Tamam alışveriş konuları eskisi gibi değil ama teklif bile etmemişler bence önemli bi sorunnn şimdiden erkeğin hevesi kalmamış düğündede öyle derlerrr sen git al gelinlik diyeeee kartı al git demek de çok kaba bugünler en tatlı zamanlar benceee
duygu sen kaç yaşındasın? sadece meraktan soruyorum konudan bağımsız olarak.
nişan alışverişine gelince de ben istemezdim kayınvalide görümce falan gitmeyi. kasılırım muhtemelen. onlar beğenmez ben beğenirim gerek yok yani.
ama sevgilimin gelmesini isterdim kesinlikle.
Yok daha neler?! Bence zaten senin icgiyimini kayinvaliden gormemeli, ne istiyorsan cik kendin al bence.
91liyim canım.. Ben biraz da hem annem kararsızlıklar yaşıyor nasıl yapsak, ne yapsak diye.. Hem de alışveriş işinde yalnz kalınca can sıkıntısına bu kadar tepki veriyorum...
Mübalağa ediyorum canım.. Söz gelimi öyle dedim.
91liyim canım.. Ben biraz da hem annem kararsızlıklar yaşıyor nasıl yapsak, ne yapsak diye.. Hem de alışveriş işinde yalnz kalınca can sıkıntısına bu kadar tepki veriyorum...
Mübalağa ediyorum canım.. Söz gelimi öyle dedim.
ben olsam öyle kayınvalideyle falan alışveriş yapamazdım.
Kendi ailemden birileriyle yapmayı tercih ederdim.
Sevgilimin de bütün alışverişte bulunmasına gerek yok.
Bir kısmına katılsa yeterli. Ama tabi ki organizasyonu birlikte yapmalıyız.
Nişan nerede yapılacak kimleri çağıracaksınız ne ikram edilecek?
Bu tip şeylere de mi sevgilin hiç karışmıyor.
öyleyse garip. Sen kendi kendine mi nişanlanıyorsun?
Tamam alışveriş konuları eskisi gibi değil ama teklif bile etmemişler bence önemli bi sorunnn şimdiden erkeğin hevesi kalmamış düğündede öyle derlerrr sen git al gelinlik diyeeee kartı al git demek de çok kaba bugünler en tatlı zamanlar benceee
o zaman canım nişanlına ; gel akşam alışverişe gidiyoruz de
Canım sen hala saten gecelik tüylü terlikte misin yaa? Oyshoya git çok güzel gecelikler sabahlıklar var. İşli mişli. Git al onlardan adamın kredi kartıyla :)
Telefonda konuşuldu ama alışveriş olayları falan için sonraki buluşmada olur diyor.. Ya bana baştan deseydi ben onları yemeğe alırdım. Her şey saçma sapan ilerliyor.. Nişan alışverişine çıkmazsam sonra ne için alışverişe çıkayım ki ben.. Önce iki ayağım bi pabuca girdi
Alışverişe hevessiz görünüyor ama normalde çok ilgili ve sevgisini gösteren birisi..
Emrivaki yapmam, o desin.. Demesi lazım.
Nostalji yapacaaz belki
o zaman koy tepkini madem bu kadar umursamazsınız evlenmeyelim de.
tek başına nişanlanmıyorsun sonuçta. ben olsam paralamıştım şimdiye kadar.
her şeyi de sen düşünecek değilsin ya.
ben olsam öyle kayınvalideyle falan alışveriş yapamazdım.
kendi ailemden birileriyle yapmayı tercih ederdim.
sevgilimin de bütün alışverişte bulunmasına gerek yok.
bir kısmına katılsa yeterli. ama tabi ki organizasyonu birlikte yapmalıyız.
nişan nerede yapılacak kimleri çağıracaksınız ne ikram edilecek?
bu tip şeylere de mi sevgilin hiç karışmıyor.
öyleyse garip. sen kendi kendine mi nişanlanıyorsun?
arkadaşlar konu iççamaşırı almak değilll sadece nişan elbisesini alsalar beaber yeter ama sevgilisi bile gelmiyorr bazen gelenekler önemlidirr bu nişan onların nişanııı canım bence sen sevgilinle konuşşş neden gelmek istemiyorrr
Ben bozuldum biraz ne bileyim.. Sanki evlenme teklifini kabul edince bunlara onay vermek zorundaymışım gibi geliyor.
Anne demiyorum daha :) Koskoca kadın, şimdi saçma sapan bi duruma düşmek istemiyorum. O desin diye bekliyorum.
Bilemiyorum artık.
Paralasam mı bilmiyorum.. Malsın dedim adama..
Evde yapacağız, o ve benim ailem +geniş aileden bi kaç fert. Masrafları karşılamayı teklif etti zaten de kabul etmedik.. Kız tarafı yapar ya nişanı canım..
Vallah iyice gaza geldim, arayıp paralıycam adamı..
Usullerinde mi yok diyeceğim ama böyle bir şeyi hiç duymadım acaba kayınvalide adayın ilk çocuğunu evlendiriyor da bu tür konuları bilmiyor olabilir mi diye düşünüyorum ama Akın'ın seninle bu kadar çok evlenmek istemesine rağmen evlilik teklifini o kadar muntazam yapıp en tatlı en heyecanlı dönemlerde seni yanlız bırakıp kredi kartını vereyim alışverişi sen yap demesi de bir o kadar kafa karıştırıcı madem tekrar sorduğunda yine aynı cevabı verdi o zaman sana tek çare kalıyor anneni arkadaşını kızkardeşini sana yakın kim geliyorsa artık onu yanına alıp gönlünce alışverişini yapacaksın eğer sorun çıkarır bir laf ederse sen böyle istedin dersin canım. Bu arada yüzükleri sen kendi başına mı alacaksın o zaman?
biz kayınpederlerle cıktık takıları aldık,diğer gün nişanlımla çıktık kıyafet,ayakkabı vs ..
biz kayınpederlerle cıktık takıları aldık,diğer gün nişanlımla çıktık kıyafet,ayakkabı vs ..
Yüzük işine beni karıştırmadı, kafamızda belirlediğimiz bi model vardı zaten, normalde onun alyansını benim almam lazım ama aldırmıyor kesinlikle..
Çok güzel yorumlamışsın canım benim.. Sağ ol.. Haklısın.. Arayıp olay yaratsam mı diye düşünüyorum.
:))) En azından kıyafet almaya gelmiş.. Kp ile çok kasıntı olur ama ya :))
Bastan asagi donattilar yani senibenimki de misafir gibi nisana geldi.gerci o zamanlar ben cok ozgur kiz modundaydim bayardi beni boyle seyler de simdi veren eli geri gondermem.hos veren de yok ya )
Kadin yine ariyormussun seni bir sey lazim mi diye.benim anlamadigim su nisan diyorsun da yuzuk falan aldinz mi siz?elbise beklentin varsa taki kismini da beklersin.o nasil olacak. Bir de nisandan hemen sonra sakin anne deme.kadinin bekledigini de sanmiyorum.hatta ona yalakaca bile gelebilir.yerinde olsam uzun bir zaman sifat kullanmazdim.onceden ne diyorsam onu bile demezdim.ikili hitaplardan kacinmani tavsiye ederim.
ya öyle malsın.la falan değil. derdini dile getir evlenmeyi istemiyor musun yoksa diye sor.
sonuçta sen genç kızsın bu günleri kaç kere yaşayacaksın?
sadece alışverişle ilgilenmeseler neyse. daha ne ikram edileceğini, adetlerini bile söylememişler.
ben olsam çok kızardım yani. birinin onlara bu işin ciddiyetini anlatması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?