- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Valla gercek hayatta tanıdığım biri olsa kendimi ve ortak tanıstıgımız herkesi uyarıp uzak tutardım kendisindenBazen bilinen şeylerin yüze karşı söylenmesi titretir kendine getirir insanı. Bakın kaç satırlık konudan, birden çok kişinin dikkatini çekti 1 cümlelik hatası. Herkes hacmi kadar dolarmış, kendi bilir. Onun hayatı, onun seçimi. Ama etrafımda böyle arkadaş istemem kendim.
Bir de ilk buluşmada kimseye eski sevgililerini sormam. Genel olarak kendimden bahsederim. Onun hayatının akışını öğrenmek isterim. Haline tavrına bakarım. Çayımı içer evime dönerim.
Sadece bi merak denemişsin sansada hop bulmussun sifreyiSadece bi merakla denedim ve çpk haklısınız belki inanmayacaksınuz ama sizin mesajlarınızı okuduktan sonra bir daha girmemek üzere çıkış yaptım aslında beni soğutan şey bukadar şey bilmem di belkide o yüzden bi heycanı kalmadı
Arkadaşım sen tepkileri alana kadar adamın hesabını kurcalamaya devam ediyordun. Yaptığın yanlış. Şuan ki pozisyonunda hakkın bile yok diyebilirim. Okumuş, mesleğini eline almış kocaman kadınsın. Ufkunun daha geniş olması gerekmiyor mu? Böyle şeylerle uğraşacağına kendisini tanımaya çalışıp kararlarını o doğrultuda alman daha doğru olur. Özele tecavüzle bir yere varamazsın.Sadece bi merakla denedim ve çpk haklısınız belki inanmayacaksınuz ama sizin mesajlarınızı okuduktan sonra bir daha girmemek üzere çıkış yaptım aslında beni soğutan şey bukadar şey bilmem di belkide o yüzden bi heycanı kalmadı
Evet ben konuyu ilk haliyle okudum instagram şifresini çözüp kız arkadaşıyla olan yazışmaları okuduğunu belirtti, yaptığı çok normalmiş gibi adamı eleştiriyor bir deKonuda oynama var sanırım
Silinmiş o kısım
İg şifresini çözdüğünü nasıl anladınız kızlar? Öyld birşey yazmıyor sanki. Ben mi okuduğumu anlamıyorum.
Adam bilse arkasına bakmadan kaçarAdamın sizden kendini kurtarmasını umuyorum.
Hasta ruhlu musunuz nesiniz? Sevgiliniz bile olmayan adamın özeline izinsiz girip yazışmalarını okuyorsunuz.
Sırf birinden hoslanmak size bu hadsizligi yapma izni vermez.
Korkunç yahu-
Kendimi adamın yerine koydum, gerçekten korkunc.
İg şifresini çözdüğünü nasıl anladınız kızlar? Öyld birşey yazmıyor sanki. Ben mi okuduğumu anlamıyorum.
Valla bilemedim ben pek iyi şeyler düşünmedim bu tip hakkında. Sensanıp nasıl ekliyo resimden de mi tanımamışBen sanıp kuzenimi eklemiş o yüzden arandığını düşündük . Kızlarla da konuşması yokki flört anlamında bilemiyorum işte bende bunları düşündüğüm
Adam eski sevgilisiyle ne yazismis onu merak ettim birde ne zaman sevgilisi eski olmus ayrildiktan sonra mi aranmaya baslamis ayyyy cok merak ettim..Evet siz söyleyince baktım asıl mesaja.
O kısımları silmiş.
Bu kısımda aslında adamın instagram şifresini çözüp adamın eski sevgilisiyle olan yazışmalarını okuduğunu yazmıştı.
