İçime sinmeyen birşeyler var ?

Valla gercek hayatta tanıdığım biri olsa kendimi ve ortak tanıstıgımız herkesi uyarıp uzak tutardım kendisinden
Normal değil yaptıgı yazık

Bir de ilk buluşmada kimseye eski sevgililerini sormam. Genel olarak kendimden bahsederim. Onun hayatının akışını öğrenmek isterim. Haline tavrına bakarım. Çayımı içer evime dönerim.

Ek olarak, başta büyük umutlar verip ayaklarını yerden kesip sonra seni dımdızlak ortada bırakması daha beter birşey. Ağırdan alması daha iyi. Dur bir sende sakinle, akışına bırak bakalım. Mevla görelim ne eyler

Sadece bi merak denemişsin sansada hop bulmussun sifreyi
Bizimde girmesen bari burda ki konusmalarımıza

konunuzun içeriğini değiştirin de sizi haklı görmeye başlayalım bunu mu istiyorsunuz? bence bir silkelenip kendinize gelin.

Arkadaşım sen tepkileri alana kadar adamın hesabını kurcalamaya devam ediyordun. Yaptığın yanlış. Şuan ki pozisyonunda hakkın bile yok diyebilirim. Okumuş, mesleğini eline almış kocaman kadınsın. Ufkunun daha geniş olması gerekmiyor mu? Böyle şeylerle uğraşacağına kendisini tanımaya çalışıp kararlarını o doğrultuda alman daha doğru olur. Özele tecavüzle bir yere varamazsın.

Adam bilse arkasına bakmadan kaçar

Ben sanıp kuzenimi eklemiş o yüzden arandığını düşündük . Kızlarla da konuşması yokki flört anlamında bilemiyorum işte bende bunları düşündüğüm
Valla bilemedim ben pek iyi şeyler düşünmedim bu tip hakkında. Sensanıp nasıl ekliyo resimden de mi tanımamış

Neden eski sevgililerini sordun ve o neden eski sevgililerini anlatti ? Demekki anlatmaya deger goruyor onlari asıl sen temkinli ol evlilik yasi geldiyse evlenmek icin is güç sahibi birini ariyor olabilir

Evet siz söyleyince baktım asıl mesaja.
O kısımları silmiş.

Bu kısımda aslında adamın instagram şifresini çözüp adamın eski sevgilisiyle olan yazışmalarını okuduğunu yazmıştı.
Adam eski sevgilisiyle ne yazismis onu merak ettim birde ne zaman sevgilisi eski olmus ayrildiktan sonra mi aranmaya baslamis ayyyy cok merak ettim..

Umarim adam yaptiginiz seyi fark eder. Ne kadar ayip yahu. Hic mi empati yapmiyorsunuz.
Hesabina girip karistirdigin ile ilgili kismi silmissin ama kizla kufurlu konusmasi ile ilgili kisim duruyor. Bir de ben buna tahammul edemem demissin. Ha adam senin ozel hayatina mudahalene tahammul etti de seninki kaldi.

Son düzenleme:
Adam gayet normalde siz takıntılı ve tehlikelisiniz. Kim 2 gündür tanıdığı kişinin şifresini kırmaya çalışırki
Adam bilse koşarak uzaklaşır sizden. Ayrıca instagramda gizlilik kısmında hesaba girilen bütün tarih ve saatler yazıyor. Umarım adam bakar ve birisinin hesabını kurcaladığını farkeder.

Adam da tuhaf olan hiç bişi yok. Sorun sende.Senin tutum ve davranışların yüzünden, tanışmadan öteye gidilecek gibi durmuyor.

Adam seni beğenmiyor zorla yapışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…