafeti alalim demedi hos deseydi o kafayla asla kabul etmezdim simdiki kafayla da gider en guzelini alirdim da gerek yok bence.kredi kartini da veriyorsa git al madem ne istiyorsan.

ee anne nişan alışverişine ne zaman çıkarız diceksin onlar demiyosa canıııımmmm

Bana evleneceği insanla alisverise gidecem ben diyen adama is yeri nasil izin vermez.pek inandirici gelmedi.ömrümde hergun evlrnmiorum bi kez evlilik hazirligim var ve isverende bunu bilir.iznini verir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama o bir erkek, alisveristen ne anlar? Yani zaten erkekler alisverise merakli degiller, beraber cikip ne yapacaksiniz? Benim bildigim annenle, kizkardesinle, kayinvalidenle varsa nisanlinin diger kadin akrabalariyla gitmek bu isin dogrusu.

Giden erkek yok mu canım ama.. Annesi aradığında hiç alışveriş demiyor, eksiğin var mı diyor.. Ne diyeyim ben ona şimdi? Sipariş mi vereceğim telefonda.. X teyze, gerdek sabahı kahvaltı hazırlarken giymeye saten geceliğime uygun tüylü terlikle, iç çamaşırı takımım yok mu diyeyim?

Duygu erkekler biraz rahatlardır bu konularda.
Sonuçta onlara göre giyecekleri bi takım.

Beni düşünmesi gerekir ama.. Birinin yol göstermesi lazım..

duygu sen kaç yaşındasın? sadece meraktan soruyorum konudan bağımsız olarak.
nişan alışverişine gelince de ben istemezdim kayınvalide görümce falan gitmeyi. kasılırım muhtemelen. onlar beğenmez ben beğenirim gerek yok yani.
ama sevgilimin gelmesini isterdim kesinlikle.

Bende tam onu soracakdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok daha neler?! Bence zaten senin icgiyimini kayinvaliden gormemeli, ne istiyorsan cik kendin al bence.

Ben bozuldum biraz ne bileyim.. Sanki evlenme teklifini kabul edince bunlara onay vermek zorundaymışım gibi geliyor.

ee anne nişan alışverişine ne zaman çıkarız diceksin onlar demiyosa canıııımmmm

Anne demiyorum daha :) Koskoca kadın, şimdi saçma sapan bi duruma düşmek istemiyorum. O desin diye bekliyorum.

Bilemiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…