Adam da tuhaf olan hiç bişi yok. Sorun sende.Senin tutum ve davranışların yüzünden, tanışmadan öteye gidilecek gibi durmuyor.Kızlar hemşireyim hastamdan hoşalnıryorum diye bi konu açmıştım neyse biz tanıştık bi şekilde de ve dün işyerime geldi bi çay içtik akşam görüşme teklifi etti bende kabul ettim . Sohbet aslında güzeldi konuşması aşırı kibardı . Kafamı karıştıran şeyler oldu ama
Bana 2 3 gün önce seni eğer üzersem benim bişey yapmama gerek kalmadan sen benimle konuşma demişti bunun sebebini sorduğumda dün "ben biraz odunum sert konuşabilirim " dedi ki ben bu kişinin eski sevgilisiyle olan konuşmalarında kavga anında sert hatta ufak küfürler vmm plardı ben buna tahammül edemem . Tabiki benim hayatımı sordu ama sanki hep kendini anlattı gibi ben geçmişiyle ilgili bi kaç sey sordum eski sevgililerini anlattı ama şuan burda seninleyim kimse aklımda yok öyle oldaydı pansumanı yaptırıp giderdim bidaha senle konuşmazdım dedi . Normal kız arkadaşları olduğunu instagramdan konuştuğunu söyledi ki ben bunları biliyodum dürüst olması hoşuma gitti . Ama şöyleki benle ilgili düşüncelerini söylemiyo yani zaman gerekiyo diyo ufak bi seni görünce hoşlandım bile demedi herşey zamanlaymış çok aşırı temkinli davranıyo bu beni rahatsız etti yani ben tabiki 2 günde sevgili olmak istemiyorum ama en azından karşımdaki insanın ikimiz hakkında ne düşündüğünü bilmek isterim bana benle ilgili pek soru sormadı buda rahatsız etti hatta geçmişini merak etmem geçmiş o dedi içime sinmeyen bişeyler var mesajlaşmak hakkında da her dk konuşmak eskide kaldı ya dedi çok ilgili değil beni eve kadar bıraktı eve gidincrde girdin mi eve yazdı ama öyşe çok yazmadı sonra . Bide şu rahatsız etti garson sigara kullanıyomusunuz dedi hayır dedi halbuki o içiyo neden öyle dedn dedim yanımda sigara içmeyen biri varken içmek istemem dedi nerden biliyosun içmediğimi ara da da olsa içiyorum brn dedim istiyosan iç ama bağımlı olursub öyle öyle bence içme dedi buda rahataız etti ben mi kusur arıyorum . Bimiyorum ben sevip sevilmek istiyorum bu kadar temkinli olması soğuttu beni ?
Şifreyi sizede versin bariAdam eski sevgilisiyle ne yazismis onu merak ettim birde ne zaman sevgilisi eski olmus ayrildiktan sonra mi aranmaya baslamis ayyyy cok merak ettim..
Kızlar hemşireyim hastamdan hoşalnıryorum diye bi konu açmıştım neyse biz tanıştık bi şekilde de ve dün işyerime geldi bi çay içtik akşam görüşme teklifi etti bende kabul ettim . Sohbet aslında güzeldi konuşması aşırı kibardı . Kafamı karıştıran şeyler oldu ama
Bana 2 3 gün önce seni eğer üzersem benim bişey yapmama gerek kalmadan sen benimle konuşma demişti bunun sebebini sorduğumda dün "ben biraz odunum sert konuşabilirim " dedi ki ben bu kişinin instagram şifresini çözdüğümde eski sevgilisiyle olan konuşmalarında kavga anında sert hatta ufak küfürler vardı ben buna tahammül edemem . Tabiki benim hayatımı sordu ama sanki hep kendini anlattı gibi ben geçmişiyle ilgili bi kaç sey sordum eski sevgililerini anlattı ama şuan burda seninleyim kimse aklımda yok öyle oldaydı pansumanı yaptırıp giderdim bidaha senle konuşmazdım dedi . Normal kız arkadaşları olduğunu instagramdan konuştuğunu söyledi ki ben bunları biliyodum dürüst olması hoşuma gitti . Ama şöyleki benle ilgili düşüncelerini söylemiyo yani zaman gerekiyo diyo ufak bi seni görünce hoşlandım bile demedi herşey zamanlaymış çok aşırı temkinli davranıyo bu beni rahatsız etti yani ben tabiki 2 günde sevgili olmak istemiyorum ama en azından karşımdaki insanın ikimiz hakkında ne düşündüğünü bilmek isterim bana benle ilgili pek soru sormadı buda rahatsız etti hatta geçmişini merak etmem geçmiş o dedi içime sinmeyen bişeyler var mesajlaşmak hakkında da her dk konuşmak eskide kaldı ya dedi çok ilgili değil beni eve kadar bıraktı eve gidincrde girdin mi eve yazdı ama öyşe çok yazmadı sonra . Bide şu rahatsız etti garson sigara kullanıyomusunuz dedi hayır dedi halbuki o içiyo neden öyle dedn dedim yanımda sigara içmeyen biri varken içmek istemem dedi nerden biliyosun içmediğimi ara da da olsa içiyorum brn dedim istiyosan iç ama bağımlı olursub öyle öyle bence içme dedi buda rahataız etti ben mi kusur arıyorum . Bimiyorum ben sevip sevilmek istiyorum bu kadar temkinli olması soğuttu beni ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?