- Konu Sahibi SalakSacma
-
Eski konuda adam ilk önce kuzenini takip etmişti. Bence kuzenini kıskandı, merak etti ona instagramdan yazdı mı diye.Ya önceki konuyu da okudum kuzenini ona benzetmişmiş adamın konu sahibiyle alakası yok belliki kendisinden hoşlandığını anladı egosu okşandı olay bu böyle takınlı erkeklerin peşinde koşan herşeyini didik didik eden kadınlara fena ayar oluyorum bu tarz kadınlar yüzünden bizim gibi kadınlar da aynı kefeye konuluyor
İşte şimdi de diyo ki kuzenimi ben sandığı için takip etmiş :) adam kör galiba bunu konu sahibi uydurdu bence ha diyelim adam söyledi yine de yalan işteEski konuda adam ilk önce kuzenini takip etmişti. Bence kuzenini kıskandı, merak etti ona instagramdan yazdı mı diye.
Adam bulaştığı şeyi bilse komple yok olur.
Kızlar hemşireyim hastamdan hoşalnıryorum diye bi konu açmıştım neyse biz tanıştık bi şekilde de ve dün işyerime geldi bi çay içtik akşam görüşme teklifi etti bende kabul ettim . Sohbet aslında güzeldi konuşması aşırı kibardı . Kafamı karıştıran şeyler oldu ama
Bana 2 3 gün önce seni eğer üzersem benim bişey yapmama gerek kalmadan sen benimle konuşma demişti bunun sebebini sorduğumda dün "ben biraz odunum sert konuşabilirim " dedi ki ben bu kişinin instagram şifresini çözdüğümde eski sevgilisiyle olan konuşmalarında kavga anında sert hatta ufak küfürler vardı ben buna tahammül edemem . Tabiki benim hayatımı sordu ama sanki hep kendini anlattı gibi ben geçmişiyle ilgili bi kaç sey sordum eski sevgililerini anlattı ama şuan burda seninleyim kimse aklımda yok öyle oldaydı pansumanı yaptırıp giderdim bidaha senle konuşmazdım dedi . Normal kız arkadaşları olduğunu instagramdan konuştuğunu söyledi ki ben bunları biliyodum dürüst olması hoşuma gitti . Ama şöyleki benle ilgili düşüncelerini söylemiyo yani zaman gerekiyo diyo ufak bi seni görünce hoşlandım bile demedi herşey zamanlaymış çok aşırı temkinli davranıyo bu beni rahatsız etti yani ben tabiki 2 günde sevgili olmak istemiyorum ama en azından karşımdaki insanın ikimiz hakkında ne düşündüğünü bilmek isterim bana benle ilgili pek soru sormadı buda rahatsız etti hatta geçmişini merak etmem geçmiş o dedi içime sinmeyen bişeyler var mesajlaşmak hakkında da her dk konuşmak eskide kaldı ya dedi çok ilgili değil beni eve kadar bıraktı eve gidincrde girdin mi eve yazdı ama öyşe çok yazmadı sonra . Bide şu rahatsız etti garson sigara kullanıyomusunuz dedi hayır dedi halbuki o içiyo neden öyle dedn dedim yanımda sigara içmeyen biri varken içmek istemem dedi nerden biliyosun içmediğimi ara da da olsa içiyorum brn dedim istiyosan iç ama bağımlı olursub öyle öyle bence içme dedi buda rahataız etti ben mi kusur arıyorum . Bimiyorum ben sevip sevilmek istiyorum bu kadar temkinli olması soğuttu beni ?
