İçime sinmeyen birşeyler var ?

Konuda oynama var sanırım
Silinmiş o kısım
Evet siz söyleyince baktım asıl mesaja.
O kısımları silmiş.

ki ben bu kişinin eski sevgilisiyle olan konuşmalarında kavga anında sert hatta ufak küfürler
Bu kısımda aslında adamın instagram şifresini çözüp adamın eski sevgilisiyle olan yazışmalarını okuduğunu yazmıştı.

Evet siz söyleyince baktım asıl mesaja.
O kısımları silmiş.

Bu kısımda aslında adamın instagram şifresini çözüp adamın eski sevgilisiyle olan yazışmalarını okuduğunu yazmıştı.
Ay ne cirkin ne edepsiz bi davranıs ya
Kac yıllık sevgilimin eşimin girip bakmam mesajlarına
Özeli olmasından ziyade biraz saygı yahu
Aynı seyi size yapsa beyfendi tüm kirli donlarınızı yakalasa hosunuza gider mi

Pofff . Abartı abartı abartı...

Ne bu herşeye gormus geçirmiş, elegini eleyip aşmış nineler gibi. Bi zaman verin. Genciz bugün böyle eser, yarın öyle!
Şahsen ben kalıplaşmış olan herşeyden onyargili olan herşey ve herkesten bıktım. Sizde bikin ve sıyrılın şu halden

İg şifresini çözdüğünü nasıl anladınız kızlar? Öyld birşey yazmıyor sanki. Ben mi okuduğumu anlamıyorum.

İg şifresini çözdüğünü nasıl anladınız kızlar? Öyld birşey yazmıyor sanki. Ben mi okuduğumu anlamıyorum.
Yazıyordu, herhalde tepki alınca ilk mesajını düzenleyip o kısımları silmiş.
Şifresini çözüp adamın mesajlarını okuduğunu yazıyordu.

Yazıyordu, herhalde tepki alınca ilk mesajını düzenleyip o kısımları silmiş.
Şifresini çözüp adamın mesajlarını okuduğunu yazıyordu.
İstediği kadar silsin, yaptığının yanlış bişey olduğunu anladıysa ve kişisel msjlara böyle müdahale etmemesi gerektiğini anladıysa ne alaa

Bir tatmin olamadınız gitti. Hoşlandığını söyleyip gelen kendisi ve daha 10 gün falan olmuş, ikimiz hakkında bir şeyler söylemiyor diyorsunuz. Sigara içme diyor size, niye öyle dedi diyorsunuz. Adamın instagram hesabına giriyorsunuz, yine tatmin olmuyorsunuz.

Garip...

İstediği kadar silsin, yaptığının yanlış bişey olduğunu anladıysa ve kişisel msjlara böyle müdahale etmemesi gerektiğini anladıysa ne alaa
Anlarmı sizce işini gücünü almıs kac yasına gelmiş kadın ilkokul cocugu değil ki yanlısını söyleyince yüzü kızarsın
Kendi zaten akli melakeleri yerindeyse biliyordur ne dogru ne yanlıs

Bir de ilk buluşmada kimseye eski sevgililerini sormam. Genel olarak kendimden bahsederim. Onun hayatının akışını öğrenmek isterim. Haline tavrına bakarım. Çayımı içer evime dönerim.

Bence sen onu tanımadan begenmissin hani insanlar tanımadığı birini kendi fikrinde önce bi sekillendirir ya sen de tanisinca aklindaki gibi olmadığı için hoslandigin bir karakter degil ve o yüzden kusur arıyorum sanıyorsun ama bence onun konuşma ve hareketleri senin beklediğin gibi istediğin gibi cikmamis yani bende öyle oluyor tanisinca istediğim gibi olmadığını görüyorum iyi bişeyler yapsa dahi sanki herseyi yanlış gibi bana batıyor gibi hissediyorum umarim anlatabilmisimdir fikrimi söylemek istedim

Sadece bi merakla denedim ve çpk haklısınız belki inanmayacaksınuz ama sizin mesajlarınızı okuduktan sonra bir daha girmemek üzere çıkış yaptım aslında beni soğutan şey bukadar şey bilmem di belkide o yüzden bi heycanı kalmadı
Bende kendimden şüphe ettim. Yaptığı çok yanlış ve gereksiz hatta hadsizce bir şey.
Anlarmı sizce işini gücünü almıs kac yasına gelmiş kadın ilkokul cocugu değil ki yanlısını söyleyince yüzü kızarsın

Bazen bilinen şeylerin yüze karşı söylenmesi titretir kendine getirir insanı. Bakın kaç satırlık konudan, birden çok kişinin dikkatini çekti 1 cümlelik hatası. Herkes hacmi kadar dolarmış, kendi bilir. Onun hayatı, onun seçimi. Ama etrafımda böyle arkadaş istemem kendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…