İçime sinmeyen bir şeyler varr :(

Ne demek canım sen sağol asıl. Bu arada olay yaratma derim sadece gözlemle zaten sen üzerine yeteri kadar gitmişsin.

Kaynananın sana seksi külot sütten bakması hoşuna gider mi? Benimkiler ödeme yaparken bide kayınpederimin önğne koymuştu iççamaşırını kasasan geçirirken 😳 al kredi kartını, limiti ne kadar de, azıcık ger adamı, sonra git en sevdiğin parfümü, makyaj malzemelerini al, elbise etek bluz takıl vakkodan gez arkadaşım mis gibi. Kalabalık gezince laf söylerler diye uygun yerlere giriyo insan beğenmediği şeyleri alıyo.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben olsam benimkini iyi paralardım ama şimdi seninkinde ters teper falan aman ayrılacak duruma gelmeyin.
sen istediklerini düzgünce anlat, onlar da üstüne düşeni yapsınlar.

sevgilin olmadan nişan alışverişi yapman çok saçma olur. Kendi kendine nişan yapıyormuşsun gibi.. nişan elbisesi, pastası vs beraber seçmek hem heyecanlı güzel şeyler yani. Kredi kartını da almazdım ben alamazdım.. işten 1 gün izin alabilir, ya da haftasonu bakabilirsiniz, daha doğrusu bakabilirdiniz bu kadar acele etmeseniz

Ne demek canım sen sağol asıl. Bu arada olay yaratma derim sadece gözlemle zaten sen üzerine yeteri kadar gitmişsin.

1. sayfada güncelledim.. :))

Haklısın şekerim.. Durum bildiğim gibi değilmiş, 1 sayfada güncelledim.. :)

ben olsam benimkini iyi paralardım ama şimdi seninkinde ters teper falan aman ayrılacak duruma gelmeyin.
sen istediklerini düzgünce anlat, onlar da üstüne düşeni yapsınlar.

Benim sevgilim bitane ya.. 1. sayfada güncelledim canım bak istersen.. durum sandığım gibi değilmiş.

he tamam o zaman kavgasız gürültüsüz hallettin aradığın iyi oldu sonuçta sebebini öğrendin. iyi alışverişler sana şimdiden

Son düzenleme:

Yeni konu açınca nooldu bi bakıyım dedim
Dert ettiğin şeye bak sen cidden çok şanslısın bunu unutma!!!!
Çok seviliyorsun ve duygusal düşünceli bi erkek arkadaşın var
Nişan hazırlıklarında gelse evet çok daha iyi olurdu fakat bilerek isteyerek gelmemezlik durumuda yokki izin alamıyorumuş bunun üzerine iş resmiyete döküldü ve değişmeye başladı diye niye düşünüyorsun yanlış düşünce söyliyim
Al bi yakın arkadaşını veya kardeşini veya en çok kiminle alışveriş daha keyifli ve sana yardım edecek onunla git
Çok güzel telaşlar duygucum yani olduğunu tahmin ediyorum onun için hiç bu tür şeyleri kafana takma keyfinide kaçırma derim
Ben bile gelirim alışverişe büyük bi memnuniyetle hemde

Adama resmen mal'sın demiş konu sahibi sonra aslan erkeğim benim erkeğim.Ne garip ilişkiler var.

he tamam o zaman kavgasız gürültüsüz hallettin aradığın iyi oldu sonuçta sebebini öğrendin. iyi alışverişler sana şimdiden
[/B]

Söylemeyecekmiş de yine çok zorladım.. Sağ ol şekerim.. :)

Hahah seninle gidelim o zaman Güncellememi okumadın sanırım şekerim.. Müstakbel çocuklarımı babası, evimin direğiyle gidiyorumm :)))

Nişan mı ?

Çok acele ettin çoook...

Hayırlısı olsun inşallah.. Bakalım.. Şuan için iyi her şey.. :)

şimdi okudum çok sevindim en iyisi olmuş o zaman senin için istediğin gibi olmuş

Sınav gayet iyiydi canım.. Ben üniversiteyi bıraktım, o zaman girdiğimde daha zordu.. mat zaman alıcıydı ama..

ooohh ne güzel sınavında iyi geçmiş kafan rahat bi şekilde nişanını yaparsın
bu cumartesi demi nişan
ne yapmayı düşünüyorsunuz yiyecek içecek ikramlar :26:

ooohh ne güzel sınavında iyi geçmiş kafan rahat bi şekilde nişanını yaparsın
bu cumartesi demi nişan
ne yapmayı düşünüyorsunuz yiyecek içecek ikramlar :26:

Onu da sordum ama bi sen dikkat ettin canım :)) Karar veremedik..
Kuru, yaş, ekler pasta.. Ve içecek çeşitleri mi olsun yoksa yağlı, kuru, sulu yemeğimizi mi yapalım.. bilemedik.. Annem, 2-3 aile olacağımız için yemek yapalım diyor ama benim kafam çok karışık.. Sen ne önerirsin? Pazar akşamı olacak nişanımız canım :))

Nişanda sulu yemek iyi bir alternatif değil
Sofra kur, kaldır, gereksiz telaşlar arasında sizin nişan kaynar
Güzel ikramlıklar hazırlayır,kuru pasta, minik kurabiyeler falan güzel bir nişan pastası, içecek tamamdır
Hayırlısı olsun

konuştun açıkça herşey halloldu ne güzel sevindim senin adına

Çok teşekkür ederim canım benim.. Dile getirmek istemedikçe kendi kendimi yedim.. iyi ki burada beni yönlendirdiniz..
Hem de bi defa daha gördüm ne kadar mükemmel bir insanla beraber olduğumu... :)

İlk ciddi buluşma ya canım yemeksiz göndermeyelim diye.. muhtemelen bayağı oturcaklar..
Börek, dolma falan yapılmalı mı peki sence? Sağ ol şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…