Bilmiyor da değiller ama bu insanlar gerçekten durumları iyi ve görgülü olan insanlar. Anlamadım bişey.. Öyle dicem artık. Yüzük modelini belirledik kafamızda, o kendisi alıcak iki yüzüğü de. Benim almama izin vermedi.
Demiyorum zaten canım.. Demem de nikaha kadar.
Valla fena gaza geldim hemen arıyorum.. Konuşup içimi dökeyim.. Ayrıntıları 1. sayfada güncellerim.. Haklısın.
Ne demek canım sen sağol asıl. Bu arada olay yaratma derim sadece gözlemle zaten sen üzerine yeteri kadar gitmişsin.
Kaynananın sana seksi külot sütten bakması hoşuna gider mi? Benimkiler ödeme yaparken bide kayınpederimin önğne koymuştu iççamaşırını kasasan geçirirken 😳 al kredi kartını, limiti ne kadar de, azıcık ger adamı, sonra git en sevdiğin parfümü, makyaj malzemelerini al, elbise etek bluz takıl vakkodan gez arkadaşım mis gibi. Kalabalık gezince laf söylerler diye uygun yerlere giriyo insan beğenmediği şeyleri alıyo.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben olsam benimkini iyi paralardım ama şimdi seninkinde ters teper falan aman ayrılacak duruma gelmeyin.
sen istediklerini düzgünce anlat, onlar da üstüne düşeni yapsınlar.
he tamam o zaman kavgasız gürültüsüz hallettin1. sayfada güncelledim.. :))
Haklısın şekerim.. Durum bildiğim gibi değilmiş, 1 sayfada güncelledim.. :)
Benim sevgilim bitane ya.. 1. sayfada güncelledim canım bak istersen.. durum sandığım gibi değilmiş.
Ya kızlar haftaya nişanım var hiçbir alışveriş yapılmadı.. Bu normal mi? Akın diyor ki arkadaşlarınla git, kredi kartımı vereyim, kafana göre yap alışverişini..
Ailelerimiz çok eskiden tanışıyor hani samimiyet olmasa da onun annesinin ailesini yakından tanıyor annem ve ailesi.. Akın diyor ki önce bi ailelerimiz kaynaşsın sonraki evrelerde sürekli alışveriş olur zaten diyor.. Ama ben biraz gelenekçiyim.. Onunla gitmek istiyorum alışverişe.. O yanaşmıyor, işten izin alamıyormuş.. Yapa yalnız kaldım şu işte kesinlikle.. Annem de soruyor ki hafta sonu yemek mi yapalım yoksa hamur işi yoğunluklu şeyler mi hazırlayalım daha buna karar veremedik, gerçekten çıldırıcam. Akın bey bi de diyor ki, sonradan giyerim diye açık bişeyler alma.. Deli edicek beni
Apartmanda yakın(!) komşumuz var, nişan olayından bahsettim, gülerek 'ooo ne kadar nasiplisin' diyor.. Alay ediyor aklınca.
Pişmanlık duyuyorum şuan.. Akın'a da telefonda sen malsın yemin ederim dedim.. İş resmiyete dökülceği zaman bu erkeklere birşey oluyor ya.. Hepsi polat alemdar, kosovalı falan oluyorlar.... Kız kardeşim bile nişan günü giyeceğini hazırladı.. Oof of
Erkeğim benim ya aslan erkeğim.. Annesinin yanında ben de onun için alışveriş yapmak zorunda kalırım diye istememiş.
Ta annemin cebine kadar düşünüyor bebeğim, ben zorladım, belki hazırlıksızsınızdır, sana 5 kuruş ödetmem çünkü diyor. Annesi de konuştu şimdi, sen bizimle rahat edemezsin diye sormaya çekindik, kendin alırsın dilediğin gibi.. Sanki emrivaki gibi olurdu, devir aynı devir değil sonuçta, dedi.. Çok düşünceli insanlar ya.. Annesi yeminler ediyor, biz de çok yoğunluk içerisindeyiz, her şeyin en güzelini araştırıyoruz diye. Yarın akşam Akın'la gidicez alışverişe..
he tamam o zaman kavgasız gürültüsüz hallettinaradığın iyi oldu sonuçta sebebini öğrendin. iyi alışverişler sana şimdiden
[/B]
Yeni konu açınca nooldu bi bakıyım dedim
Dert ettiğin şeye bak sen cidden çok şanslısın bunu unutma!!!!
Çok seviliyorsun ve duygusal düşünceli bi erkek arkadaşın var
Nişan hazırlıklarında gelse evet çok daha iyi olurdu fakat bilerek isteyerek gelmemezlik durumuda yokki izin alamıyorumuş bunun üzerine iş resmiyete döküldü ve değişmeye başladı diye niye düşünüyorsun yanlış düşünce söyliyim
Al bi yakın arkadaşını veya kardeşini veya en çok kiminle alışveriş daha keyifli ve sana yardım edecek onunla git
Çok güzel telaşlar duygucum yani olduğunu tahmin ediyorum onun için hiç bu tür şeyleri kafana takma keyfinide kaçırma derim
Ben bile gelirim alışverişe büyük bi memnuniyetle hemde
Nişan mı ?
Çok acele ettin çoook...
Söylemeyecekmiş de yine çok zorladım.. Sağ ol şekerim.. :)
Hahah seninle gidelim o zamanGüncellememi okumadın sanırım şekerim.. Müstakbel çocuklarımı babası, evimin direğiyle gidiyorumm :)))
Hayırlısı olsun inşallah.. Bakalım.. Şuan için iyi her şey.. :)
şimdi okudum çok sevindim en iyisi olmuş o zaman senin için istediğin gibi olmuş
Sağ ol hayatımmm... Çok teşekkürler.. Allahım senin de güzel kalbine göre versin inşalllaaah :=))
Sen de saol duygucum amiiin teşekkürler
sınavın nasıl geçti onu da sorıyım sırası gelmişken
Sınav gayet iyiydi canım.. Ben üniversiteyi bıraktım, o zaman girdiğimde daha zordu.. mat zaman alıcıydı ama..
ooohh ne güzel sınavında iyi geçmiş kafan rahat bi şekilde nişanını yaparsın
bu cumartesi demi nişan
ne yapmayı düşünüyorsunuz yiyecek içecek ikramlar :26:
Sağ ol hayatımmm... Çok teşekkürler.. Allahım senin de güzel kalbine göre versin inşalllaaah :=))
Onu da sordum ama bi sen dikkat ettin canım :)) Karar veremedik..
Kuru, yaş, ekler pasta.. Ve içecek çeşitleri mi olsun yoksa yağlı, kuru, sulu yemeğimizi mi yapalım.. bilemedik.. Annem, 2-3 aile olacağımız için yemek yapalım diyor ama benim kafam çok karışık.. Sen ne önerirsin? Pazar akşamı olacak nişanımız canım :))
konuştun açıkça herşey halloldu ne güzel sevindim senin adına
Nişanda sulu yemek iyi bir alternatif değil
Sofra kur, kaldır, gereksiz telaşlar arasında sizin nişan kaynar
Güzel ikramlıklar hazırlayır,kuru pasta, minik kurabiyeler falan güzel bir nişan pastası, içecek tamamdır
Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?