İçime sinmeyen birşeyler var ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Kızlar hemşireyim hastamdan hoşalnıryorum diye bi konu açmıştım neyse biz tanıştık bi şekilde de ve dün işyerime geldi bi çay içtik akşam görüşme teklifi etti bende kabul ettim . Sohbet aslında güzeldi konuşması aşırı kibardı . Kafamı karıştıran şeyler oldu ama
Bana 2 3 gün önce seni eğer üzersem benim bişey yapmama gerek kalmadan sen benimle konuşma demişti bunun sebebini sorduğumda dün "ben biraz odunum sert konuşabilirim " dedi ki ben bu kişinin instagram şifresini çözdüğümde eski sevgilisiyle olan konuşmalarında kavga anında sert hatta ufak küfürler vardı ben buna tahammül edemem . Tabiki benim hayatımı sordu ama sanki hep kendini anlattı gibi ben geçmişiyle ilgili bi kaç sey sordum eski sevgililerini anlattı ama şuan burda seninleyim kimse aklımda yok öyle oldaydı pansumanı yaptırıp giderdim bidaha senle konuşmazdım dedi . Normal kız arkadaşları olduğunu instagramdan konuştuğunu söyledi ki ben bunları biliyodum dürüst olması hoşuma gitti . Ama şöyleki benle ilgili düşüncelerini söylemiyo yani zaman gerekiyo diyo ufak bi seni görünce hoşlandım bile demedi herşey zamanlaymış çok aşırı temkinli davranıyo bu beni rahatsız etti yani ben tabiki 2 günde sevgili olmak istemiyorum ama en azından karşımdaki insanın ikimiz hakkında ne düşündüğünü bilmek isterim bana benle ilgili pek soru sormadı buda rahatsız etti hatta geçmişini merak etmem geçmiş o dedi içime sinmeyen bişeyler var mesajlaşmak hakkında da her dk konuşmak eskide kaldı ya dedi çok ilgili değil beni eve kadar bıraktı eve gidincrde girdin mi eve yazdı ama öyşe çok yazmadı sonra . Bide şu rahatsız etti garson sigara kullanıyomusunuz dedi hayır dedi halbuki o içiyo neden öyle dedn dedim yanımda sigara içmeyen biri varken içmek istemem dedi nerden biliyosun içmediğimi ara da da olsa içiyorum brn dedim istiyosan iç ama bağımlı olursub öyle öyle bence içme dedi buda rahataız etti ben mi kusur arıyorum . Bimiyorum ben sevip sevilmek istiyorum bu kadar temkinli olması soğuttu beni ?

Karşımdaki insan ben ne severim ne yaparım pek anlatma fazlasıyla kendi hayatından bahsetti . Sadece beni nasıl buldun adımı soyadımı bilmeden sorusuna bile herşeyin bi zamanı var bazı şeyler yavaş yavaş olur dedi bunun yani brnim hızlı gitmek gibi bi derdim yok ama ufak bi soruya bile cevap vermiyo
Sen kusur arıyosun gibi geldi
Her insan farklıdır
Kendi istedigin kalıba sokmaya calısıyosun

Instagram şifresini çözmek dalan hoş değil sonuçta bu kadar özeline girmek yanlış vede suç zaten
Kaldı ki bir kere görüştüğün bir insan bu
Sigara konusunda abarttığını düşünüyorum
Bir kadın olarak iltifatlar almak herkesin hoşuna gider ama odunum demiş o yüzden fazla birşey bekleme her erkek duygularını belli etmiyor ha etmesi gerekir o ayrı ama onun yapısı bu işte

Valla ben iki günde senden hoşlanıyorum diyen adama değişik bakardım.
Doğrusunu yapıyor, daha ne desin adam iki günde. Ne hissetsin ne bekliyorsun?
Sigara işi bir arkadaşın da dediği gibi gerçekten centilmenliğinden.
Bence sen önyargı yapma şimdiden canım. Kusursuz insan yok, sen kusursuz musun mesela? Değilsin, bende değilim. Benim eşim de değil. O yüzden bir insanın kusurlarını affedilmeyecek şey değillerse görmezden gelmen en doğrusu.
Ve bana inan, iki günde seni seviyorum, sana aşığım diyen, bir iki ayda seninle evleneceğiz diyen insandan kaç.

Senin hastan birazcık sabrı hak ediyor :)))

Bir de insta şifresini nasıl buldun merak ettim

He bir de odun oluşuna takma şimdilik, benim kocam da çok odundu ama aşk insanı değiştiriyor :)))))

Canım o aranan tip değil mi bu? Neden net konuşmuyo biliyo musun? Çğnkü başka birilieri de vardır başksıyla netleştirince iki çay içtik diye sevgili mi olduk deyip topukları mabadını döve döve kaçacaktır. Sen de zorla başına dert arıyosn he

Ya daha kaç günlük tanıdığın insanın özel hayatına girip mesajları okumuşsun pes ya
Ben eşimin instagram hesabına girmem. Özsaygımdan..
Kendi yaptığın ayıbı hiçe sayıp bir de karşındaki insana olmayacak kusurlar takıyorsun yanımda sigara içmedi bana soru sormadı vs..
Gülerek okudum

Ben sanıp kuzenimi eklemiş o yüzden arandığını düşündük . Kızlarla da konuşması yokki flört anlamında bilemiyorum işte bende bunları düşündüğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…