Onun ailesi ile annenler iletişime geçti mi canım yoksa siz kendi aranızda mı nişan gününü vs. belirlediniz. Böyle durumlarda nişan alışverişine kayınvalide ve varsa görümce ile çıkılır ama bilemedim şimdi.
Alısverise sevgilinin gelmesi sart degil de annen ve onun annesi ile cikabilirsin aslında.
walla akın bu kadar rahatsa, kayınvaliden sana alışwerişe çıkalım demiyorsa, annenle irtibata geçmiyorsa o zaman iş sana bakar canım....
kayınvalideni arayacaksın ve alışverişe çıkmamız gerekiyor diyeceksin... ya da ben söyleyemem bunlar çok rahat diyorsan akının kredi kartını al anneni de kardeşinide tak koluna haydi alışwerişe al istediğini olsun bitsin canım boşwer akını kv yi falan =))
Bence gereksiz detaylar ama önemli olan senin ne istediğin tabi. Madem alışverişe gelmiyor seninle. Canının istediği kıyafet alırsın sen de daha iyi değil mi
eeee şu gün alışverişe gidelim demediler mi :26::26::26:
Ben bugün benimkine çıtlattım, napalım ben daha hazırlıklara başlayamadım falan dedim.. O da, benim işlerim çok yoğun şu ara, kartları veriyim sen yap alışverişini arkadaşınla git falan dedi.. Annesi arıyo bi eksiğin var mı, nasılsın falan filan.. Alışverişe gidelim diyen yok..
Ama o bir erkek, alisveristen ne anlar? Yani zaten erkekler alisverise merakli degiller, beraber cikip ne yapacaksiniz? Benim bildigim annenle, kizkardesinle, kayinvalidenle varsa nisanlinin diger kadin akrabalariyla gitmek bu isin dogrusu.
Duygu erkekler biraz rahatlardır bu konularda.
Sonuçta onlara göre giyecekleri bi takım.
duygu sen kaç yaşındasın? sadece meraktan soruyorum konudan bağımsız olarak.
nişan alışverişine gelince de ben istemezdim kayınvalide görümce falan gitmeyi. kasılırım muhtemelen. onlar beğenmez ben beğenirim gerek yok yani.
ama sevgilimin gelmesini isterdim kesinlikle.
Giden erkek yok mu canım ama..Annesi aradığında hiç alışveriş demiyor, eksiğin var mı diyor.. Ne diyeyim ben ona şimdi? Sipariş mi vereceğim telefonda.. X teyze, gerdek sabahı kahvaltı hazırlarken giymeye saten geceliğime uygun tüylü terlikle, iç çamaşırı takımım yok mu diyeyim?
Beni düşünmesi gerekir ama.. Birinin yol göstermesi lazım..
Herkesin kisisel fikri tabi ama nisan alis verisi kiza elbise alinmasi kvalide gorumce birlikte gitmesi bana bir dizi sikici ve gereksiz aktivite gibi geliyor.bana evlenirken kimse nisan kiyafeti alalim demedi hos deseydi o kafayla asla kabul etmezdim simdiki kafayla da gider en guzelini alirdim da gerek yok bence.kredi kartini da veriyorsa git al madem ne istiyorsan.
ee anne nişan alışverişine ne zaman çıkarız diceksin onlar demiyosacanıııımmmm
Bana evleneceği insanla alisverise gidecem ben diyen adama is yeri nasil izin vermez.pek inandirici gelmedi.ömrümde hergun evlrnmiorum bi kez evlilik hazirligim var ve isverende bunu bilir.iznini verir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?