İçime sinmeyen birşeyler var ?

Daha 2 gündür tanıdığınız adamın özeline giriyorsunuz ama içine sinmeyen bir şeyler olan sizsiniz öyle mi?

Önceki konuda da söylendi, ama belli ki anlamamışsınız hatanızı. Sanki siz çok normalmişsiniz gibi adama kusur bulup duruyorsunuz.
Umarım yaptığınız şeyi anlar da bir güzel rezil eder sizi. Başka türlü anlamayacaksınız hatanızı.

Ya önceki konuyu da okudum kuzenini ona benzetmişmiş adamın konu sahibiyle alakası yok belliki kendisinden hoşlandığını anladı egosu okşandı olay bu böyle takınlı erkeklerin peşinde koşan herşeyini didik didik eden kadınlara fena ayar oluyorum bu tarz kadınlar yüzünden bizim gibi kadınlar da aynı kefeye konuluyor

Eski konuda adam ilk önce kuzenini takip etmişti. Bence kuzenini kıskandı, merak etti ona instagramdan yazdı mı diye.
Adam bulaştığı şeyi bilse komple yok olur.

Eski konuda adam ilk önce kuzenini takip etmişti. Bence kuzenini kıskandı, merak etti ona instagramdan yazdı mı diye.
Adam bulaştığı şeyi bilse komple yok olur.
İşte şimdi de diyo ki kuzenimi ben sandığı için takip etmiş :) adam kör galiba bunu konu sahibi uydurdu bence ha diyelim adam söyledi yine de yalan işte

Adam normal, siz stalkçı... Diyeceklerini bu kadar.

Eski sevgilisine küfürler etmişse size de edecektir. Bu net !!!

İki gün tanıdığınız insanın instagram şifresini çözüp, özeline girip okumak!

Ya bence adam gayet normal da siz pek normal davranmıyorsunuz. Nasıl bir saygısızlık bu? Güvenmeyecekseniz, kuzeninizi eklemişse vs ilişki için adım atmayacaksınız. Eşim dahil kimse benim özel yazışmalarımı okuyamaz. Arkadaşlarım alır telefonumda bazen instagramımda takılırlar hiçbiri DM mesajlarıma yanlışlıkla hariç kasten girmemiştir. O da instagramda çoklu fotoğraflara bakarken yana kaydırmışlardır öyle olmuştur ve kusura bakma diye de belirtmişlerdir. Benim için eşimin telefonumu alıp özellikle sms, wp, fb, instagram gibi sosyal ağlardaki mesajlarıma bakması bana güvenmemesi anlamına gelir -ki benim için ciddi bir sorun bu. Evliliğimizi sorgularım. Kaldı ki iki günlük tanıdığım birisi mesajlarımı okuyacak... hayatıma giremeden kapı dışarı bulur kendisini. Ben de eşimin özelini kurcalamam. İnstagram hesabında ekliyim, kullanmıyor. Facebookta çocuklarımızla herkese açık fotoğraflarımız var. Yaparsa da bana değil kendine yapar. Ancak çok şüpheleneceğim bir durum olur öyle bakarım o da evliyiz diye. Ben öyle bir ahlâksızlık yapıyorsam zaten suratıma tükürse hakkı olur.

İnsanlar 40 yıllık eşlerinin şifresini çözemezken(!) siz 3 günlük adamın şifresini ne bildiniz acaba?? Dikkat hacker varrr

Çocuk ne demiş ki sana içme alışırsın demiş ve senin rahatsız olacağını düşündüğüm için içmedim demiş bunda rahatsız olacak ne var ??

Valla karsinizdaki kisi bana gayet duzgun geldi suana kadar. Sigara konusu sizin icmediginizi dusunmus demek ki rahatsiz olmanizi istememis da gayet guzel. Ama bence siz simdiden instagram hesabini acip kurcalamakla ileri gitmissiniz. O kisinin ozeli hos olmamis. Size olan davranislari ile tanisaniz daha iyi olur.

İnsanların kişisel alanlarına nasıl bu şekilde yasadışı yollarla zorla girme cürreti gösterebiliyorsunuz? Sen birine 3 gün selam ver, sonra gelsin başına bela olsun. Sosyal medya şifreleri kırmalar, incik cincik sayfa karıştırmalar. Cidden evlerden ıraksınız. Adam inşallah yaptığınızın farkıma varır ve sizden kurtulur. Ben cidden sizin gibi insanlardan korkuyorum, çünkü durmanız gereken yerde durmayı bilmiyorsunuz. Suç işlemekten çekinmemeyi geçtim, normal bir şeymiş gibi anlatabiliyorsunuz. Allah karşıma çıkarmasın.

Temkinli olması taktik olabilirmBoyle temkinli başlayan bir ilişki benim de oldu .İlgisiz temkinli.Eskiden darbe yemiştir kadinları çok şımartmayım demiştir.Sigara konusunda büyütme birşey yokki.
Icmedigin izlenimi olmuş demekki.Belki sigara içen kızlardan hoşlanmıyordur.Seni tanımak hemen atlamamak istiyor.Aslinda yeni dönem erkekleri hep böyle mi acaba.Hani ortalık kötü diye temkinli mi oluyorlar.Belki ciddi düşünüyor
Yoksa zaten hicbirsey aramaz atlardı.Temkinli ama zamanla birşeyleri beğenmezse gidebilir o kötü yönü var bu durumun..Yani senin biraz onu dişine göre izlenimi bekleyebilir.Sor bakalım nasıl kızlardan hoşlanırmış
Ne diyorsa sende onları arayacak büyük ihtimal.Hani hoşlanma belirtileri, dolu dizgin olayı da yok adamda Biraz da mantık gibi.Hani sen hemsiresin o işsiz.Bak bu bile olabilir.Ama evlilik düşündüğü için tartıyor.
Sen benim dediklerimi dikkate al.Meslektasinim ve böyle bir başlangıç ben de basladim
Peki beğenisini hiç mi hissetmedim.Sen de ağırdan sat kendini.Gelme oyununa.Sen de tanımaya çalış onu
Bir arkadaş gibi gör once.Atlama derim.Ilgisixligine de birsey deme burak o gelsin.Sonra çok basın ağrır şımarır çünkü.

Son düzenleme:
İçe sinmeyecek birşey varsa oda senin 2 gündür tanıdığın adamın Instagramına girmen, 10 yıldır tanıyorum eşimi, şifrelerini falan bilmem, ne cüret sizdeki.

Ben aslında suna takildim.Yeni tanistiginiz birinin instagram sifresini neden çözme ihtiyaci hissettiniz?
Evet nasıl yaptın onu bravo ya .Bana da yolunu göstersene.Anlamadi mi peki.Sofreyi kirsan o giremez diye biliyorum ben.Nedir olay?
Iyi birşey bulamamissin.

Evet nasıl yaptın onu bravo ya .Bana da yolunu göstersene.Anlamadi mi peki.Sofreyi kirsan o giremez diye biliyorum ben.Nedir olay?
Iyi birşey bulamamissin.
Konu sahibinin şifre çözmesi çok çirkin ve ciddi bir suç!!! Siz de gerçekten bunun yolunu mu soruyorsunuz, yapılan hareketin nasıl çirkin olduğuna dair burda birçok üye de yorum yaptı üstelik, okumadınız mı.... Siber suç diye birşey duydunuz mu hayatınızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…