- 4 Ekim 2012
- 16.985
- 33.514
- 798
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Konuda oynama var sanırımAdamın instagram şifresini çözüp bir de yazışmalarını okuyacak karakterdeyseniz umarım önce adam kurtulur.
Resmen hadsizlik ya ayıp yani.
Evet siz söyleyince baktım asıl mesaja.Konuda oynama var sanırım
Silinmiş o kısım
Bu kısımda aslında adamın instagram şifresini çözüp adamın eski sevgilisiyle olan yazışmalarını okuduğunu yazmıştı.ki ben bu kişinin eski sevgilisiyle olan konuşmalarında kavga anında sert hatta ufak küfürler
Ay ne cirkin ne edepsiz bi davranıs yaEvet siz söyleyince baktım asıl mesaja.
O kısımları silmiş.
Bu kısımda aslında adamın instagram şifresini çözüp adamın eski sevgilisiyle olan yazışmalarını okuduğunu yazmıştı.
Pofff . Abartı abartı abartı...Kızlar hemşireyim hastamdan hoşalnıryorum diye bi konu açmıştım neyse biz tanıştık bi şekilde de ve dün işyerime geldi bi çay içtik akşam görüşme teklifi etti bende kabul ettim . Sohbet aslında güzeldi konuşması aşırı kibardı . Kafamı karıştıran şeyler oldu ama
Bana 2 3 gün önce seni eğer üzersem benim bişey yapmama gerek kalmadan sen benimle konuşma demişti bunun sebebini sorduğumda dün "ben biraz odunum sert konuşabilirim " dedi ki ben bu kişinin eski sevgilisiyle olan konuşmalarında kavga anında sert hatta ufak küfürler vmm plardı ben buna tahammül edemem . Tabiki benim hayatımı sordu ama sanki hep kendini anlattı gibi ben geçmişiyle ilgili bi kaç sey sordum eski sevgililerini anlattı ama şuan burda seninleyim kimse aklımda yok öyle oldaydı pansumanı yaptırıp giderdim bidaha senle konuşmazdım dedi . Normal kız arkadaşları olduğunu instagramdan konuştuğunu söyledi ki ben bunları biliyodum dürüst olması hoşuma gitti . Ama şöyleki benle ilgili düşüncelerini söylemiyo yani zaman gerekiyo diyo ufak bi seni görünce hoşlandım bile demedi herşey zamanlaymış çok aşırı temkinli davranıyo bu beni rahatsız etti yani ben tabiki 2 günde sevgili olmak istemiyorum ama en azından karşımdaki insanın ikimiz hakkında ne düşündüğünü bilmek isterim bana benle ilgili pek soru sormadı buda rahatsız etti hatta geçmişini merak etmem geçmiş o dedi içime sinmeyen bişeyler var mesajlaşmak hakkında da her dk konuşmak eskide kaldı ya dedi çok ilgili değil beni eve kadar bıraktı eve gidincrde girdin mi eve yazdı ama öyşe çok yazmadı sonra . Bide şu rahatsız etti garson sigara kullanıyomusunuz dedi hayır dedi halbuki o içiyo neden öyle dedn dedim yanımda sigara içmeyen biri varken içmek istemem dedi nerden biliyosun içmediğimi ara da da olsa içiyorum brn dedim istiyosan iç ama bağımlı olursub öyle öyle bence içme dedi buda rahataız etti ben mi kusur arıyorum . Bimiyorum ben sevip sevilmek istiyorum bu kadar temkinli olması soğuttu beni ?
Yazıyordu, herhalde tepki alınca ilk mesajını düzenleyip o kısımları silmiş.İg şifresini çözdüğünü nasıl anladınız kızlar? Öyld birşey yazmıyor sanki. Ben mi okuduğumu anlamıyorum.
İstediği kadar silsin, yaptığının yanlış bişey olduğunu anladıysa ve kişisel msjlara böyle müdahale etmemesi gerektiğini anladıysa ne alaaYazıyordu, herhalde tepki alınca ilk mesajını düzenleyip o kısımları silmiş.
Şifresini çözüp adamın mesajlarını okuduğunu yazıyordu.
Yazıyordu, herhalde tepki alınca ilk mesajını düzenleyip o kısımları silmiş.
Şifresini çözüp adamın mesajlarını okuduğunu yazıyordu.
Anlarmı sizce işini gücünü almıs kac yasına gelmiş kadın ilkokul cocugu değil ki yanlısını söyleyince yüzü kızarsınİstediği kadar silsin, yaptığının yanlış bişey olduğunu anladıysa ve kişisel msjlara böyle müdahale etmemesi gerektiğini anladıysa ne alaa
İstediği kadar silsin, yaptığının yanlış bişey olduğunu anladıysa ve kişisel msjlara böyle müdahale etmemesi gerektiğini anladıysa ne alaa
Bende kendimden şüphe ettim. Yaptığı çok yanlış ve gereksiz hatta hadsizce bir şey.
Anlarmı sizce işini gücünü almıs kac yasına gelmiş kadın ilkokul cocugu değil ki yanlısını söyleyince yüzü kızarsın
Kendi zaten akli melakeleri yerindeyse biliyordur ne dogru ne yanlıs
Bazen bilinen şeylerin yüze karşı söylenmesi titretir kendine getirir insanı. Bakın kaç satırlık konudan, birden çok kişinin dikkatini çekti 1 cümlelik hatası. Herkes hacmi kadar dolarmış, kendi bilir. Onun hayatı, onun seçimi. Ama etrafımda böyle arkadaş istemem kendim.Anlarmı sizce işini gücünü almıs kac yasına gelmiş kadın ilkokul cocugu değil ki yanlısını söyleyince yüzü kızarsın
Kendi zaten akli melakeleri yerindeyse biliyordur ne dogru ne yanlıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?