2 günde adamın instagram sifresini nasıl cözdünüz ya keşke hemsirelikten istifa edip MİT e baslasanız
Ben de korkumdan çıkış yapamıyorum geri giremem kim uğraşacak diyeBen bazen kendi şifremi unutup giremiyorum kız 2 günde tanıdığı adamın hesabına girmiş. Bence de MİT işe alsın
İnsanlar 40 yıllık eşlerinin şifresini çözemezken(!) siz 3 günlük adamın şifresini ne bildiniz acaba??Kızlar hemşireyim hastamdan hoşalnıryorum diye bi konu açmıştım neyse biz tanıştık bi şekilde de ve dün işyerime geldi bi çay içtik akşam görüşme teklifi etti bende kabul ettim . Sohbet aslında güzeldi konuşması aşırı kibardı . Kafamı karıştıran şeyler oldu ama
Bana 2 3 gün önce seni eğer üzersem benim bişey yapmama gerek kalmadan sen benimle konuşma demişti bunun sebebini sorduğumda dün "ben biraz odunum sert konuşabilirim " dedi ki ben bu kişinin instagram şifresini çözdüğümde eski sevgilisiyle olan konuşmalarında kavga anında sert hatta ufak küfürler vardı ben buna tahammül edemem . Tabiki benim hayatımı sordu ama sanki hep kendini anlattı gibi ben geçmişiyle ilgili bi kaç sey sordum eski sevgililerini anlattı ama şuan burda seninleyim kimse aklımda yok öyle oldaydı pansumanı yaptırıp giderdim bidaha senle konuşmazdım dedi . Normal kız arkadaşları olduğunu instagramdan konuştuğunu söyledi ki ben bunları biliyodum dürüst olması hoşuma gitti . Ama şöyleki benle ilgili düşüncelerini söylemiyo yani zaman gerekiyo diyo ufak bi seni görünce hoşlandım bile demedi herşey zamanlaymış çok aşırı temkinli davranıyo bu beni rahatsız etti yani ben tabiki 2 günde sevgili olmak istemiyorum ama en azından karşımdaki insanın ikimiz hakkında ne düşündüğünü bilmek isterim bana benle ilgili pek soru sormadı buda rahatsız etti hatta geçmişini merak etmem geçmiş o dedi içime sinmeyen bişeyler var mesajlaşmak hakkında da her dk konuşmak eskide kaldı ya dedi çok ilgili değil beni eve kadar bıraktı eve gidincrde girdin mi eve yazdı ama öyşe çok yazmadı sonra . Bide şu rahatsız etti garson sigara kullanıyomusunuz dedi hayır dedi halbuki o içiyo neden öyle dedn dedim yanımda sigara içmeyen biri varken içmek istemem dedi nerden biliyosun içmediğimi ara da da olsa içiyorum brn dedim istiyosan iç ama bağımlı olursub öyle öyle bence içme dedi buda rahataız etti ben mi kusur arıyorum . Bimiyorum ben sevip sevilmek istiyorum bu kadar temkinli olması soğuttu beni ?
Valla karsinizdaki kisi bana gayet duzgun geldi suana kadar. Sigara konusu sizin icmediginizi dusunmus demek ki rahatsiz olmanizi istememis da gayet guzel. Ama bence siz simdiden instagram hesabini acip kurcalamakla ileri gitmissiniz. O kisinin ozeli hos olmamis. Size olan davranislari ile tanisaniz daha iyi olur.Kızlar hemşireyim hastamdan hoşalnıryorum diye bi konu açmıştım neyse biz tanıştık bi şekilde de ve dün işyerime geldi bi çay içtik akşam görüşme teklifi etti bende kabul ettim . Sohbet aslında güzeldi konuşması aşırı kibardı . Kafamı karıştıran şeyler oldu ama
Temkinli olması taktik olabilirmBoyle temkinli başlayan bir ilişki benim de oldu .İlgisiz temkinli.Eskiden darbe yemiştir kadinları çok şımartmayım demiştir.Sigara konusunda büyütme birşey yokki.Kızlar hemşireyim hastamdan hoşalnıryorum diye bi konu açmıştım neyse biz tanıştık bi şekilde de ve dün işyerime geldi bi çay içtik akşam görüşme teklifi etti bende kabul ettim . Sohbet aslında güzeldi konuşması aşırı kibardı . Kafamı karıştıran şeyler oldu ama
Evet nasıl yaptın onu bravo ya .Bana da yolunu göstersene.Anlamadi mi peki.Sofreyi kirsan o giremez diye biliyorum ben.Nedir olay?Ben aslında suna takildim.Yeni tanistiginiz birinin instagram sifresini neden çözme ihtiyaci hissettiniz?
Konu sahibinin şifre çözmesi çok çirkin ve ciddi bir suç!!! Siz de gerçekten bunun yolunu mu soruyorsunuz, yapılan hareketin nasıl çirkin olduğuna dair burda birçok üye de yorum yaptı üstelik, okumadınız mı.... Siber suç diye birşey duydunuz mu hayatınızda?Evet nasıl yaptın onu bravo ya .Bana da yolunu göstersene.Anlamadi mi peki.Sofreyi kirsan o giremez diye biliyorum ben.Nedir olay?
Iyi birşey bulamamissin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?